Yeni beyaz formamiz sonunda çikti.
![]()
Yeni beyaz formamiz sonunda çikti.
![]()
Fena değil bence.Keşke bir tane de bir kaç senedir çıkan beyaz formalar gibi sade siyah çıkartsalar.Çok istiyorum öyle bir şey ama hep çizgili çıkartıyorlar siyah formaları.
So what?
Saike
Formanın ortasından aşağıya inen şeritler Kartal kanadı gibi birşey sanırım. Öyle bir tahmin yürütesim geldi![]()
Güzel aslında formalar.
Maç başlıyor.İlk 11'imiz böyle:
McGregor
M.Akgün
Sivok
Escude
Emre Özkan
Oğuzhan
Erkan Kaş
Hasan Türk
Muhammed Demirci
Kadir Arı
Mehmet Akyüz
So what?
Saike
Escude ilk maçında golle tanıştı devre 1-0.
Bu dönemde ilk defa bir yarıyı full izledim. Kamera açısından dolayı gözlemleyebildiklerimi söyleyeyim Oğuzhan bu takımda çok iş yapar hele biraz daha tecrübe kazansın Fernandes'ten birşeyler kapsın. Kumaşı çok iyi.
Mehmet Akyüz bence yeterli değil. İyi niyetli çalışıyor çabalıyor ancak teknik açıdan yetersiz. Sırtı dönük yeterince iş yapamıyor.
Hasan Türk geleceğin Tugay'ı olur milli takımda. Üstelik ondan daha iyi top tekniği var. Belki onun kadar mücadeleci değil ama fiziğini yeri geldiğinde iyi kullanıyor.
Bu sene ;
---------------------McGregor----------------------
Hilbert----Sivok------Escude------Emre Özkan
-------Hasan---------Necip----------Oğuzhan----
-------------------Fernandes-------------------
-----------Almeida------Pektemek-------------
Kadrosu iş yapar bence. (Q7 düşünülmüyor diye yazmadım.)
Bence ilk yarının özeti: Zemin berbat,Oğuzhan ve Muhammed harika.
So what?
Saike
oğuzhan amrlc değil miydi ?
Kaleci formamız kırmızıydı geçen sene.
Benim hatırladığım kadarıyla 100. yıldan beri kırmızı formamız yoktu.
7-1 bitti. Çok ölçü kabul edilebilecek bir maç olmasa da özellikle ikinci yarı oynanan oyun iyiydi. Fernandes 45 dakikada 4 asist yaptı. İlginç bir kardeş kendisi.
Sezonun açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Gençlerden çok iş çıkacak.
Benden önce demişsin bu Fernandes insan değil. 45 dakikada oynamadan 4 asist yaptı adam. Biraz kıpırdansa 10 asist yapardı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Abi Kırklarelispor'la oynamışsınız bırakın da coşsun adamlarBeşiktaş'ın en kötü oyuncusu bile iyi oynar bu maçta
Yalnız haber1903 napmış öyle ya adamlar ManCity-Beşiktaş maçından bir resim üstüne 1-7 yazıp koymuşlar dedim noluyo
http://www.haber1903.com/Besiktas-29...kli_gecti.html
İkinci yarıdaki değişikliklerden sonra Fernandes,Almeida ve Olcay fark yaratan oyuncular oldular.Sivok duran toplardaki en etkili adamımız olacaktır önümüzdeki sezon,tabii ki Fernandes'in katkısıyla.Almeida arkadaşlarına gol attırma konusunda bu sezon baya yararlı olabilir ama karşı karşıya atamıyor hala.Rakibin gücü,zeminin durumu ve hazırlık maçı olduğunu göz önünde bulundurursak oynanan oyunun pozitif olduğunu söylemek maç ile ilgili yapılabilecek en iyi yorum bence.
So what?
Saike
So what?
Saike
Güçsüz bir rakip olsa da tatlı bir galibiyet olmuşAyrıca bu sene çubuklu formadan kesin olarak alacağım. Geçen sene almamıştım ama bu sene şart oldu. Uygun durumum olursa bir tane de beyaz almayı düşünüyorum.
FM Gazetesi
Ah şu takıma kafa ve oyun olarak sağlam bir Quaresma gelse ya ..
Kartalsporla oynayacak 4 Ağustosta Beşiktaş. Biletler bugün satışa çıktı. Açık 10, Kapalı 20.
Şems bilet aldın mı ?
Kaçtaydı maç dostum
Antalya'ya gelmesem bende gelirdim tüh!
FM Gazetesi
Beşiktaş JK Futbol Takımları Sportif Direktörlüğü'ne Reşat Çağan getirildi.
FM Gazetesi