benim dediğim de o zaten ciddiye almayın diyorum
türk futbolunun şu durumunda bu kapağı atmanın tek amacı dergi sattırmak
benim dediğim de o zaten ciddiye almayın diyorum
türk futbolunun şu durumunda bu kapağı atmanın tek amacı dergi sattırmak
Nike'ın forma sloganı abi o.Geçen yıl da ''Ruhunu ortaya koy'' vardı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bence bunu senin söylemen biraz mantıksız oldu Tuğrul.Bizim yaşımızdakiler o ruhu pek anlayamazlar çünkü o zaman ben 4 sen 3 yaşındaydın hani belli bir ruhu anlama kapasitemiz yoktu o zamanlar.Yani belki o zamanı tam yaşayanlarda şimdi de aynı inanmışlık var ama bunu senin demen olmadı.
Zaten benim şahsi düşüncem neden 2000 ruhunun geri döndüğünden bahsediyoruz ? Onu ben aştım.Bir ruhu geri getireceğimize yeni bir ruh yaratalım.Tamamen farklı zamanda farklı görüşlerle farklı bir gündemdeyiz ve futbol o zaman ki halinden çok daha zor bir hal almış durumda.Zaten Türkiye'de sağlam bir zemin oturtmadan Avrupa'da başarı sağlayamayız.Şu an gidişatımız iyi gözüküyor ama her şey olabilir.
Ben orada takımların kıyaslamalarını görmedim abi takımların kendileri için belirledikleri dönüm noktalarının kıyaslandığını gördüm.
Oruç başınıza vurmuş heralde![]()
eto'o bitmiş.
Amrabat İspanya-Fas maçında iyi oynuyor diyorlar izleyen var mı arkadaşlar ?
İlk 11'imiz: Fernando Muslera, Eboue, Semih , Tomas Ujfalusi, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Yekta, Culio, Burak, Necati
D-Smart veriyor her zaman ki gibi.
Hakan Balta sakat mı değil mi yahu?
Büyük ihtimal basının şişirmesiydi.
Maç başladı arkaya uzun toplar deniyoruz Burak iyi kaçıyor.
Yalniz amrabat bugun muthesem oynadi ispanyayi dagitti diyebiliriz ama gol yoktu![]()
Link paylaşabiliyorsak atayım linki arkadaşlar ?
Link paylaşmak yasak ama öm atabilirsin![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Yalnız takımda 1 frikikçi varken şimdi 3 olduSelçuk,Hamit ve Burak'ın serbest vuruşları daha dayanılmaz hal alacaktır rakipler için.