Sayfa 18 / 41 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Kadroya alınmaması Hakan'ın Hasan'dan iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.Hakan Balta şu haliyle milli takımın banko sol bekidir.Abdullah Avcı çağırmadıysa vardır bir sebebi.Kendi bilir.Size göre Hasan Ali dünya çapınca mükemmel bir sol bek herhalde bu kadar öve öve bitiremediğinize göre.Eylüldeki grup maçlarında hep birlikte görürüz kim oynuyor kim yedek oluyor.
    kendi kendini kandirmayi birak dün hasan aliyi izledinmi? gökhan gönülden daha iyiydi gökhan asistin disinda macta nerdeyse yoktu hasan ali sürekli soldan bindirdi o kadar cok top getirdiki birde adam gibi orta acabilse süper bir sol bek bana göre.. hakan balta hasan aliden iyiyse neden ozaman galatasaraylilarin %95 i sol bek lazim bu takima diye yirtiniyor

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    kendi kendini kandirmayi birak dün hasan aliyi izledinmi? gökhan gönülden daha iyiydi gökhan asistin disinda macta nerdeyse yoktu hasan ali sürekli soldan bindirdi o kadar cok top getirdiki birde adam gibi orta acabilse süper bir sol bek bana göre.. hakan balta hasan aliden iyiyse neden ozaman galatasaraylilarin %95 i sol bek lazim bu takima diye yirtiniyor
    Defansif anlamda Vaslui karşısında bile bu kadar sıkıntı yaşadı bunu da söylemek lazım , Vaslui hep o kanattan geldi , Vaslui karşısında bu kadar sıkıntı yaşayan adam , Milli takımın sol kanadını heralde geçit yapar rakiplere bilet keser.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Defansif anlamda Vaslui karşısında bile bu kadar sıkıntı yaşadı bunu da söylemek lazım , Vaslui hep o kanattan geldi , Vaslui karşısında bu kadar sıkıntı yaşayan adam , Milli takımın sol kanadını heralde geçit yapar rakiplere bilet keser.
    Dün yanlış maçı izlemişiz desene..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hedefi Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olan takıma tabi ki de Hakan Balta yakışmaz. Fakat şu an ligin en kaliteli sol beki Hakan Balta'dır.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Kadroya alınmaması Hakan'ın Hasan'dan iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.Hakan Balta şu haliyle milli takımın banko sol bekidir.Abdullah Avcı çağırmadıysa vardır bir sebebi.Kendi bilir.Size göre Hasan Ali dünya çapınca mükemmel bir sol bek herhalde bu kadar öve öve bitiremediğinize göre.Eylüldeki grup maçlarında hep birlikte görürüz kim oynuyor kim yedek oluyor.
    Hala ısrar ediyorsun ya ona şaşırıyorum

Hakan Balta'nın H'sini düşünmüyor Abdullah Avcı, savunmanın bir anlamı yok. Eğer düşünüyor olsaydı, haziran ayında yaptığımız hazırlık maçlarındaki kadroda H.Balta kendine yer bulurdu. Onunla da yetinmedi, bu en son kadroda da yok.

Dünya çapında falan diyen yok, sadece sen kabul etsen de etmesen de milli takımın sol beki Hasan Ali'dir. İkinci adam da İsmail Köybaşı'dır. (İsmail'i belki birinci sol bek olarak da düşünebilir, onu bilemiyorum, şu an sakat olduğu için bu konuda yorum yapamayız.) Lakin şunu gördük ki sakat İsmail'i bile kadroya çağırıyorsa eğer ve açık açık da "İsmail bu takımın bir parçasıdır, kondisyoner eşliğinde bizimle çalışacak" diyorsa, şu mesajı açıkça vermiştir: "Hasan Ali ve İsmail Köybaşı benim sol beklerimdir, milli takımın sol bekleridir, ikisini düşünüyorum. Hem yaşları genç hem yetenekli olduklarından yeni jenerasyonda milli takımımızın sol bekleri ikisidir" Bu mesaj açıkça alınmıştır.

Eğer sen hala bu mesajı alamadıysan (Sakat sakat İsmail bile çağrılırken senin yerlere göklere koyamadığın H.Balta kadroda yoksa) o zaman sen kendi kendini kandırmaya devam et, seninle zaten futbol tartışılmanın mümkün olmadığını göstermiş oluyorsun.

