-
02.Ağustos.2012, 03:19
hangi birini saysam karar veremedim oncelikle
transfer konusu ile ilgili bir oyuncu icin ne kadar a transfer edilir diye kulubune soruyorsunuz mesela kulubu 200 k dıyor sızde 200 k lık bir teklif yapıyorsunuz klubu reddediyor!!!
keza bununla birlikte diger 200 k lık teklif yapan butun takımların teklifleri kabul ediliyor ee bu nasıl is arkadas??
2. Konu: Buyuk kucuk takım farklılıkları mesela super ligden oyuna fenerbahce ile baslıyorsunuz baskanın ve yonetimin bizden istekleri daha genis olmalı yani baskan hacı ben sampiyonluktan cok bu sene sampiyonlar liginde biseyler bekliyorum ya da uefa kupasında sunu yapalım bunu yapalım gibi genis bir istekte bulunmalı
bildim bileli lig sampiyonlugu yonetim icin kafi bir basarı oluyor bu olay daha genis kapsamlı irdelenmeli...
Kucuk takımlarla ile ilgili sezon bası hedeflerde daha farklı seyler olmalı mesela secenekler arasında alt yapıya onem verip oyuncu yetistirme buyuk takımlara oyuncu satma gibi seyler olmalı elazıgsporla lige baslayıp sezon basında kı hedeflerde bile lig sampiyonluguna oynarım ben hacı secenegini bile secebiliyorsunuz maksat transfer butcesi buyutme ki bu olayda hic gercekci olmuyor ne bilim bir genclerbirligi ya da bir kayserispor modunda bir sekil belirtmek istedigim konu bu yonde
3. Konu: taktik ekranının tamamen ozgur olması yanı ezelden beri taktik ekranın da oyuncuları ıstedıgımız ozgurlukte bir anlayıs ıcınde kuramıyoruz bunun tamamen ozgur bır sekılde kullanılmasının zamanı geldı de gecıyor bile
taktik ekranı ıle ilgili bir diger konu ise oyuncu ayarlarında ki isteklerin oyun yapılarının biraz daha genisletilmesi mesela 4-4-2 oynarken 1 forvetimizden hocam sen diger forveti besle soyle yap boyle yap ne bilim fake kosular yap adamın onunu ac gibi seyler eklenmeli...
bunlar sımdılık aklıma gelenler umarım daha genis kapsamlı daha cazip bir fm 2013 karsımıza cıkar...
Mesaj Yetkileri