Avrupa Ligi'nde bu kez 2 tur geçmek.
Ligde kalmak
Erken büyümeyi istemiyorum.Biraz sürünelimZaten bütçede sıkıntılar var.Bu sezon ligde kalalım da önümüzdeki sezon artık ilk 3'e falan oynarız.Zaten 10 takım var ligde
![]()
Avrupa Ligi'nde bu kez 2 tur geçmek.
Ligde kalmak
Erken büyümeyi istemiyorum.Biraz sürünelimZaten bütçede sıkıntılar var.Bu sezon ligde kalalım da önümüzdeki sezon artık ilk 3'e falan oynarız.Zaten 10 takım var ligde
![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Brondby kazandı , Vaduz tur atladı
2.Hafta
Basel'i elimizden kaçırdık.Streller'i durduramadık..Neyse Süper Lig'deki ilk puanımızı almış olduk.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
grid sistemi ile oyna abi iyi gelir. takıma
Başarılar abi biraz geç oluyor ama yeni gördümEnteresan bir seçim olmuş.
Tur için tebrikler.Basel maçı ise güzel olmuş![]()
Basel'den 1 puan iyidir Coşkun.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Gidenler
Profilleriyle beraber, gelenler (Bazısı 6 ay önceden sözleşmesi bitiyor diye aldıklarımız, bazıları ise boştaydı)
İçlerinde gerçekten gelecek için iyi futbolcu olacak potansiyeli hissettiğim oyuncular var.Umarım yüzümüzü güldürürler.
transferlerin güzel . başarılar.
Teşekkürler kardeşim
Sağolasın abi.Önümüzdeki sezon ligde biraz baskın olabilmek adına farklı bir taktik yapacağım.Şu an deniyorum ara sıra maç sonlarında falan.Bu serideki bütün taktiksel üstünlükleri bir araya getirmeye çalışıyorum bir taktikte![]()
Transferlerden pek bir bilgim yok ama hayırlısıyla süper lige çıkmışsın da Avrupa Kupasına nasıl katıldın ?
Kariyerin ilk mesajında yazıyor aslında, bu takımı seçme sebebi buyduVaduz, Lihtenştayn'ın bir takımı.Lihtenştayn'ın ulusal bir ligi yok.Bunlar da İsviçre'de oynuyorlar.Gerçekte Lihtenştayn Kupası var, o kupayı alan Avrupa Ligi'ne gidiyor.Oyunda ise bu Avrupa Ligi hakkını otomatik olarak Vaduz alıyor,oyunda Lihtenştayn Kupası yok
![]()
Transferler iyi olmuş.Kasada biraz para varsa genç Hırvat oyunculara yönelebilirsin kiralık olarak![]()
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme İlk Maç
3.Hafta
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme İkinci Maç
Son eleme turundaki rakibimiz
Atletico Madrid harcar bizi 2 maçta da![]()
İlk maç süper fakat yine de tur atlayamazsın diye düşünüyorum![]()