Fm transferine döndü olay![]()
Fm transferine döndü olay![]()
İbrahim Seten'in dediğine göre Ünal Aysal Juventus'un bizi hayalkırıklığına uğrattığını; Melo'yu almayacağımızı, belki 1 sene kiralayabileceğimizi söylemiş kendisine.
Kiralamak mantıklı aslında..
kulüpler de anlaşmış sanırım.
(/s)
Felipe Melo @_FelipeMelo_
Good night to all GS fans! I receive so many messages of love that makes me crazily happy!I want u to know that a love u all everyday more!
Transfer hakkında birşey dememiş ama yinede ekleyeyim![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sabah belki güzel haberler gelir diye umuyorum,yarın da bitmez ise bu iş artık yeni bir oyuncu alınır diye tahmin ediyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kalitesini tartismam 1 yilda bir forvet oyuncusundan cok gol atmistir melo turkiyede ama Melo Taraftarlara oynuyor uyanin.
kimsenin kimseye oynadığı yok bu taraftar kewell'ı da sevdi, baros'u da sevdi , keita'yı da sevdi artık şu her sevilene taraftara oynuyor demekten vazgeçelim.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Şu anda Melo'nun bizden başka şampiyonlar liginde oynayan ve şampiyon bir takımda oynama ihtimali yok.
Onu isteyen Rus kulüpler Melo'nun yerine oyuncu takviye yaptılar.
Juve kadroya bile almadı.
Bu durumda er yada geç Juve'de razı olacak.Melo'nunda Juve'ye baskı yapması lazım.Önümü açın diye.
Melo'nun taraftara oynadığını düşünmüyorum.Ama taraftarın desteğini yanına almaya çalıştığı çok belli.Sanırım kendisi de anladı taraftarı yanına almanın önemini.Zaten sevilen bir oyuncuydu Melo.Twitterda taraftarı övüyordu güzel şeyler yazıyordu.Ama biraz da taraftarı yanına çekmeye çalışıyor twitterda.
Ali Dürüts Melo konusunda yeni stratejiyi kiralamak istiyoruz şeklinde açıklamış.
Zaten kiralarsak sezon sonu sözleşmesi bitiyor bonservissiz imza attırırız da bakalım Juve kiralayacak mı ?
Sezon sonu sözleşmesi bitmiyor,ayrıca sezon sonu sözleşmesi biten Melo gibi oyuncuları kulüpleri asla başka bir kulübe kiralamaz.
Juventus kiralamak istemiyormuş diye duydum.Ancak başka bir çözüm yolu kalmadı,ya kiralayacağız ya da yeni bir oyuncu alacağız.
Opsiyonlu kiralama da bonservis bedeli ne kadardı ?
13Milyon Euro deniliyordu buralarda sanırım.
Melonun kardeşine kulüp bulun şartı nedir ya bu adamlara bu kadar yüz kim veriyor dünyanın neresinde böyle bi şart koşulur
"Melo'nun kardeşine kulüp arıyorum"
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak, Felipe Melo transferi hakkında açıklamalarda bulundu.
04 Ağustos 2012 Cumartesi - 14:57
Sporx.com
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak, Felipe Melo transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Albayrak, Melo'nun menajerlik şirketi tarafından şart olarak koşulan "Melo'nun kardeşine de Türkiye'den bir takım bulup, 3 senelik sözleşme imzalatın" haberlerini de doğrulayarak "Şimdi de Melo'nun kardeşine kulüp arıyorum" dedi.
Melo'nun kardeşine daha önce bir kulüp bulduğunu ifade eden Albayrak, "Şimdi Melo'nun kardeşine kulüp arıyorum. Ben ilk önce kendisinin kardeşine kulüp bulmuştum ama... Karmançorman bir şey oldu daha fazla anlatmayayım.Şimdi Melo konusunda ne desem yalan olur. Kiralık mı gelecek yoksa satın mı alacağız karar aşamasındayız. Bir şey konuşuyorsun farklı anlaşılıyor, üzülüyoruz artık. Transferin olup olmayacağı konusunda başkanımız bu konuyla alakalı bir açıklama yapacaktır zaten" ifadelerini kullandı.
Bu Abdürrahim Albayrak bizim kulübü mahvedecek. Medya ile ne işi var bu adamın arkadaş ya! Kara kaşına kara gözüne mi kulüp üyesi bu adam. Başkan ve menajer dışında maşallah herkes medya ile flört ediyor.
abdürrahim albayrak çok iyi galatasarayli ve başbakana yakin olan biri bu yakinlik riva arazisınde baya kar elde etmemızi sağlar ve zaten kisılik olarak çok iyi biri