Sayfa 256 / 578 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon
7,651 ile 7,680 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Müthiş rakamlar.

Geçen sezondan bu yana satılan 40 bini aşkın kombine rakamlarından 27 milyon TL'lik bir gelir elde eden Galatasaray Yönetimi, diğer gelir kalemleri ile birlikte 2012-2013 sezonu sonunda 260 milyon lira kazanmayı hedefliyor.

Performansa bağlı olarak yayın havuzundan 65 milyon T; maç günü gelirleri, saha içi reklamları, kombineler ve bilet satışları ile birlikte stattan 90 milyon; Şampiyonlar Ligi'nden 60 milyon; sponsorlardan 18 milyon ve ürün satışlarından 30 milyon lira bekleniyor. Bu rakamların toplamı ise 260 milyon lirayı aşıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Terimin cezasi ertelendi. bir kez daha tekrarlamasi durumunda 2 misliyle ceza verilecek diye biliyorum. su anlik bir cezasi bulunmamakta, sartli tahliye yani
    , UEFA ve FIFA talimatlarındaki ilgili hükümler ve FDT'nın 105.maddesi dikkate alınarak Galatasaray AŞ'nin başvurusunun kısmen kabulü ile PFDK'nca teknik sorumlu Fatih Terim'e müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 43/1-c maddesi uyarınca verilen 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezasının 1 maçının infaz edildiği görülmüş olup henüz infaz edilmemiş olan 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezasının 1 yıl süreyle oybirliğiyle ertelenmesine (2012/133 ); karar verilmiştir."
    İlk defa uygulandığı için hakkında soru işaretleri var nasıl olacağına dair bakalım göreceğiz.İlk 2 maç mı olacak tff rastgele maç mı seçecek F.Terim mi seçecek yoksaa dediğin gibi hiç olmayacak mı ?
    En mantıklısı ilk 2 maç bencede

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    İlk defa uygulandığı için hakkında soru işaretleri var nasıl olacağına dair bakalım göreceğiz.İlk 2 maç mı olacak tff rastgele maç mı seçecek F.Terim mi seçecek yoksaa dediğin gibi hiç olmayacak mı ?
    En mantıklısı ilk 2 maç bencede
    Bir ara çeker ya aman Fener , Bjk falan önemli maçlara denk gelmesin de çeker yani onun dışındaki maçlarda.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Süper Kupa'da Galatasaray-Fenerbahçe finali, 12 Ağustos Pazar günü saat 20.55'te başlayacak. ATV yayınlayacak. Biletler: 30 ve 15 TL

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

G.Saray'da Melo'lar bitmez

MELO İSTEDİĞİMİZ BİR FUTBOLCU AMA...

Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuğu olan Abdürrahim Albayrak, Melo konusunda şu şekilde konuştu; " Melo konusunda taraftarımızın yönetime hak verdiğini görüyorum. Kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Geçen sezon kimse Melo'yu bilmezken gittik bir akşamdan bitirdik transferi. Melo istediğimiz bir futbolcu. Ama taraftarında yönetime hak vermesini istiyorum. Hayırlısı ise olsun bu transfer. Bu akşam vey yarın belli olur. Galatasaray'da çareler tükenmez. Galatasaray'da Melo'lar bitmez, yeni Melo'lar çıkar. Hayırlısı ise bu transfer olur" dedi.

FATİH HOCAM İSTERSE BENDE NURİ'NİN TELEFONU VAR

Real Madrid'den ayrılması gündemde olan ve adı Galatasaray ile de anılan Nuri Şahin için de açıklamalarda bulunan Albayrak; "Nuri Şahin ile ilgili birşey konuşmadık. Mourinho ve Fatih hoca çok samimi. Buluştuklarında bende yanlarındaydım. Aralarında Nuri konusu konuşulmadı. Hamit konuşuldu. Fatih hocam isterse, Nuri'nin cep telefonu bende var. Onu ikna etmekte bana kalır. Ama bu konuda bir girişimimiz olmadı" dedi.

