Aykut Kocaman gibi insanlar 80li ve 90li yılları hatırlayanlar için büyük efsanedir. Yaşı daha küçük olanlar bunu anlamayabilirler ama Aykut Kocaman televizyonun yaygınlaştığı yıllardan sonraki en önemli bir kaç fenerbahçe figüründen biridir. O yüzden kendisi hata da yapsa,yanlış da davransa diğer teknik direktörlere gösterilen sabrın kat kat fazlasının gösterilmesi normal bizler için.
Lakin bunun yanında Aykut Hocamızında yapması,değiştirmesi gereken şeyler var. Mesela hata yapma mevzusu bir hatayı 2 kere yap,3 kere yap ben bir şey demem. Ama sonra vazgeç bundan. Aykut Hocamız 3. yılına giriyor takımın başında,kendini değiştirmeye çalıştığını görenimiz var mı? Hatalarının farkına varıp,değişiklikler yapmalıyken hala devam etmesi beni üzen şey. Geçen sene deplasmanda 5 maç üst üste yenildik yanılmıyorsam ben ya da kazanamadık. O maçların bir tanesinde dahi sistemde,oyuncu seçimlerinde farklılık yoktu.Bunu insanın aklı almıyor.
Vaslui maçında da klasik anlayışından ödün vermeyecek belli ki ama bilmeli ki bizi Aykut Kocaman'ın klasik oyun anlayışı değil,takımın başında olması mutlu ediyor.O yüzden umarım o da artık daha yırtıcı,tempolu,ısıran fenerbahçe'yi yaratır. Taraftarımızın da istediği takım ortaya çıkmış olur.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly