1 ile 30 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye Turuncu, Avrupa Kırmızı-Beyaz! | Türkiye&Adanaspor | 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Gelecek sezonun formalarını şimdiden hazırladım. Türk bayrağını da ''Şampiyon oluruz heralde ya'' diyerekten kondurdum oraya ama bakalım, ne olacağı belli değil

Paylaşsana formaları

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Paylaşsana formaları
    Olmaz abi seneyi bekliyorum
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Olmaz abi seneyi bekliyorum

Pekiii

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2. HAFTA

Hasan Ali'nin yaktığı bir maç daha. Adam genel olarak çok iyi oyuncu ancak kadroda bulunduruyorsan senede 2 maçı çöpe atmak zorundasın. Türk olarak mevkisindeki tek alternatifi Atila Turan ve İsmail Köybaşı olduğu için(ve onları da alamadığımız için) senede 2 maçı gözden çıkarıyoruz, napalım

3. HAFTA

Unutulmayacak bir maçtı. Büyük takımlardan pek zorlanmadığımız tek ekip olan Beşiktaş'la karşılaşıyorduk. Takımıma güveniyordum ancak önceki hafta aldığımız beraberlik kafamda biraz soru işaretleri bırakmıştı. Oyuncularım bunları tamamen silmeyi başardılar. Mükemmel bir futbolla mükemmel bir skor alarak Beşiktaş'ı düşme potasına ittik.

4. HAFTA

Zayıf rakibimizi rahat geçtik.

5. HAFTA

Rakibimiz bize fazla tehdit oluşturamayacağı için genç oyuncularımıza şans verdik. Gençlerbirliği'nden transfer edilen Emin Tuncer de, eski ezeli rakibine 2 gol atarak anlamlı bir gece yaşadı.

6. HAFTA

Zevkten dört köşe oldum dostlarım. Her ayağımıza aldığımız gol oldu, her vurduğumuz çizgiyi geçti. Özellikle oyuna 65'te giren Defoe'nun 4 gol atması inanılır gibi değildi. Her anlamda kusursuz bir maç çıkardık. Maça yine genç onbirimizle başladığımızı da belirtmek isterim.

7. HAFTA

Ordu iyi direndi ancak onların da iplerini çektik. Bu arada, bu maçta 4 yıldır giydiği formanın hakkını sonuna kadar veren ve her maçta beni kendine daha da çok hayran bırakan, BÜYÜK İNSAN Rémy Vasseur, Adanaspor adına ilk golünü kaydetti. TEŞEKKÜRLER FRANSIZ!

Trabzonspor ve Fenerbahçe'yle birlikte mükemmel bir başlangıç yaptık. Bu sezon mükemmel futbol oynuyoruz arkadaşlarım. Maçları izlerken çok büyük bir keyif alıyorum. AML ve AMR'yi ML ve MR'ye çekmem defansı biraz olsun daha rahatlattı ve ortasahadaki arkadaşlarına yardımı da artırdı. Çift forvete dönmemiz ise yardımlaşmayı had safhaya çıkardı. İyiyiz iyi.

B GRUBU 1. MAÇ

SAYILMAYAN GOLÜMÜZÜ MÜ SAYAYIM, VERİLMEYEN PENALTIMIZI MI SAYAYIM, DİREKTEN DÖNEN TOPUMUZU MU, VALDES'İN ADETA UZADIĞI POZİSYONLARI MI, ÇİZGİDEN ÇIKAN TOPLARIMIZI MI, DİREĞİ YALAN TOPLARIMIZI MI, VALDES'İN MAÇIN ADAMI OLMASINI MI, HANGİSİNİ SAYAYIM HANGİSİNİ? KULÜBE GELDİĞİMDEN BERİ EN İYİ MAÇLARIMIZDAN BİRİNİ OYNADIK ANCAK GALİP GELEMEDİK. AVRUPA'YI SARSACAK BİR GALİBİYET ALABİLİRDİK. İNANILMAZ BİR MAÇTI. BU RESİM HER ŞEYİ ÖZETLİYOR ZATEN:

B GRUBU 2. MAÇ

Adamlarda terminatör gibi kadro var baba, yapabileceğimizin en iyisini yaptık ama yenilmekten kurtulamadık. Teşekkür ediyorum koçerolarıma.

Gruplar açıklandığında olmayı istediğimiz yerdeyiz CSKA çok fena, adamlar bizden beter. Önce sahalarında Juve'den 3 yediler sonra da Nou Camp'ta 7 yediler. Şimdi önümüzde onlarla oynayacağımız çok kritik 2 maç var. En az 3 puan ve ikili averajı elimize geçirebilirsek inşallah UEFA'ya gitmeye hak kazanacağız.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Genç Hırvat oyuncumuz Niko Celcic, bizim altyapımızdan çıkmaymış gibi görünüyor Bu nedenle ilk 18'de altyapıdan çıkan kaleci Volkan Yıldız'ı bulundurma zorunluluğumuz kalmadı. Çok güzel bir gelişme oldu gerçekten bu.

