1 ile 30 arası toplam 448 sonuç

Konu: Ezeli Rekabet Ebedi Dostluk | Fenerbahçe - Galatasaray | 1.Sezon

Hybrid View

Galatasaraylı hocama başarılar dilerim Takımı cok güzel oturtmuş çatır çatır top oynuyor maşallah
    Fenerbahçeli hocamada aynı şekilde başarı dileklerimi iletiyorum oyuncu performanslarında cok dalgalanmalar olmuş buda bence skorlara yansımış maçlar cok kısır geçiyor 4-1-2-2-1 cok riskli bir taktik bana göre cok klasik 4.4.2 feneri belki bu taktikle ilk 3 te görebilirdik ilk yarıda defans henuz oturamamış Hasan alinin büyük maçların oyuncusu oldugunu düşünmüyorum cok calışması lazım eksiklikleri var Galatasaraylı hocamızda gördügüm en iyi sey OYUNCU gözü takımdaki her oyuncu aktif,Fenerbahce takımı Ankaragücü takımı gibi onuruyla serefiyle ligi hakkettigi yerde bitirmelidir

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SER99 View Post
    Galatasaraylı hocama başarılar dilerim Takımı cok güzel oturtmuş çatır çatır top oynuyor maşallah
    Fenerbahçeli hocamada aynı şekilde başarı dileklerimi iletiyorum oyuncu performanslarında cok dalgalanmalar olmuş buda bence skorlara yansımış maçlar cok kısır geçiyor 4-1-2-2-1 cok riskli bir taktik bana göre cok klasik 4.4.2 feneri belki bu taktikle ilk 3 te görebilirdik ilk yarıda defans henuz oturamamış Hasan alinin büyük maçların oyuncusu oldugunu düşünmüyorum cok calışması lazım eksiklikleri var Galatasaraylı hocamızda gördügüm en iyi sey OYUNCU gözü takımdaki her oyuncu aktif,Fenerbahce takımı Ankaragücü takımı gibi onuruyla serefiyle ligi hakkettigi yerde bitirmelidir
    Yorumun için teşekkürler herkesi denemek istiyorum hazırlık maçlarına onun için böyle çıktık.Birde Serhat Hürriyet'i denemek istedim 3 maçtada gayet iyi oynadı . Yeni bir Semih Kaya olayı olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by SER99 View Post
    Sağol hocam Elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Her oyuncuyu aktif tutarak olası bir sakatlık-cezalı olma durumlarında, hazırda bulunan oyunculardan faydalanmak için güzel bir strateji. Teşekkür ediyorum bu güzel değerlendirmerin için

Mesaj Yetkileri