abi öncelikle şampiyonluk için tebrikler karşıyakayı fmde takım arayanlara oynayanlara önerirmisin?
PAPEN MUSTAFA dedin duygulandım abi.benim lakabımdı çocukken oynadığım futboldan dolayı adım mustafa'dır kendisi yozgatspor'dada oynadı bizde o zamanlar yozgatta idik.ah ah eskiler![]()
ben bursaspor kariyerim bitince bank asyadan bir takım düşünüyordum da abi
Ben aslında Ankaragücü istiyorumİsmi bile hazır. Ankaragücümüze gitmesin diye..
![]()
Abi tebrikler başarılar artıyor da bu taraftar Avrupa'dan kupa bekliyor![]()
avrupadan kupa istiyoruz reyiz.
abi orta sahada 10 numara oynayabilecek oyuncu önerebilir misin ?
GASTON VIERA
23 yaşındaki Uruguaylı oyuncuyu Paraguay'ın Cerro Porteno takımından 6.750.000 Euro'ya kadromuza kattık.Bonservis bedelinin bir kısmı 48 ay vadelere bölünmüştür.
LEON FRANZ
21 yaşındaki oyuncuyu geçen sene olduğu gibi bu senede Bayern Münih'ten 150.000 Euro kiralama bedeliyle 2 yıllık kiraladık.
UFUK ŞENTÜRK
İsviçre'nin Sion takımında forma giyen ve sözleşmesi bitmek üzere olan U21 Milli takımı kalecimiz Ufuğu bonservis ücreti ödemeden kadromuza kattık.
EMRE CAN
Geçen sene de bizde kiralık olarak oynayan Emre'yi bu sezon bonservisi ile takımımıza kazandırdık. Oyuncu için Bayern kulübüne 2.500.0000 Euro ödenecek.
HAROLD CANDELO
22 yaşındaki kolombiyalı sol bek oyuncumuzu Ekvator'un Barcelona Sporting Club takımından 2.000.0000 Euro bonservis bedeliyle satın aldık.
DIEGO ANGELO
transferler iyi hocam.ama bir dünya yıldızı beklemiyo değilim
Bence tranferler güzel bide bişe sorucam takımın borcu ne kadar ?
Transferler iyi hocam.Viera'yı çok beğendim.
Finans Ekranını gönderiyorum fena değil Bütçemiz.Özellikle Şampiyonlar Liginden ve Türkiye Şampiyonluklarından ciddi gelirler kazandık ve geçmiş seneye kadar Bonservis parası ödemedik kimseye
Kayıtlı oyunlar bölümünde az önce oyunumun kayıtını da paylaştım ordan da istersen 8 yıla bakabilirsin genel anlamda![]()
Transferler süper olmuş bence![]()
Transferler , formalar , kamp her şey çok iyi abi.Aman nazar değmesin.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.