adamlar resmen tek kale oynamaya basladi bu kadar rezillik olmaz
adamlar resmen tek kale oynamaya basladi bu kadar rezillik olmaz
Vaslui felaket oynuyor yalnız
Screw you guys, I'm goin' home
Biz bitmişiz resmen.
Aslında Fener çok güzel başladı ama golü yedikten sonra çok bozdu yahu adamlar 2'yi rahat bulur böyle giderse...
KanaKe kardeşim aykut efendiye gösterilen sabır zicoya gösterilseydi belki çok daha iyi yerlerde olabilirdik o adamın tek eksiği disiplindi şunu gördükten sonra yemişim disiplini dön gel zico
bu takima hucumdan korkmayan toplu defans toplu hucum yaptıracak td lazım
Caner-Sow-Kuyt oynatılabilir aslında ama ileriye oyunu yıkmakta zorlanan Fenerbahçe'de Sow iş yapmaz. Semih olabilir onun yerine.
Screw you guys, I'm goin' home
Ben radyodan dinliyorum buradaki adam pek iyi şeyler söylemiyor şu an gökhan sakatlanmış omzunun üstüne düşmüş.
Sorun orta sahada iki oyuncumuzda kaçak dövüşüyor basan adam yok basan adam olsa bu kadar yığılmaz oyun
Selcuk sen bi Galatasaray maclarindami ise yararsin
Selçuk ne yaptı ya öyle![]()
![]()
Fenerbahçe bitmiş.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Bizim lise takımı vardı ona benzetiyorum Fenerbahçeyi hoca derdi maçın başında ne yapın edin 1 gol atın sonra defansdan geleni geçeni şişirin derdi yani Aykut hocada aynen böyle diyodur muhtemelen.
Kuyt çok üzüldü ya içinden sövmüştür![]()
Siz dua edin bu maçta çıkar herşey kötüyken bir gol atar bir 10 sene daha sözleşme.
Gökhan'da çıt kırıldım bir oyuncu oldu.Ne zaman Gökhan haberi duysam ya maça hafif sakatlığı olarak başlıyor.Yada yere düşünce direk saha görevlileri geliyor.Omzundaki sakatlık neyse her düşmede büyük acı çekiyor.
Sırf barca gibi pas yapmak için sabah akşam 5e2 antemanları yapıyo bu takım biliyomuydunuz ?
Sezonun 2. maçı ve Fener bitmiş..
Bence taraftarlık bitmiş..
çıkar selçuk'u al sow ya da stoch'u bitir işi.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Turu geçersekki bence geçicez kesinlikle orta saha şart
barahir tamam fenerimiz bitmesin
young boys kalibresinde bir takıma ezilmişsin
paok karşısında ders alamayıp elenmişsin
2 sezon bekliyorsun bu takıma yeni sistem oturtacak futbolumuz gelişecek diye.
şampiyonlar ligine gidemiyorsun ertesi sezon bu hakkı elde ediyosun kadronda potansiyel var
tamam 2 maç olduda insanda biraz heves olur ya saldırır.
2 sezon önce çok dramatik şekilde elenmişsin adam ders bile almamış aynı tas aynı hamam
o zaman derim işte biz bitmişiz diye.