Sayfa 680 / 896 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
20,371 ile 20,400 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Krasic transferiyle birlikte kesinlikle Kocaman'ın 4-3-3'e döneceğini düşünüyorum.Zira bu düşüncede değilse inanılmaz lüks ve elzem olmayan bir transfer olmuş olur.Stoch'ta Krasic'te 4-3-3'e daha yatkın oyuncular.Kaleye yakın oynadıkları zaman etkinlikleri artan ve skora katkı yapabilen oyuncular.Bu kilinin kaleye yakın oynamalarını sağlayacak tek sistem 4-3-3'tür.

Sistem'in 4-3-3 olmasıyla birlikte Topal'da en iyi yaptığı şey olan derinde süpürücü görevini üstlenir.

Alex artık yavaş yavaş "bench" oyuncusu olmalı ve F.Bahçe onun yokluğuna alışmalı.

----------------------------------Volkan---------------------------------

G.Gönül--------------Yobo------------------Egemen----------H.Ali

---------------------------------M.Topal---------------------------------

--------------------M.Topuz----------CB/Trans.-----------------------

Krasic--------------------------------------------------------Stoch/Kuyt

-----------------------------Sow/Kuyt-----------------------------------
    Anılcım, Alex bench oyuncusu olmaz, olamaz. Bu henüz mümkün değil. Alex'in bench oyuncusu olması demek;
    1. hiçbir şekilde göbekten kilidin açılamaması demek.
    2. duran toplarda daha etkisiz bir Fenerbahçe demek.
    3. çeşitli spekülasyonlardan dolayı takım içi huzursuzluk demek.
    4. ofans oyuncularına daha az boş alan kalması demek.

Bu sebeple Alex kesinlike takımda yer bulacaktır. Alex hala aynı formunda, yine etkili. Ben kesinlikle oynayacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bir takımın 11 tane ilk 11 oyuncusu olması kötü bir şeydir her zaman, Kuyt'ı joker oyuncu olarak kullanacaktır Aykut Kocaman, bence başlangıç için orta saha oyuncusu olarak. Transfer yapılmazsa şaşırmam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex yedekte beklemez.Onu kendine yakıştırmaz bence.Hatta Alex,Fenerbahçe'de jubile yapmayı düşünmüyorsa devre arası felan Brezilya'ya döner.Tabi Aykut Kocaman,Alex'i düşünmüyorsa.
    Ntvspor,Borja transferindende sonuç çıkmazsa Fenerbahçe transferi Krasic ve Yobo ile kapatacak demişti.Sanırım doğru.Baktığımızda şu anda Türkiye'ye gelecek kaç tane kaliteli orta saha varki?
    Krasic'te iyi transfer.Bakalım nasıl bir sistem oluşturacak Aykut Kocaman.Sow mu kesilir,Alex'mi derseniz bence Sow kesilir.Nedense adamda mutsuz bir hal var.Aykut Kocaman'ında onu düşünmüyor gibi bir hava var.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Anılcım, Alex bench oyuncusu olmaz, olamaz. Bu henüz mümkün değil. Alex'in bench oyuncusu olması demek;
    1. hiçbir şekilde göbekten kilidin açılamaması demek.
    2. duran toplarda daha etkisiz bir Fenerbahçe demek.
    3. çeşitli spekülasyonlardan dolayı takım içi huzursuzluk demek.
    4. ofans oyuncularına daha az boş alan kalması demek.

Bu sebeple Alex kesinlike takımda yer bulacaktır. Alex hala aynı formunda, yine etkili. Ben kesinlikle oynayacağını düşünüyorum.
    Ben zaten Alex'in kötü olduğunu düşündüğümden değilde özellikle yeni transferlerden daha iyi fayda almak adına böyle bir sistemin gerekliliktende öte mecbur olduğunu düşünüyorum.

Eğer çok sağlam bir transfer yapılmazsa Topal-Cristian ikilisinin orta alanın göbeğinde oynadığı bir takımda Krasic,Kuyt,Sow,Stoch,Alex çok çok lüks olur,kaldırmaz takım.

4-2-3-1,4-4-1-1 gibi Alexli bir sistemde Stoch-Krasic beklenen katkıyı yapamaz gibi.Stoch idare eder ama Krasic öyle orta alana yakın oynayacak bir oyuncu değil,bu şekilde ondan verim alamazsın.

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ben zaten Alex'in kötü olduğunu düşündüğümden değilde özellikle yeni transferlerden daha iyi fayda almak adına böyle bir sistemin gerekliliktende öte mecbur olduğunu düşünüyorum.

Eğer çok sağlam bir transfer yapılmazsa Topal-Cristian ikilisinin orta alanın göbeğinde oynadığı bir takımda Krasic,Kuyt,Sow,Stoch,Alex çok çok lüks olur,kaldırmaz takım.

