1 ile 30 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye Turuncu, Avrupa Kırmızı-Beyaz! | Türkiye&Adanaspor | 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Hocam Alper kendini iyi geliştirdi, gerçekten önemli bir oyuncu oldu ama özellikle Defoe'nun gelişinden sonra benim yıldızlara bakış açım değişti. Ortasahada oynatacağım Agyei ve Necip yıldız statüsündeler bana göre. Ve yıldız olsun çamurdan olsun gibi bir mantık benimsemişler oyunda, Defoe öyle şeyler yapıyor ki bu yaşına rağmen aklım hayalim duruyor yani. Avrupa'da başarı istediğim için yıldız oyuncuya daha ılımlı yaklaşıyorum. Takım planlamamıza göre orta sahada 4 kişi olması gerektiğinden, Alper'le de key player olarak sözleşme imzaladığımızdan oynamasa mutsuz olacaktı. Hazır ''wanted'' pozisyonundayken satalım dedik. Beklediğimden de iyi para geldi açıkçası, sattım direk. Yabancı açısından da sıkıntı yok takımda, her şeyi planına göre almıştık sezonlardır. Bir Türk gitti, bir Türk geldi. Daha çift yönlü oynayabilen bir oyuncu geldiği için memnunum açıkçası. Agyei'nin yedeği Türk olan Özgür İleri, Necip'in yedeği de Fildişili Guy Koffi oldu. Takımda her şey tıkır tıkır işliyor, merak etmeyin Ayrıca Alper'i hazır takımdan gitmişken kötüleme imkanımız olursa:

-Defansif yönü 4-4-2 oynayan bir takım için yeteri düzeyde değil
    -Maç içinde çok çabuk yorulan bir oyuncu. 3 maç üst üste oynayamaz, maç öncesinde hiçbir sorun yoktur ama mutlaka 3. maçın devre arasında oyundan almak zorundasınız.(Vuruyorum kırbacı adama, Galatasaraylı ya artık. ondan.)

Hocam yönetim kuruluna açıklama yapar gibi yapmışsınn

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Hocam yönetim kuruluna açıklama yapar gibi yapmışsınn
    Muhabbet ediyoruz şurda abi işte ne güzel
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Muhabbet ediyoruz şurda abi işte ne güzel
    Eywallahhh

Sıkılma yok değil mi 5 sezon dile dolay ..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Eywallahhh

Sıkılma yok değil mi 5 sezon dile dolay ..
    Aksine daha da heyecanlanıyorum abi her sezon
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Aksine daha da heyecanlanıyorum abi her sezon
    İyiymişşş

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Türk milli takımının başında ilk hazırlık maçımıza çıktık ve çok güzel bir görüntü çizdik.. İdeal kadromuzdan Ceyhun Gülselam ve Hamit Altıntop sakatlıkları nedeniyle maçta oynayamadı. Onların yerine 23 kişilik kadroya Emre Can ve Selim Teber'i davet ettik. Bu maçta Serdar Aziz, Emre Can, Selim Teber, Jem Karacan, Olcan Adın ve Adana'dan genç yıldızımız Emin Tuncer ilk defa milli formayı giydi. Emin, ilk maçında 2 gol atarak milli kariyerine çok güzel bir giriş yaptı.

EURO 2016 GRUPLARI BELLİ OLDU!

Türkiye, D Grubu'nda İtalya, İskoçya ve Macaristan ile eşleşti. Kura eşleşmesini yorumlayan Şenes Erzik, ''Biliyorsunuz EURO 2016 evsahipliğini 1 oyla Fransa'ya kaptırmıştık. Umarız gruptan çıktıktan sonra Fransa'yla eşleşir ve kazanarak oy kullanan delegelere nispet yapmış oluruz.'' dedi. Kura çekimlerini bizzat takip eden milli takım teknik direktörü Aydemir ise, ''Düştüğümüz gruptan memnunum. İyi futbolla gruptan 1. olarak çıkmak istiyoruz.'' şeklinde konuştu.

Mesaj Yetkileri