Sayfa 353 / 480 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon
10,561 ile 10,590 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Lazovic'in gelmesini isterim. Holosko'yu gönderirlerse alınmalı. Forvet transferi konusunda genç, potansiyelli ve İngiltere Ligi'nden siyahi bir forvet isterdim; ama Lazovic de burun kıvırılacak bir forvet değil bence.

Sezer Özmen'in satışı da iyi olmuş. En azından ufak da olsa bir nakit girişi yapıldı. Böylece, kiralık değil; direk bonservisiyle gitti Rize'ye en sonunda.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Q7 yarın yapıLacak topLantıdan sonra büyük ihtimaL takımda kaLacak. En büyük transfer oLur. Hatta ben Aybaba nın yerinde oLsam Q7 yi ALmeida ya da Pektemek iLe beraber iLeri uçta oynatırım. Kendi evimde ki maçLarda 4-3-1-2 de ki serbest adam oLarak forvet arkasında oynatırım. Onun ceza sahası önünde ve içinde ki adam geçebiLme yeteneği bize boL boL, pozisyon, serbest vuruş feLan kazandırır. Amerika yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Q7 geLdiğinden beri en iyi futboLunu forvet ya da forvet arkasında serbest adam oLarak oynadığı maçLarda oynadı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Q7 yarın yapıLacak topLantıdan sonra büyük ihtimaL takımda kaLacak. En büyük transfer oLur. Hatta ben Aybaba nın yerinde oLsam Q7 yi ALmeida ya da Pektemek iLe beraber iLeri uçta oynatırım. Kendi evimde ki maçLarda 4-3-1-2 de ki serbest adam oLarak forvet arkasında oynatırım. Onun ceza sahası önünde ve içinde ki adam geçebiLme yeteneği bize boL boL, pozisyon, serbest vuruş feLan kazandırır. Amerika yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Q7 geLdiğinden beri en iyi futboLunu forvet ya da forvet arkasında serbest adam oLarak oynadığı maçLarda oynadı.
    Ben de Quaresma eğer kalırsa,bu bölgelerde faydalı olur diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quaresma kalirsa Aybaba'nin onu oynatacagini mi saniyorsunuz siz ya tribünde yada yedek kulübesinde oturtur, oynatirsada türkiye kupasinda 3. lig takimlarina karsi oynatir

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quaresma hiç bir zaman Forvette başarılı olamadı.Braga maçları örnektir.
    Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Quaresma kalirsa Aybaba'nin onu oynatacagini mi saniyorsunuz siz ya tribünde yada yedek kulübesinde oturtur, oynatirsada türkiye kupasinda 3. lig takimlarina karsi oynatir
    O parayı ben alsam beni tek başıma sürer oyuna.Hedef Adam , Oyun Kurucu , Kaleci ,Defans ne varsa ben olurum oyunda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aybaba,Quaresma için defalarca kadromda düşünmüyorum dedi.Beşiktaş geri adım atarsa hata yapar.Yaklaşık 4 milyon euro ödeyecekler 1 senede.Açıkcası o kadar şey söyle sonra oyuncuyu geri kadroya al.Bence olmaz bu iş.Tükürdüğünü yalayacak Aybaba.Çok eleştirilir Q7'yi takıma geri alırsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ben de Quaresma eğer kalırsa,bu bölgelerde faydalı olur diye düşünüyorum.

Quaresma kenar dışında oynayamaz dönerse ve sistem değiştirmeyip Almeidanın yanına koyarsa eğerki Q7'yi çok büyük bir hata olur şuanki sistemdede görülceği üzere Q7 nin oynayabileceği bir düzen olmadığına göre tahminim yedek kalır. (Umarım Almeida'nın yanına koymak gibi bir hata yapmaz)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Quaresma kenar dışında oynayamaz dönerse ve sistem değiştirmeyip Almeidanın yanına koyarsa eğerki Q7'yi çok büyük bir hata olur şuanki sistemdede görülceği üzere Q7 nin oynayabileceği bir düzen olmadığına göre tahminim yedek kalır. (Umarım Almeida'nın yanına koymak gibi bir hata yapmaz)
    Zaten Aybaba çift forvet oynayacağız dedi ama Hedef santraforun yanında ki oyuncu geneLde ya sağa, ya da soLa kaçıyor sürekLi. Tam forvet iLe yan yana oynamıyor. Quaresma bu şekiLde oynadığında çokta zorLanmaz hatta markajdan daha da rahat kaçar. ÇakıLı çift forvet oynayacak oLsa tamam eyvaLLah ama takım zaten çakıLı çift forvet oynamıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quaresma ücretinde indirim yapmazsa Kaledede olsa oynar. !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quaresma Manisa maçında sahalara dönüş yapmıştı ve yanlış hatırlamıyorsam forvet olarak oyuna almıştı ve 2 gol birden atmıştı o maçta.

Aslında bizim oyun sitilimize göre Almeida,Quaresma ve Fernandes 3'ü arka arkaya oynamalı. FC-AMC-MC hesabı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Zaten Aybaba çift forvet oynayacağız dedi ama Hedef santraforun yanında ki oyuncu geneLde ya sağa, ya da soLa kaçıyor sürekLi. Tam forvet iLe yan yana oynamıyor. Quaresma bu şekiLde oynadığında çokta zorLanmaz hatta markajdan daha da rahat kaçar. ÇakıLı çift forvet oynayacak oLsa tamam eyvaLLah ama takım zaten çakıLı çift forvet oynamıyor.
    Hatta bu şekilde C.Ronaldo etkisi bile yaratabilir(di).
    Burak

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sistem futboLcuLara göre kuruLur. Quaresma dan geLdiğinden beri isteniLdiği şekiLde yararLanıLamıyorsa bu tek tarafLı bir hata değiLdir. İsteniLdiği zaman verim nasıL aLındığının örnekLeri mevcut. Koca Beşiktaş takımı ve Aybaba efendinin Quaresma gibi bir adamı ben istemiyorum, benim sistemime uymuyor demeye hakkı yok. Gerekirse Quaresma ya göre sistem yapacaksın..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Alacaksın Usain Bolt'u atacaksın arapası defansta olsa gelir yetişir

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quaresma takımda kalacaksa yönetim o zaman forvet transferi yapmasın. 5752828575 yabancıyla oynayacak değiliz yaa. Quaresma'nın takımda kalması halinde transfer edilecek oyuncu ilk 11'de nasıl şans bulacak merak ediyorum. Quaresma konusunda hocaya sallamayı da bir zahmet bırakın. Oyuncuyu yönetimin satmak istediği bariz bir şekilde belli haklı olarak. Hoca maşa olarak kullanıldı. Quaresma takımda kalırsa Samet Aybaba onu en başta ilk 11'e yazar. Sanmıyorum Quaresma'yı yok sayacağını.

Yönetimin Quaresma'yı satmak istemesini başından beri doğru buluyorum. Koca iki sezonda saysan üç en fazla dört maçı tek başına alıp götürdü. Performans olarak kesinlikle vasatı aşamadı. Yaşadığı sakatlıklarda çabası ama yönetimin uyguladığı politika yanlıştı. Oyuncunun değerini düşürdüler. Yazılacak en doğru şey elde patladı.

Gidişat Quaresma'nın takımda kalacağı yönünde. Yönetim Quaresma'yı takımda tutup, diğer Portekizlilerden (Fernandes,Almeida) birini ilk ciddi teklifte satar ve Quaresma'da gelecek sezon beklentileri yine karşılayamazsa bu takım bir daha iflah olmaz. Böyle bir şey bekliyorum doğrusu. Ha eleştirildiği zaman, dibe vurduğu zamanlar Quaresma'nın hırs yaptığı bir gerçek ama sürekliliği konusunda şahsen yanıltmayacağını düşünüyorum. Mevki olarak kanatlarda değilde serbest bir şekilde oynatılması konusunda bende katılıyorum arkadaşlara.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Futbolcularımız Sezer Özmen ve Cumali Bişi Rizespor Futbol Yat. San. Ve Tic. A.Ş.'ne ; 300.000,- TL'sı karşılığı transfer edilmiştir. Sezer Özmen 'in Rizespor Futbol Yat. San. Ve Tic. A.Ş. ile arasındaki sözleşme devam ettiği sure içerisinde Rizespor Futbol Yat. San. Ve Tic. A.Ş. Süper lige yükseldiği takdirde ayrıca 100.000,- TL'sı ek ücret alınacaktır.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=228451

Şanlı Beşiktaş Blog ‏@SanliBJKBlog
    TRANSFER: Berat Çetinkaya kiralık olarak Adana Demirspor'da. (via @cezasahasi)

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Beşiktaş ne yapmaya çalışıyor gerçekten anlaşılması güç.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbolcu satamaz mı Beşiktaş ?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Futbolcu satamaz mı Beşiktaş ?
    Hayır hocam yanlış anladın satabili gayet doğal fakat gençlere en çok ihtiyacı olduğu zamanda neden Sezer Özmen satılıyor açıkcası şaşkınlığım bu yüzden en azından alternatif olabilirdi.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ula A.D.S'ye gideceğine bize geri gelseydi keşke

Cumali 4 Sene Önce Yenekli Olarak Genç Takımın Gözdesiydi Ama 4 Senedir Üzerine Bir Şey Koyamadı Gitmesi Mantıklı Olmuş En Azından Rize Gibi Takımda Oynaması Kendine Hayrı Dokunur.

Sezer'e Gelince İzlemedim Ama Tipik Servet Tarzı Bir Adam Gibi Lanse Ediliyordu Ağır Adam Ama Geçen Seneki Ortamda Oynayacak Olması Avantajlı Olur Sezer İçin.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sezer Özmen çok yetersiz bir oyuncuydu bence Aybaba doğru karar vermiş. Yıllar içerisinde de göreceğiz Sezer'in büyük bir futbolcu olamayacağını bana kalırsa.

Zaten Beşiktaş'da yığınla stoper var. Genç alternatif stoper mevkisi için şart değil.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Hayır hocam yanlış anladın satabili gayet doğal fakat gençlere en çok ihtiyacı olduğu zamanda neden Sezer Özmen satılıyor açıkcası şaşkınlığım bu yüzden en azından alternatif olabilirdi.
    Eldeki gençler içinde en yetersizi oymuş demekki abicim düşünüp taşınmadan iş yapılmıyor merak etme

Berat'ta bir gelecek görülmüş ki kiralanmış ama Sezer bunca yıldır kiralanıyor hala bir iş yok , satılmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Eldeki gençler içinde en yetersizi oymuş demekki abicim düşünüp taşınmadan iş yapılmıyor merak etme

Berat'ta bir gelecek görülmüş ki kiralanmış ama Sezer bunca yıldır kiralanıyor hala bir iş yok , satılmış.
    Bilmiyorum daha önce Sezer'in gelecek vadeden ve yetenekli bir oyuncu olduğunu okumuştum tek sorun olarak çabukluğu ve hızı gösteriliyordu. Ek olarak tabi bir Beşiktaşlı olarak siz daha iyi bilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bilmiyorum daha önce Sezer'in gelecek vadeden ve yetenekli bir oyuncu olduğunu okumuştum tek sorun olarak çabukluğu ve hızı gösteriliyordu. Ek olarak tabi bir Beşiktaşlı olarak siz daha iyi bilirsiniz.
    Bide izlesen kim olursa hep okuyosun zaten
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Bide izlesen kim olursa hep okuyosun zaten
    Yurtta kaldığım için izleme imkanı çok fazla olmuyor bende inceleme vs. okuyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Ben Sezer'den çok sey bekliyordum, umit milli takimindaki performansindan dolayi, ama onu izleyen hocalar yetersiz bulmus demekki. Zaten Samet hoca bazi oyunculari satacagiz git gel yapmasinlar diye dediginde anlamistim Sezer'in satilacagini. Bu sezon Sivok, Escude, Ersan ve Toraman varken sans bulamazdi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Ben Sezer'den çok sey bekliyordum, umit milli takimindaki performansindan dolayi, ama onu izleyen hocalar yetersiz bulmus demekki. Zaten Samet hoca bazi oyunculari satacagiz git gel yapmasinlar diye dediginde anlamistim Sezer'in satilacagini. Bu sezon Sivok, Escude, Ersan ve Toraman varken sans bulamazdi
    Benim merak ettiğim konu acaba Ersan ne yapacak uzun sakatlık dönemi sonrası ...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Benim merak ettiğim konu acaba Ersan ne yapacak uzun sakatlık dönemi sonrası ...
    Açikcasi hazirlik maçlarinda izledigim kadariyla iyi bir performans sergilemedi ve hoca zaten büyük ihtimal Sivok ve Escude'yi oynatir bunlarin yedekleri Ibrahim Toramanve Ersan olur. Umarim yinede sans bulur ve eminimki oynadikca daha iyi bir performans sergiler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forvet transferinde son durum nedir , teknik dehamız ısrarla istiyor mu forvet ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Forvet transferinde son durum nedir , teknik dehamız ısrarla istiyor mu forvet ?
    Lazovic kiralık deniliyor.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri