Originally Posted by AlperKSK Tebrikler Tur için Basel maçı sonucuda gayet iyi Sağol abi.Çok atıp çok yiyoruz bu sene.Yemeye engele olabilirsek iş yaparız bu sezon.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Originally Posted by futureless Sağol abi.Çok atıp çok yiyoruz bu sene.Yemeye engele olabilirsek iş yaparız bu sezon. O yemelere bi engel olabilsek bende de öyle Ligde şampiyon ve ikinci olduğum senelerde bile rekor gol yedim ..
Originally Posted by xRa grid sistemi ile oyna abi iyi gelir. takıma Tavsiye için sağol kardeşim Zaten 3 forvetim var hepsiyle oynayamayız Originally Posted by AlperKSK O yemelere bi engel olabilsek bende de öyle Ligde şampiyon ve ikinci olduğum senelerde bile rekor gol yedim .. Valla abi bu sezon 36 maç oynayacağız.Bi 70-80 gol atarız heralde.Ama bir o kadar da yiyecez görünüşe bakılırsa
Originally Posted by futureless Tavsiye için sağol kardeşim Zaten 3 forvetim var hepsiyle oynayamayız Valla abi bu sezon 36 maç oynayacağız.Bi 70-80 gol atarız heralde.Ama bir o kadar da yiyecez görünüşe bakılırsa Hadi bakalımm
Originally Posted by futureless Tavsiye için sağol kardeşim Zaten 3 forvetim var hepsiyle oynayamayız
Forum Rules