AMRABAT 53 NUMARALI FORMAYI GİYECEK, BU YÜZDEN AYRI BİR MUTLUYUM

Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonucunda kadrosuna kattığı Amrabat için çok sempatik bir insan diyen Albayrak; "Amrabat'ı çok istedik. Fatih hocadan sonra bende çok istiyordum. Amrabat, çok saygılı, çok uyumlu, çok sempatik bir insan. 53 numaralı formayı giyecek. Rizeli (Gülerek). Rize'nin numarası o yüzden ayrı bir mutluyum. Fatih hoca bana her gün bana Amrabat'ı söyledi, alalım diye. Fatih hoca bu kadar ısrar etmez. Hoca onu çok istedi. Başkanda, hoca bu kadar istiyorsa alalım dedi. Allah başkandan da razı olsun" dedi.

http://www.radyospor.com/Futbol/1561...elo-lar-bitmez

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İbrahim seten e göre 20bin kombine gecen yıl satılmış.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kombine yenilemeyi geçen sezondan sayıyorsa sıkıntı yok.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Kombine yenilemeyi geçen sezondan sayıyorsa sıkıntı yok.
    Galatasaray 2 yıllık falan kombine mi sattı? Haberim yok da.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arena ilk açıldığında devre arasına denk gelmişti bildiğiniz gibi. O açılış döneminde satılan kombineler 1,5 yıllık olarak satıldı. Vadesi geçen sezonla birlikte bitti onların. Kombinesi olanlar için yenileme dönemi yapıldı. İsteyen geçen sezon oturduğu yeri parasıyla 1 sezonluğuna tekrar aldı. Bu iki yıllık lafını nasıl çıkartıyorlar neye göre çıkartıyorlar bir türlü anlayamadım.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Lütfi aribogan i aramış , o demis
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasarayin Geçen yildan sattigi kombineler degil arkadaslar Localar 3 yilligina satmisti ya hani sohbet alanina buraya yazmistim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kombine satılmış da gelir bu kadar çok kombineye göre biraz az bence yani bize bakış çünkü şöyle bir haber var.

GS'nin 40.250 kombine ile elde ettiği gelir 37 milyon. FB nin 32.500 kombine ile elde ettiği gelir 59 milyon

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu öyle veya böyle sonuçta 40 bin adet insan kombine almış. Var mı ötesi ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ogrencilere baya indirimliydi ondan olabilir ve iki klubunde kombine fiyatlarini karsilastirmak lazim hangisi pahali hangisi ucuz bilmiyorum

Amrabat : Fit olduğumu düşünüyorum.Fakat Ramazan dolayısıyla "Oruç" tuttuğum için , hava sıcaklığının da etkisiyle zorlanıyorum.

Amrabat:İdmanlar ve maçlarda oruc tutmaya devam ediyorum..Londra'da 20 derecede çok zorlanmıyordum..İstanbul'da dün biraz zorlandım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    İbrahim seten e göre 20bin kombine gecen yıl satılmış.
    geçen seneden satılma değil o geçen sene kombine alanlara ilk 1-2 hafta öncelik tanındı sadece onlar alabilidi genel satışa daha sonra çıktı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Lütfi aribogan i aramış , o demis
    sizde inanıp buraya yazıyosunuzya ne deyim adam şunu aradım böle dedi bunu aradım böle dedi diyor anca, bizi aptal sanıyo sanırım
    Geçen seneden 20bin kişi parasını verip kombinesini yenilemiş olabilir, mesela dordmund'ta herkes yenilediği için kimse bu sene kombine alamadı, ayrıca 40.250 kombineden ne kadar gelir geldiği açıklanır yakında rahat olun 40 bin kombineye inanmıyodunuz bu açıklandı oda açıklanır merak etmeyin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Dün hep nefret ettikleri adam, Ahmet Çakar doğru söylüyor deniyordu, bugünde yine nefret ettikleri İbrahim Seten

