Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 144 arası toplam 144 sonuç

Konu: Ligin Rengi Yeşil - Beyaz Akacak - Bursaspor Şampiyon Olacak- 2. Sezon

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Napoli'yi güzel oyunla geçebiliriz
    inşallah kardeşim ama zor gibi görünüyor

Quote Originally Posted by deliRuzgar View Post
    Lig süper fener galibiyeti harika olmuş . Taktiğini ve puan durumunu paylaşırmısın .
    teşekkürler. birazdan paylaşırım

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Çok iyi gidiyoruz hocam.Napoli biraz zor ama.
    teşekkürler. bakalım elimizden geleni yapacağız

BURSASPOR-BELEDİYESPOR

Harbi harbi süper ilerliyoruz.

Harbi harbi süper ilerliyoruz.
    saol kardeşim

,

UEFA AVRUPA LİGİNE VEDA ETTİK. AMA BİZİM İÇİN GRUPTAN ÇIKMAK İYİ BİR TECRÜBE OLDU.

SERDAR AZİZ İLE 4 YILLIK YENİ KONTRAT İMZALADIK

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Galatasaray ve Napoli maçları biraz hızımızı kesmiş ama kısa zamanda yeniden yükselişe geçmişiz. bu arada Serdarın sözleşmesini uzatman süper olmuş..

Napoli elenişi normal hocam takmıyalım aynen tecrübe kazandık.Lig ise süper.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Maçlar genel olarak iyi.

KUPAYA BU SENE ÇOK ERKEN VEDA ETTİK. AMA GELECEK SEZON FARKLI OLACAK.

SPOR TOTO SÜPER LİG BİTTİ
    PUAN DURUMU

SPOR TOTO SÜPER LİGDE 3. OLDUK. ASLINDA ÇOK YOĞUNDUK. SAKATLIKLAR VE CEZALARDA OLDU AMA AVRUPADA İYİ BİR DENEYİM YAŞADIK. LİGDE 3. OLDUK VE AVRUPA LİGİNE GİTTİK. SENEYE HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK OLACAK.KUPADA ERKEN VEDA ETTİK. TABİ LİGE AĞIRLIK VERDİK. AVRUPA LİGİNDEDE SENEYE HEDEFİMİZ ÇEYREK FİNAL OLACAK.

BİR SONRAKİ MESAJDA
    SEZONUN RÖPORTAJI( LİG TV İLE)
    TRANSFERLER ÇALIŞMALARI

SONLARA DOĞRU SUNUMU HIZLI VE GÖRSEL OLMADAN GEÇTİK. ÇÜNKÜ BİRAN ÖNCE 2. SEZONA GEÇMEK İSTİYORUM.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Olsun hocam 3.lük de iyidir ilk sezon.Güzel takviyelerle liderliğe oynayacağız 2.sezon bence

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Önümüzdeki sezona bakıcaz artık 3.lükte fena değil amaç Avrupaya sürekli gitmek..

Hocam Onur hocama katılıyorum bidahaki sezon şampiyonuz.

LİG TV ŞANSAL BÜYÜKA İLE RÖPORTAJ

SORU 1

ŞANSAL BÜYÜKA:HOCAM BU SEZON TAKIMDA ÖZELLİKLE SON AYLARDA BÜYÜK BİR SİNERJİ YAKALADINIZ. BUNU NEYE BORÇLUSUNUZ?

BEN:ŞİMDİ BİZ GÖREVE GELİRKEN TAKIM OLMAYI BENİMSEYEN BİR KADRO OLUŞTURMAYA ÇALIŞTIK. TRANSFERLERİMİZ DİKKAT EDİLMİŞSE HEP TAKIM OYUNCULARIYDI. SEZON BAŞINDA NDUKA-AYKUT DEMİR-KHUBONİ-MAHMUT TEKDEMİR-ERMAN KILIÇ TRANSFERLERİNİ YAPTIK. HEPSİ UYUM SÜRECİNİ ÇABUK ATLATTI.DEVRE ARASINDA İSE GUTİERREZİ ALDIK SON HAFTALARDA PATLADI. ONDAN ASIL VERİMİ BU SENE ALACAĞIZ.

SORU 2

ŞANSAL BÜYÜKA:PEKİ HOCAM BU SENE HEDEFLERİNİZ NELER?

BEN:ÖNCELİKLE TAKIMI KORUMAK İSTİYORUZ.ARDINDAN ÖNEMLİ TRANSFERLERLE AVRUPADA EN AZ ÇEYREK FİNAL AYRICA LİGDE VE KUPADA ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYORUZ.

SORU 3

ŞANSAL BÜYÜKA:HOCAM TRANSFER ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ?

BEN:ŞUAN ÖNCELİKLE TUNAY TORUNUN BONSERVİSİ İÇİN KLUBÜYLE TEMASLARIMZ DEVAM EDİYOR. SON 4 HAFTADA 6 GOL ATMIŞTI. ONU TUTMAK İSTİYORUZ.
    AYRICA BU YIL ALTYAPI TESİSİLERİMİZ YENİLENDİ. ORADAN ÇOK İYİ OYUNCULAR ÇIKACAKTIR.ONLARIDA DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUZ. YİNE BATALLA PİNTO GİBİ FUTBOLCULARIMIZ ÇOK İYİ ÇIKTIĞI İÇİN GÜNEY AMERİKA PAZARINA YÖNELDİK. GEÇEN SEZON HARİKA GOLLER ATAN ARJANTİN LİGİNDE FORMA GİYEN 20 GOL ATMIŞ DEYİM YERİNDEYSE LEBLEBİ GİBİ GOL ATAN BİR GOLCÜYLE GÖRÜŞÜYORUZ. AYRICA BATALLA AYRILABİLİR. ONUN YERİNEDE YİNE PARAGUAY VE ŞİLİLİ İKİ 10 NUMARAYLA GÖRÜŞÜYORUZ. BUNLARIN İSİMLERİNİ VEREMEM AMA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR.