4-2-3-1,4-4-1-1 gibi Alexli bir sistemde Stoch-Krasic beklenen katkıyı yapamaz gibi.Stoch idare eder ama Krasic öyle orta alana yakın oynayacak bir oyuncu değil,bu şekilde ondan verim alamazsın.
    Anıl, F.Bahçe Fernandes'i istedi ama alamadı. Fernandes'in veya o tip bir orta saha futbolcusunun F.Bahçe'de olduğunu varsayarsak, nasıl bir diziliş ve kadro olmalı sence? Bu tarz bir oyuncu neleri değiştirir?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Alex yedekte beklemez.Onu kendine yakıştırmaz bence.Hatta Alex,Fenerbahçe'de jubile yapmayı düşünmüyorsa devre arası felan Brezilya'ya döner.Tabi Aykut Kocaman,Alex'i düşünmüyorsa.
    Ntvspor,Borja transferindende sonuç çıkmazsa Fenerbahçe transferi Krasic ve Yobo ile kapatacak demişti.Sanırım doğru.Baktığımızda şu anda Türkiye'ye gelecek kaç tane kaliteli orta saha varki?
    Krasic'te iyi transfer.Bakalım nasıl bir sistem oluşturacak Aykut Kocaman.Sow mu kesilir,Alex'mi derseniz bence Sow kesilir.Nedense adamda mutsuz bir hal var.Aykut Kocaman'ında onu düşünmüyor gibi bir hava var.
    Sow sezona sakatlik ile dondu. sakatligin tamamen giderilmesi icin dinlendirilmis. o yuzden de hazirlik surecinde diger oyunculardan geri kaldi ve form durumu henuz yetersiz. simdilik ilk 11de olmamasinin sebebi bu, yoksa oyle maliyetli bir oyuncu klubede otursun diye alinmaz. mutlaka kadroya girecektir. bence de Alex, maalesef, banko oyuncu olamayacaktir. devre arasinda gitme olasiligi da fazla. gitmezse de takim kaptani olarak klupte devam eder. bizim icin cok degerli biri Alex.

Anıl, F.Bahçe Fernandes'i istedi ama alamadı. Fernandes'in veya o tip bir orta saha futbolcusunun F.Bahçe'de olduğunu varsayarsak, nasıl bir diziliş ve kadro olmalı sence? Bu tarz bir oyuncu neleri değiştirir?
    Bence çok şey değiştirir oyunu ileri taşır kesinlikle.

Alex bu sezonda hala en önemli gol silahımız, goller, gol pasları, pozisyon hazırlaması, toplu-topsuz koşuları, bunları yapabilecek başka bir oyuncu henüz takımda yok.
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Krasic kaça alındı?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

7 milyona

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

TUNCAY SANLİ: Aykut Kocaman "Sana buyuk tepki var taraftardan.. Biraz bekleyelim" demis.. Cocuk da bi' umut F.Bahce'ye gelmeyi bekliyor..

Tuncay tam ilaç aslında şu anki duruma. Hem de boşta! Boşta beklerken bu adamı almamak İHANET olur.

Dün Stoch çıktıktan sonra Tuncay girse, ortalığı baya bir karıştırır, takımı ileri taşır, ateşleme yapardı, ciddi katkı sağlardı.

Bence kesinlikle Tuncay alınmalı.

Tuncay bu kadar oyuncudan sonra alınırsa malesef kenarda kalır, zor forma alır. Yurt dışında banko oynayacağı bir kulübe gitmesi onun için daha hayırlı olur.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ibrahim seten ne kadar güvenilir...

bu arada ntvspor krasicte haklı çıktı adamların gnahını almışız

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aynen Caner bek için hazırlansın oyuna girince birşey değiştiremiyor ancak Tuncayda o yaratıcılık var muhakkak alınmalı Tuncay veya Sercan

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

4-2-3-1 ve 4-4-1-1 sistemlerde ben her zaman bir kanadın yaratıcı,birebirde etkili,diğer kanadın daha dengeli orta alana giren,pas trafiğine katkıda bulunan tipte bir oyuncu olması gerektiğini düşünüyorum.Benim mantığıma göre helede takımda bir Alex var ise Stoch-Krasic birlikte oynarsa takım savunması sekteye uğrar.Krasic-M.Topuz,Stoch-M.Topuz,Stoch-Caner,Krasic-Caner hatta form tutarsa Sezer gibi.

Fernandes aslında çok ekstra bir oyuncu.İnanılmaz teknik özelliklere sahip ama topsuz oyunda yok denecek kadar eksileri var.Bence Topal-Fernandes inanılmaz kopuk ve dengesiz olurdu.Emre tarzı daha mücadeleceli ve topsuz oyunda daha özverili bir oyuncu gerekiyor Topal'ın yanına.

-------------------------Topal----Costa--------------------

M.Topuz--------------------------------------------Stoch

-------------------------------Alex---------------------------

-----------------------------Kuyt/Sow----------------------

-------------------------Topal----Costa---------------------

Krasic------------------------------------------------Caner

------------------------------Alex----------------------------

--------------------------Kuyt/Sow------------------------

gibi gibi.

