Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye Turuncu, Avrupa Kırmızı-Beyaz! | Türkiye&Adanaspor | 6. Sezon

8-0 çok iyi TS mağlubiyeti kötü olmuş.Kupada final görürüz diye düşünüyorum.Avrupa liginde başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Ligde Trabzon maçı dışında iyi gidiyoruz.ZTK'yı da alırız zorlayacak rakip göremiyorum ben.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    8-0 çok iyi TS mağlubiyeti kötü olmuş.Kupada final görürüz diye düşünüyorum.Avrupa liginde başarılar.
    Teşekkür ederim. Son dakikada Trabzon 4'e 2 gelince dayanamadık ama bu pek de yaralamadı bizi. Yolumuza dolu dizgin devam ediyoruz.

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Ligde Trabzon maçı dışında iyi gidiyoruz.ZTK'yı da alırız zorlayacak rakip göremiyorum ben.
    Eyvallah dostum. Trabzon maçı yol kazasıydı dediğim gibi bizi etkilemedi. Türkiye Kupası'na kesin gözle bakıyorum ben de artık
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Ligde gidişat süper devam hocam tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ligte durum gayet iyi hocam, başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Ligde alınan sonuçları beğendim.başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Ligde gidişat süper devam hocam tebrikler
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Ligte durum gayet iyi hocam, başarılar
    Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Ligde alınan sonuçları beğendim.başarılar.
    Çok sağolun dostlarım.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

23. HAFTA

İlk yarıda 9 attığımız rakibimizi bu sefer zorlamadık.

24. HAFTA

Yönetimimde hiç yenilmediğimiz Ordu'ya karşı seriyi devam ettirdik. 6 maçta 6 galibiyet aldık Ordu'ya karşı.

25. HAFTA

Hasan Ali rakibine müdahale bile etmemişken direk kırmızı gördü. Serdar Gürler önü bomboş vaziyette gole giderken arkadan indirildi, faul bile verilmedi. Bütün sarı kartlar bize işledi. 2 topumuz direğin içinden oyuna döndü. Sinan Bolat 7.70'le maçın adamı oldu. AH ULAN AHHHH!!! Yine avucumuzun içinden sıza sıza kaçtılar. Böyle bişey olamaz, inanamıyorum. Normal sezonun en önemli maçında şanssızlığın dibine dibine vurduk. Tolga Özkalfa'ya da o kokartı verenin allah tepesinden baksın.

26. HAFTA

Hafta içinde Napoli maçımız olduğu için yedek kadromuzla çıktık. Yedekler kupadaki kadar iyi performans sergilemedi. Bizi korkuttular ama Celcic doğru zamanda doğru yerde bulunduğu için 3 puanı takımına getiren isim oldu. Uygunsuz dakikalarda gol atarak Napoli'ye de bir mesaj mı gönderdi ne?

Fenerbahçe son haftada İBB ile kendi sahasında berabere kalınca uzun süredir 1 olan aramızdaki farkı sonunda 3'e çıkardık. Trabzon'la da farkı 6'ya çıkarmıştık ancak Fenerbahçe'yle berabere kaldığımız için yeniden 4'e düşmüştü. Dediğim gibi bu sene bu 3 takım koptu gidiyor. Diğer 15 takım ayrı bir ligde mücadele ediyor gibi adeta. Sonunda ne olacağını ben de sizler kadar merak ediyorum. Zaman gösterecek.

1st KNOCKOUT ROUND 1. MAÇ

Maç öncesi ekranda gördüm de rakibin kadrosu gerçekten çok kaliteli. Bu korkuyla başladım maça. Ancak maç boyunca iki takımın da çok etkili bir atağı olmadı, böylece maç 0-0 bitti. En azından evimizde gol yemediğimize seviniyorum. Deplasmanda Napoli'yi yenmemiz düşük bir ihtimal. Gollü beraberlik için sarfedeceğiz tüm çabamızı.

Not: Caner'i 6-7 hafta sakatladılar. Solda tek alternatifimiz Celcic kaldı.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Ligde kalan maçları da görsek heyecanlandık

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ligde kalan maçları da görsek heyecanlandık
    Daha oynamadım abi. Oynadıkça koyacağım. Yarından sonra dersanem başlıyor. O nedenle en geç yarın, sezonu hatta gelecek sezonun transferlerini bitirmiş olurum.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Daha oynamadım abi. Oynadıkça koyacağım. Yarından sonra dersanem başlıyor. O nedenle en geç yarın, sezonu hatta gelecek sezonun transferlerini bitirmiş olurum.
    Anlamadın Kalan maçların yani fikstur

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Hocam moral bozmak yok.Deplasmanda gollü berabere kalıp geçebiliriz Napoli'yi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Anlamadın Kalan maçların yani fikstur
    Haa anladım Oyunu açınca koyarım.

Hocam moral bozmak yok.Deplasmanda gollü berabere kalıp geçebiliriz Napoli'yi
    Bakalım

napoli deplasmanında işimiz zor , baskılı bir taraftar olacak ama ilk golü biz atarsak rehavete kapılabilirler. sıkı defans ve iyi kontraatakla turla dönebiliriz. lig için de heyecan son dorukta kardeşim hayırlısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by oguzkedek View Post
    napoli deplasmanında işimiz zor , baskılı bir taraftar olacak ama ilk golü biz atarsak rehavete kapılabilirler. sıkı defans ve iyi kontraatakla turla dönebiliriz. lig için de heyecan son dorukta kardeşim hayırlısı
    Eyvallah dostum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

1st KNOCKOUT ROUND 2. MAÇ

Yine ilk maç gibi oldu. İki takım da etkili bir atak geliştiremedi, yine çok zevksiz bir maç izledik. Rakibimiz kornerden attığı golle 2nd Knockout Round'a yükselmeyi başardı. Belki de kornerden bir gol de biz bulsak turu biz geçecektik. Şans işte. Rakibimize başarılar diliyoruz.

27. HAFTA

Hafta içi Napoli maçımız olduğu için yedek kadromuzla maça çıkmak zorunda kaldık. Ancak Serdar Aziz'in erken kart görmesi işimize yaradı ve kazanmayı bildik.

28. HAFTA

Muslera bunu hep yapıyor. Tek başına takımına maç kazandırmak konusunda usta bir kaleci. Geliyoruz, geliyoruz, geliyoruz, atamıyoruz. Yemiyor. Bıktırıyor. Çileden çıkartıyor Muslera.

29. HAFTA

Rakiplerimizin maçlarını bizden 1 gün önce oynaması ve hepsinin de kazanması, bizi bu zorlu deplasmanda büyük stres altına sokmuştu. Ancak ilk yarıda gelmeyen golü 2. yarıda bulmayı bildik ve çok kritik bir galibiyet aldık.

30. HAFTA

Bu maçın istatistikleri niye böyle çıkmış ki? Maç ekranında sadece bizim ataklarımız görünüyordu oysa ki. Kayseri'ye yine 5 fark atıp 3 puanı aldık bu arada. Oyunda Kayseri'ye 5 atmadığım bir maç hatırlamıyorum.

31. HAFTA

İki takım da futbol oynamaya çalıştığı için sahada çok eğlenceli dakikalar yaşandı. Top bir o kalede, bir bu kaledeydi. 4 golün atıldığı, bir o kadar da golün kaçtığı maçta mutlaka gereken 3 puanı aldık.

Bir ara ligde işler iyice karışmıştı ancak şimdi biraz düzeldi gibi.

Fenerbahçe ve Trabzonspor ensemize yapışmıştı ancak son 2 haftada bu 2 ekip de puan kaybedince zirvede biraz olsun rahatladık. Kalan fikstürümüz şöyle:

Sivas'ı ve lig sonuncusu Mersin'i yeneceğimizden eminim. Kupada da İBB engelini aşmamamız için hiçbir neden yok. Kalan fikstürdeki tek engel içeride oynayacağımız Trabzon maçı. Eğer 3 puanı alırsak, ve bu 3 haftada Fenerbahçe de puan kaybederse Play-Off'a çok avantajlı gireriz. Hedefimiz budur.

Adanaspor altyapısının Türk futboluna son armağanı İlker Kuşak oldu. Genç oyuncumuz yeni Hakan Şükür olarak gösteriliyor.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Bitirmişiz işi Türkiyede şimdiden Şampiyonluğunu kutlarım

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Sezonu çifte kupayla noktalarız diye düşünüyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bitirmişiz işi Türkiyede şimdiden Şampiyonluğunu kutlarım
    İnşallah abi

Sezonu çifte kupayla noktalarız diye düşünüyorum
    Amacımız o, teşekkürler

iki kupayı getirin bize canımızı verelim size

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

sonuçlar mükemmel.alt yapı mükemmel işliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by oguzkedek View Post
    iki kupayı getirin bize canımızı verelim size
    İddialı konuşma Kedek her an gelebilir çifte kupa

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    sonuçlar mükemmel.alt yapı mükemmel işliyor.
    Teşekkür ederim. İlk defa bu kadar iyi bir oyuncuyu kendimiz çıkardık. Diğer Türk veya yabancı takımlarından aldığımız gençler zaten kaliteliydi ama sonunda bunu kendi altyapımıza da taşımayı başardık.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Türk milli takımının başında çıktığımız 2. hazırlık maçında Bulgaristan'a 3-1 yenildik. Kötü oyunun hesabını soyunma odasında sordum. Oyunculara kendilerini toparlamaları için ligin sonuna dek vakitleri olduğunu ve düzelme göstermeyenin kadroda olmayacağını sert bir dille anlattım.

