Quote Originally Posted by benbenim View Post
Yahu saldıracak yer arıyorsunuz. Ben o isimlerin konuştuklarını pek ciddiye almam zaten. Ki iddia ediyor yazdım oraya. Ayrıca lütfi aribogani sevmeyiz de suan gs kulubünde yetkili. Böyle demişse o adam, doğru değil mı diyeceğiz ? Ek olarak: seten in şimdiye kadar gs yoneticileri hakkında yazdıklarının hiç yalanladığını görmedim.

Cihan Ahmet çakar i ciddiye almam dün de almadım. Bunu burada paylaşan benim. O sözü bana soylemissin diye görürüm. Burada cakar i ciddiye aldığımı gösteren hiçbir şey gösteremezsin bana. Olaylar arasında alakasız bağ kurmayın.
Ahmet Çakarı sana demedim zaten

Demek istediğim A kişisini düne kadar yerin dibine sokarken 1-2 size ılımlı lafıyla onu savunma moduna geçmeniz yanlış. Son 2 günde yaşananlar örnekti sadece. Aynı şeyi bizim taraftar yapanda vardır illaki. Zaten şahsi bir yüklenme içinde olsam direk isim verip "Sen değilmiydin düne kadar böyle böyle diyen" derdim Dediğim gibi bu olay çok yaşanıyor. Dün diyecektim demedim bugün dedim

He Seten'e gelirsek bana göre her söylediği %100 doğru değil ama dikkate alınması gereken birisi bence. Çünkü çok geniş çevresi var. Söylediklerininde bir kısmı daha basında çıkmadan o söylüyor.