Ama ben F.Bahçe takım profilinin 4-3-3 formasyonuna çok daha uygun olduğunu düşünüyorum.Evet Alex'ten vazgeçiyorsunuz ama Topal'ın,Topuz'un,Krasic'in,Stoch'un özelliklerine daha uygun yerlerde oynamasını ve takıma daha faydalı olmalarını sağlarsınız.Aksi taktirde bu oyuncuların verimliliği düşer diye düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Caner olmaz. İyi ki benim tuttuğum takımdan gitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu çok iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyiymiş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Tuncay bu kadar oyuncudan sonra alınırsa malesef kenarda kalır, zor forma alır. Yurt dışında banko oynayacağı bir kulübe gitmesi onun için daha hayırlı olur.
    abi Tuncay Avrupa da falan oynayamaz artık. geleceği ilk takım Fenerbahçe olur , o olmazsa Tuncay Beşiktaş'ın olacaktır. Tuncay'ın alınmasını isterim. çünkü; ne Caner ne de Stoch istikrarlı oyuncular. elde bir tek Özgür kalıyor. onu da Aykut hoca düşünüyor mu ki ? hiç sanmıyorum. sol kanatsız çıkar onu oynatmaz bence. Özgür oynarsa bekte oynar ancak.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Caner beke Tuncay/Sercan sol açık alternatife Özgür çek kiralanmalı çok yetersiz Fenerbahçe için oynatmaması doğru karar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yobo transferiyle defansa dair tüm hayallerimiz (rolando, mbiwa falan (bilmiyorum adını)) yıkıldı o zaman. hadi geçmiş olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yobo Egemende göze son derece sağlam geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Egemen sağlam'da ne zaman ne yapacağı belirsiz, Vaslui maçında gördük yaptığı hata yüzünden ekibimiz turu kaybedebilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

egemen yobo'nun eksiğini kapatabilir. ama hala defanstan top çıkaramayacağız. edu'dan beri böyle bir oyuncu, yani oyun kurucu stoper gelmedi bize.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu Yobo'yu niye beğenmiyorsunuz anlamadım.Yaşı hariç gayet iyi.İstikrarlı adam.2 sezonda 66 maça çıkmış.Belli bir çizgisi var.Türkiye'de şu anda Ujfa ile en sağlam stoper.Bekir-Egemen-Serdar'ı birbirine kat 1 Yobo eder.
    Yobo-Egemen savunma hattıda gayet yeterli bence.Yobo hem ligide iyi biliyor.Takımada direk uyum sağlıyacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Egemenlik bir durum değildi adamlar şakır şakır top oynadı zaten nazar boncuğu o ilk maçı normal bir hata,adam çok sağlam

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Herkes Mehmet Topuz u göbeğe yazmış da nedense Aykut Hoca onu sürekli en son çare olarak görüyor göbekte.Bende oynamasından yanayım ama Cristian aşkı bitmedi gitti.
    Topal'ın göbekte yeri hemen hemen kesin gibi yanına transfer şart ötesi şart.
    Olmayacaksa da Topuz-Salih-Cristian sıralamasıyla forma verilmesi lazım nedense tam tersinden işliyor bu sıra

Bu takım Sevilla'dan 2 gol yiyip maçı çevirirdi daha önce. Önemli olan gol yemekten ziyade gol atabilmek, pozisyon üretebilmek. Ne yazık ki dün pozisyonlar çok cılızdı, üretemedik. Bu da orta sahadan geçiyor. Defans problemimiz yok bana göre. Orta saha ve hücum hattımız iyi olursa iyi işler yaparız, savunma yapmamız gerektiği maçlarda da Topal çok iş görecek, savunmadaki Egemen-Yobo ikilisi iyi işler yapacak. Bizim şu an için sorunumuz hücum varyasyonlarını yapamamak. Stoperimizin gol attığı bir durum söz konusu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Geriden top çıkarabilecek Serdar var. Serdar-Yobo olabilir. Ya da bir orta saha alınıp Topal stopere geriden oyun kurmak için çekilebilir. Ben temel savunma becerileri bazında Yobo'yla Egemen'in arasında aşırı bir fark olduğunu düşünmüyorum. Yobo'nun EPL tecrübesi fark yaratıyor. Egemen'inde rakipleri sırtına alıp taşıması Sakatlık falan olursa ki inşallah olmaz 3 kulvarda Bekir ve Serdar'ın yedeklikleri yeterli olur mu orası tartışılır tabi.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007

Son transferlerle Fenerbahçe defansı iyice sağlama almış oldu. Ofansta da çok iyi adamları var, yerli kalitesi de iyi. Geriye kaldı orta saha. Bakalım birisi alınacak mı bana da Emre'nin yeri daha dolmadı gibi geliyor. Belki Mehmet Topuz oraya çekilir halledilir.

Transferden öte başka bir sorunu daha var Fenerbahçe'nin Alex. Alex ile devam mı Alex'siz sistem mi tercih edecek bakalım Aykut Kocaman. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık, hoca bu işin içinden nasıl çıkacak bakalım.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Defans 5 limiz demiyorum 6 lımız bence çok yerinde MEVKİLERİNDE TR'de oynayabilecek en iyi oyunlardan kurulu

-----------------------------Volkan-----------------------------

GG-----------------Yobo-----------Egemen---------Hasan Ali

-----------------------------Topal--------------------------------

Kalan 5 oyuncu yerleşimi sıkıntı...

Mesaj Yetkileri