-
07.Ağustos.2012, 03:00
Quaresma takımda kalacaksa yönetim o zaman forvet transferi yapmasın. 5752828575 yabancıyla oynayacak değiliz yaa. Quaresma'nın takımda kalması halinde transfer edilecek oyuncu ilk 11'de nasıl şans bulacak merak ediyorum. Quaresma konusunda hocaya sallamayı da bir zahmet bırakın. Oyuncuyu yönetimin satmak istediği bariz bir şekilde belli haklı olarak. Hoca maşa olarak kullanıldı. Quaresma takımda kalırsa Samet Aybaba onu en başta ilk 11'e yazar. Sanmıyorum Quaresma'yı yok sayacağını.
Yönetimin Quaresma'yı satmak istemesini başından beri doğru buluyorum. Koca iki sezonda saysan üç en fazla dört maçı tek başına alıp götürdü. Performans olarak kesinlikle vasatı aşamadı. Yaşadığı sakatlıklarda çabası ama yönetimin uyguladığı politika yanlıştı. Oyuncunun değerini düşürdüler. Yazılacak en doğru şey elde patladı.
Gidişat Quaresma'nın takımda kalacağı yönünde. Yönetim Quaresma'yı takımda tutup, diğer Portekizlilerden (Fernandes,Almeida) birini ilk ciddi teklifte satar ve Quaresma'da gelecek sezon beklentileri yine karşılayamazsa bu takım bir daha iflah olmaz. Böyle bir şey bekliyorum doğrusu. Ha eleştirildiği zaman, dibe vurduğu zamanlar Quaresma'nın hırs yaptığı bir gerçek ama sürekliliği konusunda şahsen yanıltmayacağını düşünüyorum. Mevki olarak kanatlarda değilde serbest bir şekilde oynatılması konusunda bende katılıyorum arkadaşlara.
Mesaj Yetkileri