Hocam Alper kendini iyi geliştirdi, gerçekten önemli bir oyuncu oldu ama özellikle Defoe'nun gelişinden sonra benim yıldızlara bakış açım değişti. Ortasahada oynatacağım Agyei ve Necip yıldız statüsündeler bana göre. Ve yıldız olsun çamurdan olsun gibi bir mantık benimsemişler oyunda, Defoe öyle şeyler yapıyor ki bu yaşına rağmen aklım hayalim duruyor yani. Avrupa'da başarı istediğim için yıldız oyuncuya daha ılımlı yaklaşıyorum. Takım planlamamıza göre orta sahada 4 kişi olması gerektiğinden, Alper'le de key player olarak sözleşme imzaladığımızdan oynamasa mutsuz olacaktı. Hazır ''wanted'' pozisyonundayken satalım dedik. Beklediğimden de iyi para geldi açıkçası, sattım direk. Yabancı açısından da sıkıntı yok takımda, her şeyi planına göre almıştık sezonlardır. Bir Türk gitti, bir Türk geldi. Daha çift yönlü oynayabilen bir oyuncu geldiği için memnunum açıkçası. Agyei'nin yedeği Türk olan Özgür İleri, Necip'in yedeği de Fildişili Guy Koffi oldu. Takımda her şey tıkır tıkır işliyor, merak etmeyinAyrıca Alper'i hazır takımdan gitmişken kötüleme imkanımız olursa:
-Defansif yönü 4-4-2 oynayan bir takım için yeteri düzeyde değil
-Maç içinde çok çabuk yorulan bir oyuncu. 3 maç üst üste oynayamaz, maç öncesinde hiçbir sorun yoktur ama mutlaka 3. maçın devre arasında oyundan almak zorundasınız.(Vuruyorum kırbacı adama, Galatasaraylı ya artık. ondan.)
Hocam yönetim kuruluna açıklama yapar gibi yapmışsınn![]()