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Dün hep nefret ettikleri adam, Ahmet Çakar doğru söylüyor deniyordu, bugünde yine nefret ettikleri İbrahim Seten
    Seten'in aradigi ismin Ariboğan olmasi isin onemli kismi.orayi kacirmissin Cihan.Ondan da baya nefret ediyorlardı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yahu saldıracak yer arıyorsunuz. Ben o isimlerin konuştuklarını pek ciddiye almam zaten. Ki iddia ediyor yazdım oraya. Ayrıca lütfi aribogani sevmeyiz de suan gs kulubünde yetkili. Böyle demişse o adam, doğru değil mı diyeceğiz ? Ek olarak: seten in şimdiye kadar gs yoneticileri hakkında yazdıklarının hiç yalanladığını görmedim.

Cihan Ahmet çakar i ciddiye almam dün de almadım. Bunu burada paylaşan benim. O sözü bana soylemissin diye görürüm. Burada cakar i ciddiye aldığımı gösteren hiçbir şey gösteremezsin bana. Olaylar arasında alakasız bağ kurmayın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama geçen sene 1.5 yıllık kombineler satılıyordu, onlardan bahsediliyor olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    34

2010-2011 sezonunun 2. yarısında satışa çıkartıldı 1.5 senelikler, yarım sezon ordan 2011-2012 sezonundan da 1 sene etti 1.5 yıl ve o kombineler artık geçersiz. 2. sezona giriyoruz çünkü.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    2010-2011 sezonunun 2. yarısında satışa çıkartıldı 1.5 senelikler, yarım sezon ordan 2011-2012 sezonundan da 1 sene etti 1.5 yıl ve o kombineler artık geçersiz. 2. sezona giriyoruz çünkü.
    Doğru ya, sanki geçen sene açılmış gibi geliyor TT Arena, hala alışamadım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu sene satılan kombine sayısı : 40.250

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu saldıracak yer arıyorsunuz. Ben o isimlerin konuştuklarını pek ciddiye almam zaten. Ki iddia ediyor yazdım oraya. Ayrıca lütfi aribogani sevmeyiz de suan gs kulubünde yetkili. Böyle demişse o adam, doğru değil mı diyeceğiz ? Ek olarak: seten in şimdiye kadar gs yoneticileri hakkında yazdıklarının hiç yalanladığını görmedim.

Cihan Ahmet çakar i ciddiye almam dün de almadım. Bunu burada paylaşan benim. O sözü bana soylemissin diye görürüm. Burada cakar i ciddiye aldığımı gösteren hiçbir şey gösteremezsin bana. Olaylar arasında alakasız bağ kurmayın.
    Ahmet Çakarı sana demedim zaten

Demek istediğim A kişisini düne kadar yerin dibine sokarken 1-2 size ılımlı lafıyla onu savunma moduna geçmeniz yanlış. Son 2 günde yaşananlar örnekti sadece. Aynı şeyi bizim taraftar yapanda vardır illaki. Zaten şahsi bir yüklenme içinde olsam direk isim verip "Sen değilmiydin düne kadar böyle böyle diyen" derdim Dediğim gibi bu olay çok yaşanıyor. Dün diyecektim demedim bugün dedim

