Başarılar hocam.
Originally Posted by benbenim Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.. Teşekkürler. Originally Posted by xRa Başarılar. Jamil Adam , Divine Fonjock'u Alabilirsen Al Profiline Bakmadan Oynat Mahcup Etmezler. Teşekkürler fakat şimdilik sadece defansa takviye yapmayı düşünüyorum çünkü maaş bütçemiz de kısıtlı. Originally Posted by AtmacaReis41 Başarılar kardeş Teşekkürler. Originally Posted by Serzenish Başarılar ! Teşekkürler. Originally Posted by DadasTrobzonLee Başarılar hocam. Teşekkürler hocam.
Originally Posted by wladcas Teşekkürler. Teşekkürler fakat şimdilik sadece defansa takviye yapmayı düşünüyorum çünkü maaş bütçemiz de kısıtlı. Rudy Gerard diye biri var defans mental özellikleri fiziksel özellikleri ile o ligi rahat kaldırır transfer 95 k ya alabilirsin.
Originally Posted by xRa Rudy Gerard diye biri var defans mental özellikleri fiziksel özellikleri ile o ligi rahat kaldırır transfer 95 k ya alabilirsin. Hocam bütçe 1.5 fakat 10k'ya çektim boardroom'dan.Daha çok bizim ülkeden adam alıcaz ya da bedava
Forum Rules