Sayfa 44 / 80 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon
1,291 ile 1,320 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Fenerbahçe bombayı patlattı!
    25 Temmuz 2006 18:09

Yabancı transfer arayışı sürdüren F.Bahçe sonunda bombayı patlatarak sürpriz bir isimle el sıkıştı. Sarı LacivertlilerJuventus'lu yıldız Zlatan İbrahimoviç ile anlaştı.

Fenerbahçe sonunda yabancı transferde bombayı patlattı. Sarı Lacivertliler, İtalya'da küme düşürülen Juventus'un Boşnak asıllı yıldızı Zlatan İbrahimoviç ile el sıkıştı.

Temyiz kararını bekleyen Juve, eğer cezası değişmezse Zlatan İbrahimoviç'i ''kiralık'' vermeyi kabul etti. İtalyan takımı, gelecek sezon Serie A'ya dönerlerse geri alabilmek için kiralayacak. Fenerbahçe, 1 yıllığına İbrahimoviç’i 2 milyon avro'ya ikna etti.

''Fenerbahçe’de oynamanın benim için iyi bir deneyim olacağına inanıyorum'' diyen Boşnak asıllı İsveçli forvete Teknik Direktör Zico’nun onay verdiği söyleniyor.

KAYNAK: http://www.stargazete.com/starextra/...?haberID=34502

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=123889

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

yalan haber inanmiyoruum.. ibrahimovic ve fenerbahce

gazeteler çoştu

Nesil
    2006

Arkadaşlar Star gazetesi şu ana kadar hiç doğru yazdığını görmedi.

ben nerdeyse hiç bir gazetenin doğru yazdığını görmedim

Nesil
    2006

Bu aralar Fanatik doğru yazıyor özellikle Zico haberini bildiler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya buda ne haa bide yıllık 2milyon avro ymuşş
    karagümrükten rıza yı alamazsın yıllık 2 milyon avroya

İbrahimoviç'ten mesaj!..
    Juventuslu futbolcu İbrahimoviç: "Fenerbahçe'de oynamak benim için büyük bir fırsat"

Juventus'un küme düşme tehlikesi karşısında kulüp arayışına giren Zlatan İbrahimoviç, Fenerbahçe'de oynamak istediğini söyledi. Ünlü oyuncu, Juventus'un küme düşmesi durumunda kendisini gösterme fırsatı bulamayacağını belirterek, bir sezon Fenerbahçe'ye kiralanmasının kendisi için büyük fırsat olacağını söyledi. İbrahimoviç, yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe yönetimi beni bir yıllığına kiralamak istiyormuş. Juventus küme düşme tehlikesinde olduğu için, benim açımdan Fenerbahçe'de oynamak büyük bir fırsat olur. Ayrıca Fenerbahçe'nin önümüzdeki yıl 100'üncü yılını kutlayacağını öğrendim. Bu vesile ile daha iyi futbol sergilemek isteyecektir. Ben Fenerbahçeye yararlı olacağıma eminim. Juventus ve Fenerbahçe arasında anlaşma sağlanırsa, Fenerbahçe gibi Türkiye'nin en büyük kulübünde oynamaktan büyük gurur duyarım" dedi.

İbrahimoviç'in, Fenerbehçe'ye kiralanması durumunda bir sezon için 60 milyon kron (1 milyon 200 bin YTL) alacağı bildirildi. İbrahimoviç, fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun kendisini çok istediğini, futbol sanatını çok beğendiğini söyledi. İbrahimoviç'in menajeri Mino Raiola, İbrahimovic'in mevcut şartlarla Juventus'da devam etmesinin mümkün olmadığını belirterek, "İbrahimovic, Juventus'da kalacaksa kesinlikle mevcut şartlarla olmaz. İbrahimovic'i ikna edebilmek için Juventus'un kesenin ağzını açması ve daha çok para teklif etmesi gerekir. Onun aldığı para, diğer yıldız oyunculardan daha düşük. İbrahimoviç durumundan memnun, ama şartlardan memnun değil. Şayet skandal olay yaşanmasıydı, 2010 yılına kadar anlaşma imzalayacaktı" diye konuştu. İsveç'in Sydsvenska gazetesi de İbrahimoviç'in Fenerbahçe'ye kiralanma şansının yüksek olduğuna dikkat çekerek, İsveçli oyuncunun Anelka'nın yerini alacağını yazdı.

