Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • SC Vaslui kazanır

14 33.33%
  • Berabere biter

6 14.29%
  • Fenerbahçe kazanır

22 52.38%
1 ile 30 arası toplam 333 sonuç

Konu: SC Vaslui - Fenerbahçe | UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

bakalım 2 senedir sistem oturtmaya çalışıyo büyük bir projesi var heralde bug arııyo yada

ama boşa çabalıyo fenerbahçe böyle futbol oynayamaz kafa yapısını söyleyeyim ben size adamın kafasında tek bir taktik yüklü

- gol at geriye yaslan defansif oyna barca vari boş boş paslar yap.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by vFor View Post
    bakalım 2 senedir sistem oturtmaya çalışıyo büyük bir projesi var heralde bug arııyo yada

ama boşa çabalıyo fenerbahçe böyle futbol oynayamaz kafa yapısını söyleyeyim ben size adamın kafasında tek bir taktik yüklü

- gol at geriye yaslan defansif oyna barca vari boş boş paslar yap.
    abi aykut kocaman ile kişisel bi problemin mi var? Yoksa çok mu kötü bu kadar, Fener'lilir yetti artık diye mi düşünmeye başladı?

Nesil
    2006
    Yer
    11

Geçen sene playoflardaki futbolun 2/3'sini sergilesek geçeriz bu turu.Ama açıkçası ümitli değilim ve yenilerek eleneceğimizi düşünüyorum.İnşallah yanılırız.

Bu arada Aykut Hoca'yı kolayca harcayan arkadaşlara bir tavsiye, efsaneler kolay yetişmiyor.Fatih Terim'in 4 yıllık döneminin evvelini de hatırlayın.Aykut Hoca'nın yanlışları yok mu, var tabiki.Benimde eleştirdiğim noktalar var.Önceki sezon 17'de 16 yaptığımız dönemde birçok maçta sergilediğimiz o futbolu Avrupa'ya yansıtabilsek Çeyrek finalden aşşağısı gelmez.O zamanda takımın başında Aykut Hoca vardı hatırlatayım.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    abi aykut kocaman ile kişisel bi problemin mi var? Yoksa çok mu kötü bu kadar, Fener'lilir yetti artık diye mi düşünmeye başladı?
    kişisel bi problemim yok dostum sadece Fenerbahçeden üstün görmüyorum ben bu adamı.Bir hoca bir takımda 3.senesini geçiriyorsa o takımın ileriye gitmiş olması gerekir en azından Fenerbahçe için böyle adam geldiği günden beri ben daha iyi futbol oynadığımızı görmedim hatta her geçen sene daha kötüye götürdü takımı.Vizyonsuz,taktik teknik bilmeyen,idmanlarda 5e2 oynatmaktan başka bişey bilmeyen fenerbahçeli olmasıyla kredisi tükenmeyen antrenör diye ortada gezen birisi neyse bu topice daha fazla yazmıyım maç konusu sonuçta.

Mesaj Yetkileri