Antrenman tesislerimizin geliştirme çalışmaları tamamlandı! Böylelikle yönetimim altında, antrenman tesislerini ve junior coaching'i tam 2 kez, youth recruitment network ve genç tesislerini ise 1 kez geliştirmiş olduk. Kurumsallaşma yolunda dev adımlar atıyoruz!!!

İşte yenilenmiş ve modern Adanaspor tesisleri! İlk geliştirdiğimizde 3 sönük yıldızdan 5 sönük yıldıza çıkan tesislerimiz, artık 3 parlak yıldız! Gelişmeyi asla durdurmayacağız! Top training facilities ve state of art youth facilities'imiz olana kadar tesislerimizi geliştirmekten bıkmayacağız!

ADANASPOR EKOLÜ GELİYOR!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

VE EREN AYDEMİR TÜRKİYE A MİLLİ TAKIMI TEKNİK DİREKTÖRÜ!

Türkiye Ne Yaptı?

2012 Avrupa Şampiyonası'na kalınamamasının ardından Guus Hiddink'in görevine son veren Türkiye, teknik direktörlüğe Şenol Güneş'i getirdi. Güneş önderliğinde Türkiye; Hollanda, Romanya, Macaristan, Andorra ve Estonya'nın bulunduğu eleme grubunda 2. oldu. Play-Off'larda Litvanya'yı eleyen Türkiye 12 yıl sonra bir Dünya Kupası'na katılmaya hak kazandı. 2014 Dünya Kupası'nda Fransa, Güney Kore ve Tunus'un bulunduğu grupta sonuncu olan Türkiye'de Şenol Güneş'in görevine son verildi. Menajerliğe kimin getirileceği konusundaki spekülasyonlar devam ediyordu ki, Eren Aydemir'in resmi olarak görevi istediğini beyan etmesine rağmen teknik direktörlüğe Mehmet Özdilek getirildi. Özdilek yönetiminde Kuzey İrlanda, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, San Marino ve Faroe Adaları'nın bulunduğu eleme grubundan 1. olarak çıkan ve 2016 Avrupa Şampiyonası'na katımaya hak kazanan Türkiye, buna rağmen böylesine kolay bir grupta 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Özdilek'le yollarını ayırdı. Eren Aydemir'in bir kez daha göreve başvurması üzerine, Türkiye A Milli Takımı teknik direktörlük görevine Eren Aydemir getirilmiş oldu.

Kafamda kurduğum kadro şu şekilde:

Onun dışında da herhangi bir sakatlık veya form düşmesi gibi durumlarda 23 kişilik aday kadroya dahil edebileceğim, bonus oyuncular şunlar: GK= Necati Yılmaz, Bayram Olgun(Adanaspor) - DL= Gökhan Süzen(İBB), Murat Kalkan(Gençlerbirliği) - DC= Diego Angelo(Bursaspor), Mustafa Yumlu(Trabzonspor) - DR=Okan Alkan(Getafe), Orhan Şam(Fenerbahçe), Serkan Balcı(Trabzonspor) - DMC= Emre Can(Barcelona), Orhan Gülle(Gaziantepspor), Yiğit İncedemir(Bursaspor) - MC= Okay Yokuşlu, Mehmet Topuz(Fenerbahçe), Gustavo Colman(Getafe), Furkan Özçal(Trabzonspor), Zeki Korkmaz(Galatasaray), Tolga Ciğerci(Wolfsburg), Alper Potuk(Adanaspor), Selim Teber(Aachen), Osman Şimşek(Mersin İY) - AML= Gökhan Töre(Hamburg), Caner Erkin(Adanaspor) - AMR= Sefa Yılmaz(Fenerbahçe), Ismael Sosa(Gaziantepspor), Sercan Sararer(Fürth), Colin Kazım Richards(Bursaspor), Serdar Gürler(Adanaspor) - ST= Burak Yılmaz(Trabzonspor), Cenk Tosun, Samed Yeşil(Galatasaray), Mustafa Pektemek(Beşiktaş), Ali Kuçik(Bursaspor).

Staff kadrosunu da 3 isim dışında tamamiyle yeniledim. Çok kaliteli isimlerden oluşan bir staff kadrosu kurduk. Hedefimiz, hazırlık maçlarıyla takımı iyice oturtarak EURO 2016'da başarılı bir turnuva geçirmek.

Mesaj Yetkileri