Kimse bize gelmek istemedi.O yüzden istediğimiz mevkilere oyuncu alamadık.Yedek takımdan 2-3 genci as takıma çektik kadro genişliği amacıyla.
![]()
Kimse bize gelmek istemedi.O yüzden istediğimiz mevkilere oyuncu alamadık.Yedek takımdan 2-3 genci as takıma çektik kadro genişliği amacıyla.
![]()
1-2 saat ara veriyorum kariyere.Gelince devam edicem![]()
Ooo daha yeni görüyorum kariyeri.Başarılar Onur hocam.İlk mesajım sana.![]()
Durum nedir hocam? Finlandiyada yer yer çok sağlam regenler çıkıyor. Bence onları kovalamalısın![]()
Valla sağlam regen bulduğun an taksite aban bence. Başka türlü Haka'ya sağlam oyuncu bulmak zor olur![]()
Başarılar diliyorum Finlandiya çok zevkli bir lig KuPS,Haka,MYPA,IFK bu takımlar gayet zevkli...HJK ve İnter Turku dışında diğerleri her türlü zor gerçibu sene şampiyon HJK ya da İnter Turku olur diye düşünüyorum ilk 4'e girsek yeter...Bütçe durumları berbat zaten...Ama İrlanda,İzlanda bu liglere göre tabii iyi burası...
Kupadaki 2.maçımızda mağlup olduk.
Defansımız çok basit hatalar yapıyor.
Defansın soluna takviye yaptık.
![]()
Matias süper olmuş![]()
Size önemli bir şey sormak istiyorum.
Bu adamı alalım mı sizce ? Balance zaten 0'larda bu adamı alırsak maaş bütçesi -27k'ya düşücek ama profili de çok iyi kararsız kaldım.
Bu adamı al, bir sene maddi olarak çöküşü yaşa. Ertesi yıl da bu adamı sat, kar'a geçersin. Fin ligine göre çok üst düzey bir stoper
Maç öncesi kimse bize şans vermiyordu fakat mükemmel bir galibiyet aldık.
![]()
Yönetime güzel transfer sözü verdik onlar da maaş bütçesini yükselttiler bizi kırmayıp sağ olsunlar.
![]()
Defanstaki açığı kapatacağına inanıyoruz.
Ayrıca halen 65k maaş bütçemiz var fakat bunu zor durumlarda kullanmayı düşünüyoruz.
Hazırlık maçında Tromso'ya farklı mağlup olduk.
Yedek kalecinin gazabına uğradık.Geleni geçeni yedi.
Güzel bir galibiyet daha alarak çeyrek finale yükseldik.
![]()
Hazırlık maçında güzel bir galibiyet daha aldık.
![]()
Güzel bir seri yakaladık şuanda.
*Kastrati sezon sonuna kadar HJK'dan kiralıktır.
Yeni kariyerinde başarılar, heyecanlı ilginç bir kariyer olacak.
dEĞİŞİK BİR SEÇİM OLMUŞ BAŞARILAR DİLERİM.
Yeni aldığın stoper nasıl oynuyor memnun musun hocam?
Finlandiya ligine ilgim var benim de, başarılar.
Çok iyi ilerliyoruz hocam.