Fenerbahçe baya farka gider diye düşünüyordum ama Vaslui şaşırttı beni.Umarım kalan dakikalarda en azından 1 gol buluruz ve Romanya'ya çok daha fazla umutla gideriz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yazık gerçekten çok yazık.Berabere bitse bari.
Yalnız şu yabancılar kadar olamıyoruz yav Vaslui'nin hocası 0-0'ken nasıl kızıyordu oyuncularına disiplini iyi almışlar belli ki Fenerbahçe'de uyum sorunu çok belli oldu bu maçta Sow atar da son dakikalar da en azından 1-1'le gideriz...
Bekir sarı kartla iyi yırttı yalnız. Avrupa maçlarında normalde hakem Türk tarafına direk basardı kırmızıyı.
Dünya Devi 4 büyüklerimiz... Kendimizi ne kadar yüksekte görüyoruz futbol bize göre değil...
Beklenen son.Sezon başı hazırlık yapmayan, eksik olan bölgeye transfer yapmazsan olacağı budur. Aykut Kocaman iyi insan olabilir ama çok kötü bir teknik direktör
1-1 Bekir.
Steam ID: fotosuki
Sonunda geldi gol, hala sıkıntılı bir skor ama 1-1, 0-1'den iyidir her türlü.
Gooooooool Bekir 1-1.
Gol 1-1 oldu.
İyidir iyi.En azından yenilmekten iyidir.Deplasmana kazanmak için yada en kötü gollü beraberlik için gideceğiz.
Güzel oldu bu deplasmanda 1-0 alırız misss...
1-1 oldu iyi oldu bu yenemiyorsan yenilme.
Muhteşem olduFenerbahçe deplasmanda umarım işini şansa bırakmaz.Hatta kalan dakikalarda bir gol daha çıkabilir belki.
Edit:Kornerden de sonuç çıkmadı.Son dakika da galibiyet golü fevkalade olabilirdi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ankette berabere dedim oyle de oldu.
Demek ki neymis ezecez kiracaz saldiracagizla olmuyor. Vaslui cok daha hazir takimdi sahada, Fenerbahce rovansa kadar daha iyi olmali cunki deplasmanda boyle oynayan bir Vaslui'nin kendi evinde cok daha iyi olacagini dusunuyorum.
İlk 45dk'yı çöpe atmanın sonucu. Şansa gelen golle diğer maça taşıdık umutları.
hiç güzel olmadı arkadaş takımın adını bile bilmiyorum adamlar bize kafa tutuyor orda alırız ne alırız bu kafayla hiçbişi alamayız
Beraberliğe abone olduk, bu maç ders olmuştur turu geçeriz inşallah.
Rövanşta %99 yener Fener.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Heyt be hem gol attık hem kupon tuttu Allahına kurban Bekir
Vaslui daha iyi oynayan taraftı. İyi kapanıyorlar. Rövanşta Fenerbahçe'nin işi zor. Vaslui turu geçerse şaşırmamak gerek.
Maç sahada kazanılıyormuş bir kez daha anladık, bu beraberlik bir yandan da hayırlı oldu. Hatalardan ders çıkarıp, eksikler giderilirse rövanşta işler değişebilir. Sonuçta 1-0 bile yetecek.
Fenerbahçe'nin kadro kalitesi şu anda geçen seneye göre kötü.Takviye yapılmazsa bu turu geçse bile diğer turda elenir.
Alex de olmasa Fenerbahçe'nin hali duman. Adamın ölüsü adrese teslim orta yapıyor.
Vaslui avantajlı skor elde etti. Kadıköy'de gol atmaları onlar için avantaj. Evlerinde temkinli başlayıp defansı sıkı tutacaklardır. İkinci maçta Fenerbahçe kilidi açamazsa kontralardan zor duruma düşer.
takım teknik kapasite eksikliği çekiyor. topal 2'li orta sahada, kuyt da tek forvette ve şu anki sistemde verimli olmayacak gibi. topal stopere çekilebilir. defanstan top çıkartamıyoruz. topuz-cristian bile daha iyi göründü topal-cristian'dan. sow-kuyt iyi iş yapar gibi geliyor bana. alex'ten de vazgeçemiyoruz gerçi. takım şu an için çıkmazda.