Evet kadro güzel duruyor ilk sene çok önemli Süper Ligde toplayabildiğin kadar puan topla bu sene lig biraz zorlayacak seni .. 3 galibiyet 1 milyon euro kasaya para demek unutma
Originally Posted by AlperKSK Evet kadro güzel duruyor ilk sene çok önemli Süper Ligde toplayabildiğin kadar puan topla bu sene lig biraz zorlayacak seni .. 3 galibiyet 1 milyon euro kasaya para demek unutma aynen abi.Önce düşmemeyi hedefliyoruz.Ardından ilk 10'u zorlamayı.Güzel regenler çıkarttığımı düşünüyorum.Umarım istediğim performansı gösterirler.
Originally Posted by 24kobebryant aynen abi.Önce düşmemeyi hedefliyoruz.Ardından ilk 10'u zorlamayı.Güzel regenler çıkarttığımı düşünüyorum.Umarım istediğim performansı gösterirler. Ekvator'u takip etmeyi unutma 2018 de Ekvatorlu oyuncuların hepsi canavar
Originally Posted by AlperKSK Ekvator'u takip etmeyi unutma 2018 de Ekvatorlu oyuncuların hepsi canavar Teşekkürler.Önerini dikkate alacağım Kalemizde necati ve mickel var.Maaş -73B € . Ndjock'u alayım mı ne dersiniz.30-35B€ ya alacağım.
Originally Posted by 24kobebryant Teşekkürler.Önerini dikkate alacağım Kalemizde necati ve mickel var.Maaş -73B € . Ndjock'u alayım mı ne dersiniz.30-35B€ ya alacağım. Bence alma..
Originally Posted by AlperKSK Bence alma.. tamam abi.almayı bende düşünmüyorum.kadro sıkıntıda maşlar falan.ama bir yorum alayım arkadaşlardan.
Forum Rules