He Seten'e gelirsek bana göre her söylediği %100 doğru değil ama dikkate alınması gereken birisi bence. Çünkü çok geniş çevresi var. Söylediklerininde bir kısmı daha basında çıkmadan o söylüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Dün Ahmet Çakar bakış açısı doğru olan tek kişiydi programda, onu da ben dile getirdim forumda.
    Bozuk saat misali.Öte yandan İbrahim Seten ne dese inanılmaz şüphe duyulur, bilgi vermek ile yorum yapmak arasında ince bi fark olduğunu düşünüyorum.Seten ile Çakar farkını anlamak için lazım.
    Galatasaray 45 bin açsaydı kombineyi 45 bin de dolardı, bu yılki havayı uzun yıllardır özlüyorlar çok normal bu rakamlar ayrıca bir çok kampanya ile desteklendi Fenerbahçe li arkadaşların da kulp bulmaması lazım artık.
    Daha önce de yazdım esas önemli olan takımın kötü zamanında da yanında olabilmek Galatasaray'ın bir 5 yıl için önü açık gözüküyor ondan sonra yine bi tökezleme dönemi olursa taraftar yine böyle sahip çıkacak mı takıma çıkmayacak mı o önemli.Bundan önceki dönemde bu sınavda Gs taraftarı başarısız olmuştu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Dün Ahmet Çakar bakış açısı doğru olan tek kişiydi programda, onu da ben dile getirdim forumda.
    Bozuk saat misali.Öte yandan İbrahim Seten ne dese inanılmaz şüphe duyulur, bilgi vermek ile yorum yapmak arasında ince bi fark olduğunu düşünüyorum.Seten ile Çakar farkını anlamak için lazım.
    Galatasaray 45 bin açsaydı kombineyi 45 bin de dolardı, bu yılki havayı uzun yıllardır özlüyorlar çok normal bu rakamlar ayrıca bir çok kampanya ile desteklendi Fenerbahçe li arkadaşların da kulp bulmaması lazım artık.
    Daha önce de yazdım esas önemli olan takımın kötü zamanında da yanında olabilmek Galatasaray'ın bir 5 yıl için önü açık gözüküyor ondan sonra yine bi tökezleme dönemi olursa taraftar yine böyle sahip çıkacak mı takıma çıkmayacak mı o önemli.Bundan önceki dönemde bu sınavda Gs taraftarı başarısız olmuştu.
    Başarısız mı olmuştu ? Ya ben olayın içinde olduğum için etrafı göremedim ya da sen yanlış hatırlıyorsun. Takım 8.,9.yken bile tribüne gidip destekledik takımı. Biz Samsun'dan "730 KM GELDİK BAŞIMIZ DİMDİK !" pankartı ile geldik Arena'ya. Hatta basında bile yer buldu bu destek. Benim hayatımda en zevk aldığım dakikalardı tribünde "Herkes gider, biz kalırız, biz Galatasaraylıyız" dediğimiz dakikalar. Takım kötü gidince elbetteki protesto yapılacak. Ama desteğimizide verdik o sene.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Başarısız mı olmuştu ? Ya ben olayın içinde olduğum için etrafı göremedim ya da sen yanlış hatırlıyorsun. Takım 8.,9.yken bile tribüne gidip destekledik takımı. Biz Samsun'dan "730 KM GELDİK BAŞIMIZ DİMDİK !" pankartı ile geldik Arena'ya. Hatta basında bile yer buldu bu destek. Benim hayatımda en zevk aldığım dakikalardı tribünde "Herkes gider, biz kalırız, biz Galatasaraylıyız" dediğimiz dakikalar. Takım kötü gidince elbetteki protesto yapılacak. Ama desteğimizide verdik o sene.
    Sadece belli kemik tayfa arkasında durabildi.Şimdiki büyük kitle ortalıkta yoktu.Stadın yarısı dahi dolmuyordu, Ali samiyen varken durum daha da vahimdi.
    Maç günü gelirleri forma satışları hep diplerdeydi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sadece belli kemik tayfa arkasında durabildi.Şimdiki büyük kitle ortalıkta yoktu.Stadın yarısı dahi dolmuyordu, Ali samiyen varken durum daha da vahimdi.
    E takım 9.yken de 50 bin kişinin gelmesini beklemeyin zaten

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

fenerbahce 2000den bu yana hep sampiyonluk mucadelesi verdi 1 sezon disinda. o yuzden sportif bir basarisizlikta neler olucak bilemeyiz. ama GS icin ne olduysa FB icin de o olur. iki taraftar da ayni halktan ayni kulturden. farkli bir sey olmasini beklemeyin :]

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bizim yaşadığımız gibi sportif başarıdan uzak olan büyük bir takım olursa Fenerbahçe'de Beşiktaş'ta boş tribünlere oynar.Sportif başarısızlık seyirciyi normal olarak stadtan uzuklaşktırır, hele hele bu takım çok büyük beklenti olan Türk futbol tarihinin en başarılı kulübüyse hayli hayli boşalır tribünler.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri