Musti Trabzonspora karsi u18'leri cikarSadri baskanin SL'den gelecek paraya ihtiyaci vardir
Italyada bi ben basarili olamiyorum galiba, iyi gidiyorsun bide su Ibra'dan kurtulsan daha guzel olacak bi turlu sevemedim su adami.
Musti Trabzonspora karsi u18'leri cikarSadri baskanin SL'den gelecek paraya ihtiyaci vardir
Italyada bi ben basarili olamiyorum galiba, iyi gidiyorsun bide su Ibra'dan kurtulsan daha guzel olacak bi turlu sevemedim su adami.
Zaten yazdım oraya eleyen ben olmak istemezdim diye.Hedefim şampiyonluk bama çıksa yine elerimEleyebilirsem tabi.
Yok aga Sadri başkan başka yerden kaynak bulsun.
İbra çok maaş alıyor ama adam gol yollarındaki tek silahım Pato'dan verim alamıyorum umarım seneye sağlam forvetler alırız.
Serie A 15,16,17. Hafta
Chievo 3-1 Milan
Aslına bakarsanız kötü değildik ama şansızdık.Son vuruşlarda sıkıntı yaşadık ve kalemize gelen şutların gol olması yenilgiyi getirdi.
Millan 3-1 Napoli
Chievo mağlubiyetinden sonra bu maça korkarak çıktım ama beklediğim gibi olmadı ve maçı 3 golle kazandık.
Genoa 0-1 Milan
İki takımında üstünlük kuramadığı bir maç oldu.İbranın ekstra işleri sonucu kazanmasını bildik ve farkı koruduk.
Lanet olsun ya !!! Oyunda baya ilerledim transferle uğraşıyordum bilgisayar mavi ekran verdi.İşin yoksa baştan al şimdi herşeyi.Of off.
Galliani ile Bilek arasında soğuk rüzgarlar esiyor.
Milan'ın başına bu sezon geçen t.drektörü Bilek ile Milan as başkanı Gallianı CSKA'nın 24 yaşındaki Fildişili oyuncusu Doumbia'nın transferi konusunda birbirine girdi.
Sezonun başından beri forvette yalnızca İbrahimovicten verim alabildiğini söyleyen Bilek bu mevki için Doumbia'yı listesine almıştı.CSKA ile uzun süre görüşmeler sonunda 19 m € bonservis bedelinde anlaşılmaya varıldı.Doumiya ise yıllık 1.5 milyon € gibi cüzi bir maktarda maaş ile sözleşmeyi imzalamyı kabul etti.Ancak 1.5 aylık bir sakatlığı bulnan oyuncun alınmasına Galliani izin vermedi.
Bunun üerine basına açıklamada bulunan Bilek 'Doumbia ile ilgili uzun vadeli planlarım vardı onun 1.5 aylık sakatlığı benim planlarımda hiçbir soruna yol açmıyordu.Galliani bu transferi engelleyerek büyük bir hata yapmıştır.Herkes bildiği işi yapmalı vebenim anlaştığım isimler sorgulanmamalı.' dedi.
Bilek'in bu sözleri üzerine Galliani'de 'Kulüp prayı sokakta bulmuyor.Sakat bir oyuncuya bu kadar para verilmez.Dünyada Doumbia'dan başka oyuncularda var.Ben kulübün menfaatlarını gözetmek zorundayım.'Dedi.
Şimdi herkes bu çekişmelerin ileride nerelere varacağını merak ediyor.
Andre Ayew Milan'da.
Sol açıkta Robinho'nun saçmalamaları beni deli etti.Son çizg,ye inip orta açmamalar,sıfırdan şutlar,disiplinsiz tavırlar ,düşük performans vs nedenlerden dolayı oraya yeni bir isim alma gereği duydum aradığım isimde Ayew'di.16.5 milyon gibi uygun bir fiyata genç bir yıldızı takıma kattık.
Robinho Chelsea'de.
Aywe'in gelmesiyle Robinho'yu satılığa çıkardım peşin 20 milyon € kimse vermeyince kiralık olarak yolladık.Chelsea kiralama bedeli olarak 7.750 milyon € verdi ve sezon sonu bonservis için 14.5 m € opsiyon yaptık.Bakalım İngilterede ne yapacak.
Adler Sezon Sonu Geliyor.
Kalemizi kuvvetlendirmek için bonservis bedeli ödemeyeceğimiz Adler ile anlaştık.Sezon sonu takıma katılacak.