1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Dün hep nefret ettikleri adam, Ahmet Çakar doğru söylüyor deniyordu, bugünde yine nefret ettikleri İbrahim Seten
    Dün Ahmet Çakar bakış açısı doğru olan tek kişiydi programda, onu da ben dile getirdim forumda.
    Bozuk saat misali.Öte yandan İbrahim Seten ne dese inanılmaz şüphe duyulur, bilgi vermek ile yorum yapmak arasında ince bi fark olduğunu düşünüyorum.Seten ile Çakar farkını anlamak için lazım.
    Galatasaray 45 bin açsaydı kombineyi 45 bin de dolardı, bu yılki havayı uzun yıllardır özlüyorlar çok normal bu rakamlar ayrıca bir çok kampanya ile desteklendi Fenerbahçe li arkadaşların da kulp bulmaması lazım artık.
    Daha önce de yazdım esas önemli olan takımın kötü zamanında da yanında olabilmek Galatasaray'ın bir 5 yıl için önü açık gözüküyor ondan sonra yine bi tökezleme dönemi olursa taraftar yine böyle sahip çıkacak mı takıma çıkmayacak mı o önemli.Bundan önceki dönemde bu sınavda Gs taraftarı başarısız olmuştu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Dün Ahmet Çakar bakış açısı doğru olan tek kişiydi programda, onu da ben dile getirdim forumda.
    Bozuk saat misali.Öte yandan İbrahim Seten ne dese inanılmaz şüphe duyulur, bilgi vermek ile yorum yapmak arasında ince bi fark olduğunu düşünüyorum.Seten ile Çakar farkını anlamak için lazım.
    Galatasaray 45 bin açsaydı kombineyi 45 bin de dolardı, bu yılki havayı uzun yıllardır özlüyorlar çok normal bu rakamlar ayrıca bir çok kampanya ile desteklendi Fenerbahçe li arkadaşların da kulp bulmaması lazım artık.
    Daha önce de yazdım esas önemli olan takımın kötü zamanında da yanında olabilmek Galatasaray'ın bir 5 yıl için önü açık gözüküyor ondan sonra yine bi tökezleme dönemi olursa taraftar yine böyle sahip çıkacak mı takıma çıkmayacak mı o önemli.Bundan önceki dönemde bu sınavda Gs taraftarı başarısız olmuştu.
    Başarısız mı olmuştu ? Ya ben olayın içinde olduğum için etrafı göremedim ya da sen yanlış hatırlıyorsun. Takım 8.,9.yken bile tribüne gidip destekledik takımı. Biz Samsun'dan "730 KM GELDİK BAŞIMIZ DİMDİK !" pankartı ile geldik Arena'ya. Hatta basında bile yer buldu bu destek. Benim hayatımda en zevk aldığım dakikalardı tribünde "Herkes gider, biz kalırız, biz Galatasaraylıyız" dediğimiz dakikalar. Takım kötü gidince elbetteki protesto yapılacak. Ama desteğimizide verdik o sene.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Başarısız mı olmuştu ? Ya ben olayın içinde olduğum için etrafı göremedim ya da sen yanlış hatırlıyorsun. Takım 8.,9.yken bile tribüne gidip destekledik takımı. Biz Samsun'dan "730 KM GELDİK BAŞIMIZ DİMDİK !" pankartı ile geldik Arena'ya. Hatta basında bile yer buldu bu destek. Benim hayatımda en zevk aldığım dakikalardı tribünde "Herkes gider, biz kalırız, biz Galatasaraylıyız" dediğimiz dakikalar. Takım kötü gidince elbetteki protesto yapılacak. Ama desteğimizide verdik o sene.
    Sadece belli kemik tayfa arkasında durabildi.Şimdiki büyük kitle ortalıkta yoktu.Stadın yarısı dahi dolmuyordu, Ali samiyen varken durum daha da vahimdi.
    Maç günü gelirleri forma satışları hep diplerdeydi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sadece belli kemik tayfa arkasında durabildi.Şimdiki büyük kitle ortalıkta yoktu.Stadın yarısı dahi dolmuyordu, Ali samiyen varken durum daha da vahimdi.
    E takım 9.yken de 50 bin kişinin gelmesini beklemeyin zaten
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

E takım 9.yken de 50 bin kişinin gelmesini beklemeyin zaten
    Ondan önceki sezonlarda da durum farksızdı tamam 9.lukta beklenemez ama samiyendeki son maçlardan biri hatta son maçtı sanırım, ankaragücü maçı bir avuç taraftar gelmişti onlarda stada zarar vermekten başka birşey yapmadı ligin daha ilk yarısıydı.
    Sezon başları da hemen hemen aynı şekildeydi.Geçen sezon ki başarı bu yıl havaya soktu taraftarı.Taraftarlık benim görüşümce başarıya bu şekilde endeksli olmamalı.
    96 lı yıllardan önce de büyüklerin abilerimizin anlattığı ve okuduğumuz Galatasaray tribünlerinin çok zayıf Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinin gölgesinde olduğu.O dönemki başarı rüzgarı yine bir Galatasaray taraftar kitlesi oluşturdu.Ve şimdi yine onunla karışık bir kitle var bir sonraki sallantıda sınavlarını verecekler benim görüşüm.
    Elbette her zaman takımın peşinde ne şartta olursa olsun koşulsun destek veren 2 bin 3 bin kişilik gerçek tribüncü grubu olayın dışında tutuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

fenerbahce 2000den bu yana hep sampiyonluk mucadelesi verdi 1 sezon disinda. o yuzden sportif bir basarisizlikta neler olucak bilemeyiz. ama GS icin ne olduysa FB icin de o olur. iki taraftar da ayni halktan ayni kulturden. farkli bir sey olmasini beklemeyin :]

Mesaj Yetkileri