Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • SC Vaslui kazanır

14 33.33%
  • Berabere biter

6 14.29%
  • Fenerbahçe kazanır

22 52.38%
Sayfa 1 / 12 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 333 sonuç

Konu: SC Vaslui - Fenerbahçe | UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default SC Vaslui - Fenerbahçe | UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

0-0 Biter Fener yoluna Uefadan devam eder diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum, neden bilmiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

0-0 biter aynı lazioya yattıkları gibi olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk maçtakii görüntüsüyle Fener'in turu geçmesi mucize. 1 hafta yaramıştır umarım temsilcimize , başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ev sahibi takıma 0-0'ın yarayacak skor olması çok kötü ve tehlikeli bir skor.

F.Bahçe 1 gol bulursa yemeden oyunu çözecektir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fenerbahçe'nin erken bir gol bulması gerekiyor.Gol atamadıkça,zaman geçtikçe işi zorlaşacaktır.Temsilcimize başarılar.

kazanmamız gereken maçları hep bi şekilde kazanmıştırız buda o şekil olucak

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

@firatgunayer
    Vaslui Kadıköy'de tesadüfen iyi oynamadı.İyi takım..İstatistikler de bunu gösteriyor.Kendi evinde oynadığı 11 Avrupa maçında yenilgileri yok

@firatgunayer
    Vaslui son 2 sezonda Lille, Twente, Sporting Lisbon, Lazio gibi takımlara karşı sahasında yenilmedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Maç 0-0 bitecek gibi geliyor Vaslui üstüne yatacak ilk maçtaki skorun Fener'in işi zor temsilcimize başarılar.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Doğru diyor mpaker ama yeri burası değil bence...Temsilcimiz umarım ilk yarıda gol bulur yoksa işimiz çok zor...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Maçtan sonra bir topçumuz misal Caner çıkar da yıllar önce Bülent Uygun'un M.United deplasmanından sonra söylediği ''Yıllardır Avrupa da yenilirmiyorlarmış Fenerbahçe'yle oynamamışlar da ondan'' der umarım .)
    Çok taktik konuşulacak bir maç değil hırslı istekli başlarsak kazanbiliriz.Sow Cristian ve oynarsa Stoch'un performanslarına bağlı maç tamemen.Vasliu ne kadar yenilmiyorsa yenilmesin bizim bu 3 oyuncumuz gününde olursa kazanırız.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Maçtan sonra bir topçumuz misal Caner çıkar da yıllar önce Bülent Uygun'un M.United deplasmanından sonra söylediği ''Yıllardır Avrupa da yenilirmiyorlarmış Fenerbahçe'yle oynamamışlar da ondan'' der umarım .)
    Çok taktik konuşulacak bir maç değil hırslı istekli başlarsak kazanbiliriz.Sow Cristian ve oynarsa Stoch'un performanslarına bağlı maç tamemen.Vasliu ne kadar yenilmiyorsa yenilmesin bizim bu 3 oyuncumuz gününde olursa kazanırız.
    Acaba Sow ve Stoch 11 oynayacak mı ?

Sow'un konusu malum , Stoch'u ise ilk maçta gösterdiği vasat performanstan sonra Aykut Hoca'nın kesip yerine Caner'i koyacağını okumuştum bugün bir yerde ama ...
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Acaba Sow ve Stoch 11 oynayacak mı ?

Sow'un konusu malum , Stoch'u ise ilk maçta gösterdiği vasat performanstan sonra Aykut Hoca'nın kesip yerine Caner'i koyacağını okumuştum bugün bir yerde ama ...
    Evet Stoch un oynayıp oynamayacağı belirsiz oynarsa dedim zaten onun için ama Sow oynamaz da elenir gelirsek İstanbul a inmek baya zor olur Aykut hoca için.Oynatacaktır muhtemelen.

Benim beklediğim ve istediğim 11

Volkan

GG Egemen Bekir Hasan

Topuz Cristian

Kuyt Alex Stoch(Caner)

Sow

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Evet Stoch un oynayıp oynamayacağı belirsiz oynarsa dedim zaten onun için ama Sow oynamaz da elenir gelirsek İstanbul a inmek baya zor olur Aykut hoca için.Oynatacaktır muhtemelen.

Benim beklediğim ve istediğim 11

Volkan

GG Egemen Bekir Hasan

Topuz Cristian

Kuyt Alex Stoch(Caner)

Sow
    Bakıyorum da Topal'ı kadrolardan çabuk kestiniz Fenerbahçeliler olarak.

topal 4 2 3 1 in oyuncusu değil 4 3 3 ün oyuncusu

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    topal 4 2 3 1 in oyuncusu değil 4 3 3 ün oyuncusu
    Fenerbahçe adına yanlış bir hamle mi peki ?

Fenerbahçe adına yanlış bir hamle mi peki ?
    Yanlış değil ama doğru olması içinde 4 3 3 oynamamızlazım.Yerli statüsünde o bölgeye alınacak bi oyuncu söyle desem ? yok başka .

Aykut kocamana güvenmekten başka şansımız yok

Aykut Kocaman : Başladığım günle bugün arasında dağlar kadar fark var. Bıraktığım günle arada da dağlar kadar fark olacak

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Yanlış değil ama doğru olması içinde 4 3 3 oynamamızlazım.Yerli statüsünde o bölgeye alınacak bi oyuncu söyle desem ? yok başka .

Aykut kocamana güvenmekten başka şansımız yok

Aykut Kocaman : Başladığım günle bugün arasında dağlar kadar fark var. Bıraktığım günle arada da dağlar kadar fark olacak
    Aykut Kocaman'ın 4-2-3-1'den vazgeçeceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bakıyorum da Topal'ı kadrolardan çabuk kestiniz Fenerbahçeliler olarak.
    Mecbur kazanmak zorunda olduğumuz bir maçta daha agresif ve öne oynayabilen ortasahayla çıkmakdan daha doğrusu ne.
    Herşey iyi gider maç 1-0 2-0 2-1 önde gider bizim lehimize, o zaman Topal'ın görevi başlar.

Topal yanlış bir hamle mi ? Yanına eğer çok iyi bir çift yönlü ortasaha getirilmez ise evet çok yanlış bir hamle.Gelse bile yine de her maçın banko adamı değil o da ayrı konu.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Mecbur kazanmak zorunda olduğumuz bir maçta daha agresif ve öne oynayabilen ortasahayla çıkmakdan daha doğrusu ne.
    Herşey iyi gider maç 1-0 2-0 2-1 önde gider bizim lehimize, o zaman Topal'ın görevi başlar.

Topal yanlış bir hamle mi ? Yanına eğer çok iyi bir çift yönlü ortasaha getirilmez ise evet çok yanlış bir hamle.Gelse bile yine de her maçın banko adamı değil o da ayrı konu.
    Anladım , teşekkürler.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Rakibin 0-0 yatacağını düşünmüyorum. Skora yatacak yapıda bir takım değiller. Bu anlayışta olursa rakip Fenerbahçe cezayı keser. inşallah.

İlk yarım saatte sahada istekli, golü düşünen bir Fenerbahçe'nin olacağını tahmin ediyorum. Gollü beraberlik Fenerbahçe'ye yarayacağı için ilk yarı atılacak bir gol çok önemli. İlk yarıda temsilcimiz bir gol bulabilirse ikinci yarı Aykut Kocaman'ın yapacağı hamleler bir üst tura taşır. Başarılar Fenerbahçe.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

açıkcası oraya kazanmak zorunda gitmemizi daha avantaj görüyorum yani 1-0 ile gitseydik orada kesinlikle 1-2 gol yeyip elenirdik en azından böyle hücum oynama zorunluluğu oluyor ve biz konsantre bir şekilde hücum ettiğimizde iyi takımız.

Nesil
    2007

Böyle maçlar hep zor geçer bakalım sonuç ne olacak. İzlenebilecek bir kanalda olsada maçı seyredebilsek bu sefer bari

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

1-0 gibi bir skor bekliyorum umarım eleriz.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçen maç ilk yarı oynanan oyun kabul edilemez, 2. devre oynadıkları oyunu maç başından itibaren oynarlarsa mutlaka gol gelir, çok zor maç olacağını düşünmüyorum hala, turu geçeriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

20 kişilik kadromuz;

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Serdar Kesimal, Alex de Souza, Dirk Kuyt, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Miroslav Stoch, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Semih Şentürk, Moussa Sow ve Recep Niyaz.

Sow'un forvette Kuyt'ın sağda olacağı konuşuluyor. eğer böyle olursa solda Caner , ortada da Mehmetler oynar. eğer böyle çıkarsak bence rahatlıkla kazanırız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Orta sahasız ve forvetsiz oynayan Fenerbahçe'yi Vaslui Kontraatakla yener gibi geliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fener'in turu geçeceğini düşünüyorum. 2 gol atarlarsa, ki atacak güçleri var, olayı bitirirler.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Maça iyi başlayıp 15 dakika içinde gol atarız.Baskılı ve etkili başlıycaz gibi geliyor bana

Sayfa 1 / 12 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri