Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • SC Vaslui kazanır

14 33.33%
  • Berabere biter

6 14.29%
  • Fenerbahçe kazanır

22 52.38%
1 ile 30 arası toplam 333 sonuç

Konu: SC Vaslui - Fenerbahçe | UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç

Hybrid View

Kuyt müthiş bir adam gerçekten, bence yılın transferi Kuyt. İnanılmaz katkı sağlayacak bu sene. İlk maçta da yazmıştım aynı şeyleri ama bazı arkadaşlar beğenmemişti Kuyt'ı, ben söylediklerimin bugün gerçekleştiğini gördüm, 2 de golle süsledi, geçen maç gol eksiği vardı sadece.

Volkan maçı çevirdi, kader anıydı. O penaltıyı kurtarmasa işler değişirdi.

Bence bir orta saha mutlaka şart. Oyun kurtarmakta zorlanıyor C.Baroni. Selçuk zaten hiç yapamadı o işi.

M.Topuz kesinlikle oynamalı, adam harika, ciddi güç katıyor takıma. Sağ kanadın işlemesini sağladı bugün, goller oradan geldi. Caner gol dışında silikti, Stoch daha iyi kesinlikle.

Muhtemel onbir olarak; orta sahaya Krasic-Topal-Topuz-Stoch olmalı diye düşünüyorum. En ideal dörtlü bu bence. Topuz oyun kurma, top taşıma misyonunu yerine getirecektir.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Muhtemel onbir olarak; orta sahaya Krasic-Topal-Topuz-Stoch olmalı diye düşünüyorum. En ideal dörtlü bu bence. Topuz oyun kurma, top taşıma misyonunu yerine getirecektir.
    Bende ortasahanın böyle olması gerektiğini önlerinde de Alex olması gerektiğini düşünüyorum.
    Burak

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bende ortasahanın böyle olması gerektiğini önlerinde de Alex olması gerektiğini düşünüyorum.
    Ben de aynı fikirdeyim, Alex olmazsa olmaz bir futbolcu hala.

Bu dörtlüyü koyduğumuzda (Krasic-Topal-Topuz-Stoch) önüne mutlaka Alex ve Sow/Kuyt tercihi yapılacaktır. Kuyt daha ideal görünüyor, maçın gidişatına göre Alex çıkarılıp Sow girebilir, Kuyt çıkarılıp Baroni girebilir.

Sağ ve soldan harika işler (Krasic ve Stoch), göbekte de dirençli bir orta saha kurmuş oluruz bu saydığım dörtlüyle.

Umarım Aykut Kocaman Süper Kupa finalinde böyle bir diziliş ortaya koyar.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Ben de aynı fikirdeyim, Alex olmazsa olmaz bir futbolcu hala.

Bu dörtlüyü koyduğumuzda (Krasic-Topal-Topuz-Stoch) önüne mutlaka Alex ve Sow/Kuyt tercihi yapılacaktır. Kuyt daha ideal görünüyor, maçın gidişatına göre Alex çıkarılıp Sow girebilir, Kuyt çıkarılıp Baroni girebilir.

Sağ ve soldan harika işler (Krasic ve Stoch), göbekte de dirençli bir orta saha kurmuş oluruz bu saydığım dörtlüyle.

Umarım Aykut Kocaman Süper Kupa finalinde böyle bir diziliş ortaya koyar.
    Krasic, Kuyt solda da değerlendirebilir.Daha çok Kuyt.
    Ben Sow'u santrafor olarak görmek istiyorum bu takımda, form tuttuğu zaman bence durdurulması çok zor bitiriciliği gol sezgileri çok iyi.kuvvetli hızı da fena değil.Böyle adamı kolay kolay bulamıyoruz.
    Müslümanlığı sebebiyle gece hayatı gibi eksi yönleri yok Türkiye yi Fenerbahçe yi seviyor.

Esasen çok iyi bir ortasaha gelse Alex'den vazgeçmeye razı edebilecek bir isim yani, o zaman bu takım 4 4 2 yi harika oynayacak da o isim gelecek mi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Baroni hazırlık maçlarında bile kesik yemedi önümüzde ki maçlarda da sahada olacaktır kesin.

Mesaj Yetkileri