Ligin sonunda açıkladığımız, EURO 2016'nın 30 kişilik aday kadrosu.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Bulgaristan maçı kötü olmuş.Kadro güzel duruyor ama

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bulgaristan maçı kötü olmuş.Kadro güzel duruyor ama
    Eyvallah

32. HAFTA

Sivasspor beklediğimden çok daha iyi mücadele etti. Bir türlü galibiyet sayısını bulamadığımız için oyuna sürdüğümüz Vlastimil Kohoutek oyunun çehresini değiştirdi ve takımına galibiyeti getiren isim oldu.

33. HAFTA

Formsuz rakibimizi sahadan sildik... Süper Final öncesi gövde gösterisi yaptık adeta.

34. HAFTA

Sezonu ezeli rakibimizi 3-0 yenerek kapattık. Orduspor Beşiktaş'ı yenseydi Mersin'i küme düşürüyorduk ancak başaramadığı için seneye de Mersin İdman Yurdu, Süper Lig'de mücadele edecek.

Hayal gibi bir son 3 hafta geçti. Biz 3'te 3 yaparken en yakın rakiplerimiz puan üstüne puan kaybetti. Böylelikle Süper Final'e, 2. Fenerbahçe'ye 4, 3. Trabzonspor'a 7 ve 4. Galatasaray'a 9 puan fark atarak girdik... Bu sefer 2., 3. ve 4. maçlar bizim evimizde oynanacak. Şampiyonluğun en büyük adayıyız...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Oooo Hocam trabzonu 5 lemişizz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

1. MAÇ

İlk yarıyı 1-0 geride tamamlamamıza rağmen devre arasında yaptığımız değişiklikler ve tutkulu konuşma öyle bir etki yaptı ki, 2. yarıda sahada bambaşka bir Adanaspor vardı! Kadıköy'de Sinan Bolat gibi bir kaleciye tam 3 tane gol attık ve bitime 5 hafta kala en yakın rakibimizle olan puan farkını 7'ye çıkardık!!!

2. MAÇ

Onur Kıvrak kesinlikle hayatının maçını çıkardı. Defoe'nun altıpastan doksana zıbandıklarını bile fotoğraf çektirir gibi kurtaran Onur maçın adamı olmayı hak etti ancak akınlarımıza dayanamayan Trabzonspor defansı penaltı yaptırdı ve tek golle 3 puanı kaptık!

3. MAÇ

Artık anladım ki Muslera varken biz bu Galatasaray'ı yenemeyeceğiz. Saygılar.

4. MAÇ

Gergin bir maçtı. Beraberlik bile şampiyon olmamıza yetiyordu ancak Fenerbahçe defansı da tıpkı Trabzonspor gibi akınlarımıza dayanamayarak penaltı yaptırdı, Kohoutek topun başına geçti ve kupayı Adanaspor'a getirdi!

ŞAMPİYON ADANASPOR!

Turbeyler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü de unutmadı.

ŞAMPİYONLUK MAÇINDAN SONRA ŞEHİR YANDI!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Oooo Hocam trabzonu 5 lemişizz.
    İşimiz hocam

Asistanımız Michael Henke de ipin ucunu kaçırmadı, Trabzon'u yenip Galatasaray'la berabere kalarak Play-Off'u namağlup tamamlamamızı sağladı.

5. MAÇ

6. MAÇ

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

YARI FİNAL

Bu maç Süper Final'deki 1. maçla 2. maçın arasında oynandığı için yedek oyuncularımız sahadaydı. Ancak saha avantajını da kullanarak finale çıkmayı başardık. Finaldeki rakibimiz Orduspor'u penaltılarla eleyen Kayserispor'du.

FİNAL

Top hep bizdeydi ancak istediğimiz gibi de oynayamadık. Çok fazla net gol pozisyonuna giremesek de bir pozisyonda Caner'in pasını değerlendiren Jermain Defoe sayesinde kupaya uzandık!

ADANASPOR ÇİFTE ŞAMPİYON!!

2015-2016 SEZONUNDA KAZANDIĞIMIZ KUPALAR

Türkiye sınırlarındaki bütün kupaları müzemize götürerek Türkiye'nin en büyük takımı olduğumuzu artık resmi olarak da kanıtladık... Hakikaten muhteşem bir sezonu geride bıraktık. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var ancak EURO 2016 müsabakaları olduğu için dinlenmeye vaktim olmayacak. Umarım milli takımımızla Avrupa'da ses getirdikten sonra, Adanaspor'umuzla yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yaparız. Saygılarımla.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Adanayı yaktınız Mersin koktu be hocam

Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri