Quaresma Beşiktaşta kalacaksa Quaresmasporlu olmak suç mu ?
Quaresma Beşiktaşta kalacaksa Quaresmasporlu olmak suç mu ?
Sen daha fazla yararlı olmasına hangi açıdan bakıyorsun merak ettim doğrusu. Hadi beni geçtim bütün tv programlarında adamın yetersizliğinden ve beklentilerin çok çok altında kalmasından bahsediliyor. Bence sen biraz hayranlıkla bakıyorsun futbolcuya. Tarafsız açıdan bakacak olursan ne kadar yetersiz olduğunu göreceksin.
FM Gazetesi
Uefada bizi gruptan çıkartan en önemli adam oluşundan , avrupadaki rakiplerin tanıdığı (korktuğu) 1-2 isimden birisi oluşundan gerçekten bize yararlı bir oyuncu.Türkiyede Quaresmaya beklenti Barcelonada Messiye beklentiyle aynı.Messi 40 küsür gol atar beklentiyi karşılar Quaresma bizi gruptan çıkartır İstenmeyen adam olur.
Bu takım her maç sahaya 11 kişi çıkıyor unutma. Belki bazı maçlarda etkili oldu ama tek başına etkili olmadı bunu bil. Bu adam zorlu maçların çoğunda, top rakipteyken elini beline atarak takımını yalnız bıraktı. Kaybettiyse de o zaman Quaresma sayesinde kaybetti UEFA kupasını değil mi? O zaman bende bunu derim sana. Adam ligde yoktu adeta. Bazı maçlarda resmen bile bile kırmızı kart görüp takımını satmıştır bu adam. Beşiktaş'a böyle adamlar yakışmaz. Beşiktaş'a duyarlı, profesyonel adamlar lazım. Adamın tek derdi bir iki adam geçip seyirciye oynamak. Bizim seyircimizde ne yazık ki kanıyor bu hareketlere. Biraz geniş düşünmek lazım. Adamın tarafından değil, takımın tarafından bakmak lazım.
FM Gazetesi
Sahaya 22 Kişi Çıkar sahanın yıldızı 1 Kişi olur.Quaresma'nın İngiltere'deki Stoke City Maçı İsraildeki Maccabi Tel-Aviv Maçları yeter kaliteyi , performansı anlamaya.Geçen Senenin Aklımda kalan kadrosunu yazıyorum
Cenk-İ.Köybaşı- Sivok - Egemen - Hilbert(Toraman) - Ernst - Fernandes- Veli(Necip) - Quaresma-Simao-Almeida
Bu kadrodan kaç kişi o büyük maçlarda Top rakipteyken Quaresmadan farklı birşey yaptı.Bazı maçlarda Resmen Kırmızı kart yemiş olabilir.Fakat yere göğe sığdıramadığımız Fernandes Kaç derbi maçında oynamış (Normal Sezonda ) ? Geçen sene kadroda kalmayı hakeden Egemen , Ernst , Fernandes gibi koşan oyunculardı bu sene kalan Fernandesten başka birisi mi var ? Quaresma hertürlü bu takımın banko oynatacağın yatsada kalksada oynatacağın bir oyuncudur.
Eğer bunlar doğru çıkarsa, söyleyecek söz yok. Quaresma'yı satın aldığın paranın yarısına yollayıp Holosko'yu takımda tutmakla, Lazovic'i kiralayıp belli bir külfetin altına girmekle hedeflerine ulaşacaklarsa ve içleri rahat edecekse bu yöneticilerin buyursunlar, devam etsinler.lazovic kiralık olarak gelebilir çok büyük aşama kaydedilmiş..2. ihtimal mutu..diğer isimler gündemdışı.
quaresma a.madride gidebilir bonservisi 3-4 civarına..holosko kalıcı gibi indirime razı yönetimle anlaştı ama hoca istemiyor onuda sanırım bir sorun var net değil...
Lazovic'e karşı değilim; ama kiralık golcü getireceksen genç birini kirala bari. Edu gibi olmaz en azından.