Originally Posted by Night_Mare17 Batı tribünü. Batı ne ya hala bilmiyorum Pegasus, Eski açık , Kapalı, Numaralı olarak hangisindesin
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Originally Posted by Nedvedmania Batı ne ya hala bilmiyorum Pegasus, Eski açık , Kapalı, Numaralı olarak hangisindesin Numaralı
Originally Posted by Night_Mare17 Numaralı Hmm. Ben pegasustayım. Kaanda maçlara gelince numaralıda oluyor. Belki o da gelir maça.
Originally Posted by Nedvedmania Hmm. Ben pegasustayım. Kaanda maçlara gelince numaralıda oluyor. Belki o da gelir maça. Kombine aldığımdan dolayı numaralıdayım yoksa kapalıda oluyorum.
Originally Posted by Night_Mare17 Kombine aldığımdan dolayı numaralıdayım yoksa kapalıda oluyorum. Benim mekan her zaman Pegasus'tur Çekirdekçi taraftar değiliz
Originally Posted by Nedvedmania Benim mekan her zaman Pegasus'tur Çekirdekçi taraftar değiliz Peder olmasa benimde Pegasus olacak Bu arada kapalı hiç çekirdekçi taraftar değil söyleyeyim , numaralı öyle olabilir
Forum Rules