İşte Dev Derbi Öncesi Tribünlerde Oluşan Muhteşem Ambiyans !
Ve Dev Derbi Başladı. İki takıma da başarılar !
bahadırın oldugu yerde uzun soluklu kariyer olmaz takip etmemenizi öneririm
3-1 fener alır
ADANA DEMİRSPOR
Ilk Yarı 2-1 Yeniliyoruz.
Yüzyılın Derbisinde İlk Yarı Sonucu :
Galatasaray : 2 1 : Fenerbahçe
![]()
4-1 biter o zaman
3-2 alırız :S
Allahdan umut kesilmez
ADANA DEMİRSPOR
caner çıkıp yerine orhan şam oynuyor
kardeş sol kanat oyuncusu niye yedeklere almadın
ADANA DEMİRSPOR
sol kanatda adammı var hepsi ya sakat ya cezalı
yuh be biz yenilirsek hapı yuttuk kardeş
devre arası göndereceğini gönder alacağını al
ADANA DEMİRSPOR
Önce Kuyt attı, derin bir sessizlik çöktü üzerimize.. Sonra sahneye Emre Çolak ile Ujfalusi çıktı, ilk yarıyı önde kapattık,devreye moralli girdik. Ardından Amrabat 30 metreden öyle bir avladı ki Volkan'ı, deyim yerindeyse tribün sallandı, yer yerinden oynadı. Haklı galibiyetlerimize bir yenisini daha ekledik ve yolumuza emin adımlara yürümeye hatta koşmaya devam ettik. Büyüksün GALATASARAY !
![]()
iş bu iş değil
Bir an önce darbe yapılmalı
Taraftarlar mutsuz
------------------------------------------------------------
Last edited by sui generis : 09.Ağustos.2012 at 23:15 Reason: kural 10
ADANA DEMİRSPOR
fener küme düşmemeye oynar puhahaha puan farkına bak =)
Sadece oyun oynuyoruz arkadaşlar. Eğlenelim diye. Başka bir amacımız yok. Saygılar.
Takımdaki sorunu hala çözemedim 1-0 öne geçtik canerin sakatlanmasından sonra maçın gittiğini anladım zaten
niye bu kadar uzadı bu saçmalık anlayamadım lütfen kariyer dışında konuşulmasın.!
aykut kocaman vol2 gibiisin serzenish ne iş
Geriden gelmeyi severiz başarılar![]()
Şampiyonlar Liginde istediğimizden fazlasını aldık, grubu lider tamamladık.
ASLANLAR GÜLE OYNAYA BİR ÜST TURDA !
İlk yarı 4-1-2-2-1'lik dizilişimizi rakibimizin 5-3-2 gibi tamamen futbolu öldürmeye yönelik dizilişinden sonra değiştirdik, 4-2-2-2'lik bir sisteme geçtik. Damiao'nun yanına Elmander'i monteledik ve pozisyon üzerine pozisyon ürettik. 2.yarıda gerçekten göze çok hoş gelen bir futbol sergiledik. Elmander'in gol orucunu bozması ise bir başka güzellik. Golmander demeyi özlemişiz![]()
Beyler yönetim sizin kariyerlerinizi takip etmek zorunda değil. kurallara aykırı mesaj görürseniz raporlayın, cevap vermeyin. bu tartışma uzarsa ( 6s ler , hakaretler vs) en ağır cezalar gelecektir haberiniz ola.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kariyer kapatılmıştır.
Öte yandan tek tek mesajları inceliyorum, tahrik edici yazılar yazanı ve onlara cevap vereni tek tek cezalandıracağım bilginize.
Last edited by LaigLeNoiR : 09.Ağustos.2012 at 23:47
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kariyer tekrar açılmıştır, lütfen kurallara uyalım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"