Kaynak: DHA

abi bi de şu kısma koptum 'zico onay verdi' bide vermeseydi bence balon bir haber artık fenerin 11 dünya starlarıyla doldu. inşallah yarın terry ve cech haberleri çıkar defansın göbeği ile kaleci mevkisi türk kaldı

Nesil
    2006

Harbi birde Zico istemeseydi sana katılıyorum Burak abi, İbrahimoviç elli sallasa ellisi istese Fenerbahçeden daha iyi bir klup bulur belki şuan Juventustan iyi bir klup ama İspanya ve İngiltere liglerinde oynayabilirdi. İnşallah haber gerçektir onun formasını almayı çok isterim.

bencede ibrahimoviç transferi yalan olur bu oyuncunun daha iyi klupler bulacaktır

Eğer bu haber gerçekse, yani Ibrahimovic böyle bir şey söylediyse, kendisi oynamaya gönüllüyse, kesin gelir. Fenerbahçe için zor olan oyuncuyu ikna etmek, oyuncuyla anlaşmaktır. Kulüp kolaydır. Juventus zaten düştü, kiralık olarak verebilir, oyuncusunun önünü açar. Kiralık gelir, bizde oynar, Juve çıkınca geri gider veya gitmez, onu o zaman konuşuruz. Juve'ni tüm iyi oyuncuları gitti, bir Vieira ve Ibrahimovic (Buffon da kaldı ama gitmeyeceğini söylemişti) kaldı. Ibrahimovic, Fenerbahçe'de oynamak isterim demişse eğer gerçekten, bu transfer bitmiştir bence. Örneğin, Tristan ile anlaştık Deportivo ile fakat oyuncu gelmek istemedi. Ibrahimovic yılın transferi olur Fenerbahçe ve Avrupa açısından. Forma satışında da patlama gerçekleşir. Umarım alırız Zlatan'ı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

eGowich bu transfer zor gibi gözüküyor,ama söylentisi bile mutlu etmeye yetiyor
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Ibrahimovic bu açıklamaları yaptıysa, bence zor değildir, ama eğer bu açıklamaları basın uydurduysa, tabii ki zor

bizim basından herşey beklenir (photoshopları unutma unutturma )

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

evet bizim basının maharifetlerini unutamayız ama bugün Juve'nin düştüğü kesinleşti. İbrahimoviç'in de hangi takıma gideceği belli değil yani adı başka takımlarla anılmadı. Eğer bu açıklamayı kendi yapmışsa egowichin de dediği gibi gelme ihtimali yüksek. ama bu açıklamayı kendisi yaptıysa....
    "YÜCE ATATÜRK"

Kesin bir şey var ki, Ibrahimovic Juventus'tan ayrılacak. Maaşı azmış. Kariyerinin de zirvesinde, Seri B'de oynamak istemez tabi ki. Fenerbahçe'ye gelmez, Real'e gider, sonuçta Juve'den gidecek

ibrahimoviç fener'e gelmez bence.belki çok büyük tepki alacam ama zaten ibrahimoviçin gelmesini de istemem.abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.sadece yıldız bir isim almış oluruz.
    yani ne ben isterim ne o gelir

Zlatan, gelmek istediğini dile getirmiş. Bence, Zlatan dünyanın en iyi santraforlarından birisi. Tüm teknik direktörlerin kadrosunda bulundurmak isteyeceği bir dünya yıldızı. Gelirse yılın transferi olur

kendisi yaptıysa bu açıklamaları ibrahimovic Fener de demek hiç de zor değil. Ama bizim basının uydurması gibi geliyor bana...

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

beyler gelsin derdim ama anelka bugün kü macta ilk 11 de olacak. istekli olacagını soylemiş Zico ya. eger anelka gercekten oynamak istiyorsa içinden gelerek. anelka kadar olamaz zlatan ama o da cok buyuk futbolcu.satın alabilsek cok ii olur ama kiralık olması cok ii olmas sanırım.

zlatan fenere gelebılır... juve kume düştü Onun Kendını göstermek ıcın bır klube gıtmesı lazım Buda fener olabılır Avrupada oynuyor hemde ıyı para verıyor neden gelmesınKı ama kıralamak yerıne ıns bonservısı ıle alırlar adam cok genc kıralık fenere bırsey kazandırmaz ama bonservıs cok sey kazandıra bıLır...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ibrahimovic ve fener imkansız...

Quote Originally Posted by nekop
    ibrahimovic ve fener imkansız...
    ortega ve fenerde Imkansızdı Anelka ve Fenerde Imkansızdı Appiah Ve fenerde Imkansızdı hagi Ve GALATASARAY da Imkansızdı Jardel ve GALATASARAY da Imkansızdı pier van hoıjdonk ve fenerde Imkansızdı ama hepsi gerçekleşti ve tek gerçek ortaya Çıktı Futbolda Imkansız yoktur.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    ortega ve fenerde Imkansızdı Anelka ve Fenerde Imkansızdı Appiah Ve fenerde Imkansızdı hagi Ve GALATASARAY da Imkansızdı Jardel ve GALATASARAY da Imkansızdı pier van hoıjdonk ve fenerde Imkansızdı ama hepsi gerçekleşti ve tek gerçek ortaya Çıktı Futbolda Imkansız yoktur.
    saydıklarının hepsi imkanlıydı bence

sadece birkaç tanesine değinirsek avrupada ordan oraya gönderilmiş bir orteganın son durağı Türkiye oldu,van hooijdonk 33 yaşında(aşırı sayılmaz) zirve mücadelesini kaldıramayacak duruma gelmişti.............. gibi

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    saydıklarının hepsi imkanlıydı bence

sadece birkaç tanesine değinirsek avrupada ordan oraya gönderilmiş bir orteganın son durağı Türkiye oldu,van hooijdonk 33 yaşında(aşırı sayılmaz) zirve mücadelesini kaldıramayacak duruma gelmişti.............. gibi
    ortega sorunları yuzunden fenerde çöktu yoksa Avrupanın transfer gözdesıydı... hoıjdonk harıc dıgerlerı cok yaslı degıldı

Ortega, Carew, Anelka, Appiah, Alex, Hagi, De Boer, Felipe, Ribery gibi nice yıldızlar geldi Türkiye'ye. Bence de imkansız yoktur.

impossible is nothing
    evet futbolda bence de imkansız yoktur.inkansız olsaydı anelka bugün fenerde olmazdı.hagi galataray'ın efsanevi ismi olmazdı.eğer imkansız diye bişey olsaydı bu taraftar bugün hiçkimseyi düşünemezdi.ayrıca türkiye ligini çok ta küçümsemeyin bizim ligimiz küçümsenecek kadar kötü bir lig değildir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İmkansız yoktur diyorsunuz ama göz var yani.. Sonuçta Anelka, Zlatan gibi bir futbolcu mu? Avrupa'da FB'den çok çok çok üstün klupler varken; FB'ye gelmesi imkansız gibi duruyor. Zlatan kesinlikle FB'ye gelmez; ama umarım gelir ve Türkiye içinde iyi olur.

Del Piero_10 Misafir

bu haberde bana saçma gelen bir taraf var.
    İbrahimoviç kendimi serie b de gösteremem Türkiye'de iyi fırsat yakalarım demişş

bence bu mantıksız Türkiye kendini gösterebileceği son yer.

Bu arada Juventus eğer İbrahimoviç'in istediği zammı yaparsa İbrahimoviç kalacak.

Sayfa 44 / 80 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon

Mesaj Yetkileri