SORU 4

ŞANSAL BÜYÜKA:HOCAM BİLİYORUM İSİM VERMİYORSUNUZ AMA RİCA ETSEM?

BEN:PEKİ O ZAMAN YERLİ İSİMLERİN İSİMLERİNİ VEREBİLİRİM.KAYSERİSPORDAN EREN GÜNGÖR VE TRABZONSPORDAN KALECİ TOLGA ZENGİNİ BEDELSİZ OLARAK TRANSFER ETTİK.AYRICA OKAY YOKUŞLU VE YİĞİT GÖKOĞLANLADA GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR. BEŞİKTAŞTAN ATINÇTA ALTERNATİFLERİMİZ ARASINDA.BU OYUNCULARIDA TRANSFE EDİP YERLİ OYUNCU KALİTEMİZİ ARTIRIP KADROYU GENİŞLETMEK İSTİYORUZ.

TEŞEKKEKKÜR EDERİZ HOCAM

ASIL BEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYIN BÜYÜKA

Röportaj güzel olmuş hocam.

Röportaj güzel olmuş hocam.
    teşekkürler hocam

TRANSFERLERİMİZ

VARAN 1

TOLGA ZENGİN
    YORUM:TRABZONSPORDAN SÖZLEŞMESİ BİTTİĞİ İÇİN BEDELSİZ TRANSFER ETTİK.
    CARSON SAKAT YADA CEZALI OLDUĞUNDA ARTIK KALE GÜVENDE

VARAN 2

EREN GÜNGÖR
    MİNİ YORUM: BİR ZAMANLAR PERFORMANSIYLA MİLLİ TAKIMA KADAR YÜKSELEN STOPER EREN GÜNGÖRLEDE BEDELSİZ ANLAŞTIK.KAYSRİSPORA HERANGİ BİR BONSERVİS ÜCRETİ ÖDEMEYECEĞİZ

VARAN 3

YİĞİT GÖKOĞLAN
    MİNİ YORUM: GALATASARAYDA FORMA ŞANSI BULAMAYAN YİĞİT GÖKOĞLANI 500B KARŞILIĞINDA 4 YILLIĞINA RENKLERİMİZE BAĞLADIK. YERLİ OYUNCU KALİTEMİZİ ARTIRMAK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR OYUNCU TRANSFER ETTİK.

VARAN 4

KAMİL ZAYATTE
    MİNİ YORUM: İBBDEN STOPER KAMİL ZAYATTE İLE DE ANLAŞTIK. STOPERE UZUN KULVARLARDA BİZE GEREKLİ BİR TRANSFERDİ. TECRÜBESİYLE TAKIMIMIZA GÜÇ KATACAK. İBB KULUBÜNE 700B BONSERVİS ÜCRETİ ÖDEDİK.

VARAN 5

JOHN FLECK
    MİNİ YORUM: ORTA SAHADA ONUN GİBİ BİR LİDERLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP OYUNCUYA İHTİYACIMIZ VARDI.TECRÜBESİYLE TAKIMA ÖRNEK OLABİLECEK BİR FUTBOLCU.
    KLUBÜ RANGERSA 500B BONSERVİS ÜCRETİ ÖDEDİK.

VARAN 6

SUNNY
    MİNİ YORUM: BİR DÖNEM VALENCİA DA FORMA GİYMİŞ 23 YAŞINDAKİ NİJERYALI ÖN LİBERO SUNNY DE TRANSFER ETTİK. SON ZAMNLARDA NİJERYA MİLLİ TAKIMININDA FORMASINI GİYEN SUNNY İÇİN KLUBÜ NUMANCİAYA 250B ÜCRET ÖDEDİK. ONUDA PARLATIP SATMAK İSTİYORUZ.

VARAN 7

UFUK ÖZBEK
    MİNİ YORUM: TRABZONSPORLU BARIŞ ÖZBEKİN KARDEŞİ OLAN GURBETÇİ GENÇ FUTBOLCU UFUK ÖZBEK İLE DE 5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADIK. SCHALKE ALTYAPISINDA OYNAYAN FUTBOLCUYU BEDEL ÖDEMEDEN YEŞİL BEYAZLI RENKLERE BAĞLADIK. UFUK ORTA SAHANIN HER BÖLGESİNDE OYNAYABİLİR.

AYRICA TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR. RÖPORTAJDADA BELİRTİĞİM GİBİ BİR ŞİLİLİ BİR PARAGUAYLI ÖN LİBEROYLA ARJANTİNİ GEÇEN SEZON SALLAMIŞ BİR FORVETLE GÖRÜŞÜYORUZ. TAKIMDAN AYRILANLARDA OLDU
    ONLARIDA SONRA PAYLAŞCAĞIM

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Transferler güzel olmuş.Tam ihtiyaç olan yerlere yapmışsın takviyeleri

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Ufuk dışında Transferler süper ben de almıştım Ufuğu hiç bir gelişim gösteremedi..

arkadaşlar kariyeri kapatma kararı aldık biliginize. ilginiz için teşekkürler. yeni bir fm kariyerinde görüşmek üzere.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri