2. HAFTA

Hasan Ali'nin yaktığı bir maç daha. Adam genel olarak çok iyi oyuncu ancak kadroda bulunduruyorsan senede 2 maçı çöpe atmak zorundasın. Türk olarak mevkisindeki tek alternatifi Atila Turan ve İsmail Köybaşı olduğu için(ve onları da alamadığımız için) senede 2 maçı gözden çıkarıyoruz, napalım

3. HAFTA

Unutulmayacak bir maçtı. Büyük takımlardan pek zorlanmadığımız tek ekip olan Beşiktaş'la karşılaşıyorduk. Takımıma güveniyordum ancak önceki hafta aldığımız beraberlik kafamda biraz soru işaretleri bırakmıştı. Oyuncularım bunları tamamen silmeyi başardılar. Mükemmel bir futbolla mükemmel bir skor alarak Beşiktaş'ı düşme potasına ittik.

4. HAFTA

Zayıf rakibimizi rahat geçtik.

5. HAFTA

Rakibimiz bize fazla tehdit oluşturamayacağı için genç oyuncularımıza şans verdik. Gençlerbirliği'nden transfer edilen Emin Tuncer de, eski ezeli rakibine 2 gol atarak anlamlı bir gece yaşadı.

6. HAFTA

Zevkten dört köşe oldum dostlarım. Her ayağımıza aldığımız gol oldu, her vurduğumuz çizgiyi geçti. Özellikle oyuna 65'te giren Defoe'nun 4 gol atması inanılır gibi değildi. Her anlamda kusursuz bir maç çıkardık. Maça yine genç onbirimizle başladığımızı da belirtmek isterim.

7. HAFTA

Ordu iyi direndi ancak onların da iplerini çektik. Bu arada, bu maçta 4 yıldır giydiği formanın hakkını sonuna kadar veren ve her maçta beni kendine daha da çok hayran bırakan, BÜYÜK İNSAN Rémy Vasseur, Adanaspor adına ilk golünü kaydetti. TEŞEKKÜRLER FRANSIZ!

Trabzonspor ve Fenerbahçe'yle birlikte mükemmel bir başlangıç yaptık. Bu sezon mükemmel futbol oynuyoruz arkadaşlarım. Maçları izlerken çok büyük bir keyif alıyorum. AML ve AMR'yi ML ve MR'ye çekmem defansı biraz olsun daha rahatlattı ve ortasahadaki arkadaşlarına yardımı da artırdı. Çift forvete dönmemiz ise yardımlaşmayı had safhaya çıkardı. İyiyiz iyi.

B GRUBU 1. MAÇ

SAYILMAYAN GOLÜMÜZÜ MÜ SAYAYIM, VERİLMEYEN PENALTIMIZI MI SAYAYIM, DİREKTEN DÖNEN TOPUMUZU MU, VALDES'İN ADETA UZADIĞI POZİSYONLARI MI, ÇİZGİDEN ÇIKAN TOPLARIMIZI MI, DİREĞİ YALAN TOPLARIMIZI MI, VALDES'İN MAÇIN ADAMI OLMASINI MI, HANGİSİNİ SAYAYIM HANGİSİNİ? KULÜBE GELDİĞİMDEN BERİ EN İYİ MAÇLARIMIZDAN BİRİNİ OYNADIK ANCAK GALİP GELEMEDİK. AVRUPA'YI SARSACAK BİR GALİBİYET ALABİLİRDİK. İNANILMAZ BİR MAÇTI. BU RESİM HER ŞEYİ ÖZETLİYOR ZATEN:

B GRUBU 2. MAÇ

Adamlarda terminatör gibi kadro var baba, yapabileceğimizin en iyisini yaptık ama yenilmekten kurtulamadık. Teşekkür ediyorum koçerolarıma.

Gruplar açıklandığında olmayı istediğimiz yerdeyiz CSKA çok fena, adamlar bizden beter. Önce sahalarında Juve'den 3 yediler sonra da Nou Camp'ta 7 yediler. Şimdi önümüzde onlarla oynayacağımız çok kritik 2 maç var. En az 3 puan ve ikili averajı elimize geçirebilirsek inşallah UEFA'ya gitmeye hak kazanacağız.