DİPNOT: Ben H.Ali'yi övmüyorum, F.Bahçe partizanlığı da yapmıyorum. Dikkatini çekerim. Sadece Avcı'nın kafasındakileri yansıtıyorum, yorumluyorum, seçimlerinden ve açıklamalarından çıkan budur.

Şimdi benim kalkıp "Semih bu ligin en iyi santraforudur, eleme maçları başlayınca görürüz bakalım Burak'ı mı oynatacak Semih'i mi" dememle senin bu yazdıkların aynı. Sana göre H.Balta en iyi sol bek olabilir, saygım var ama A.Avcı'nın milli takımında maalesef H.Balta yok ve olacak gibi de görünmüyor. Semih için burada 100 kişi en iyi forvet dese, eleme maçlarında kadroya alınacak dese nafile, A.Avcı Semih'i düşünmüyor. Bu iş bu kadar basit.

Avcı'nın kafasındaki taslak belli, stoper için de sol bek için de, sağ bek için de. İnişli çıkışlı performanslar için elbette değişiklikler olacaktır, ne de olsa milli takımdan söz ediyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ali tandoğan da en iyi sağ bektir. görücez bakalım.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Dün yanlış maçı izlemişiz desene..
    Bi sen doğru maç izledin zaten !
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Bende bi kadro koymak istiyorum

İdeal bu olur bence, Kerim Frei denenmek için oynatılmalı mutlaka baktık iş var kanat rotasyonuna onunda adı yazılır. Bunun dışında Hamit'de oynayabilir aslında ama sağ kanat değil ortada Nuri yada Emre'nin yerinde. Aslında çok kaliteli alternatifli bir kadromuz var. Başarı yakalanmaması için bir sebep yok bu kadroyla.
    Burak

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Türkiye Millli Takımının Sol Beki İsmail Köybaşıdır. Ne Baltası ne Kaldırımından bahsediyorsunuz arkadaşlar ? İsmaildeki fizik , top sürme , adam geçme , dribling hangisinde var?

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Türkiye Millli Takımının Sol Beki İsmail Köybaşıdır. Ne Baltası ne Kaldırımından bahsediyorsunuz arkadaşlar ? İsmaildeki fizik , top sürme , adam geçme , dribling hangisinde var?
    FB-GS-BJK üçününde sol beki yerli olduğuna göre bu oyuncuların performanslarına ve oyun tiplerine göre en ideali seçilecektir belkide zaman zaman Hasan Ali çok üst düzey performans gösterip oynayacak, belkide zaman zaman bunu Köybaşı yada Hakan Balta yapacak. Hakan Balta anladığım kadarıyla hücumu çok iyi olan bir bek olmadığı için oyun yapısı itibariyle Abdullah Avcı'nın kafasında yok gibi. İsmail Köybaşı hızlı çevik bir oyuncu, eğer form tutarsa, devamlılığı olursa en ideal tercih bence de o olur şu an için. Lakin şuna karşıyım, milli takımın sol beki ve diğer hiçbir mevkisi kimseye ait değildir, formda olan kimse kimden o an daha iyi verim alınacağı düşünülüyorsa o formayı alacaktır. İsmail 5 maç yatar 1 maç oynarsa formsuz olursa devamlılığı olmazsa o formayı ondan alırlar.

Birde herkesin yorumuna bakarsak, ben daha Hakan Balta olmalı diyen bir FB'li yada BJK'li görmedim, Hasan Ali diyen GS'li BJK'li görmedim, İsmail Köybaşı diye Bir FB'li GS'li görmedim. Buda ne kadar objektif olabildiğimizi gösteriyor herhalde.
    Burak

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Hele Ismail'in sakatligi gecsin top oynamaya baslasin ozaman konusuruz bunlari Ismail mi Hasan Ali mi , su an icin Hasan Ali milli takimin solbekidir ve Hakan Balta'dan yetenek ve performans olarak daha üstündür bunu görmemek icin Galatasarayli olmak lazim

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bende bi kadro koymak istiyorum

İdeal bu olur bence, Kerim Frei denenmek için oynatılmalı mutlaka baktık iş var kanat rotasyonuna onunda adı yazılır. Bunun dışında Hamit'de oynayabilir aslında ama sağ kanat değil ortada Nuri yada Emre'nin yerinde. Aslında çok kaliteli alternatifli bir kadromuz var. Başarı yakalanmaması için bir sebep yok bu kadroyla.
    çok güzel olmuş ama bir iki değişiklik lazım bana göre
    1-nuri yerine selçuk
    2-gökhan yerine hamit olabilir
    3-egemen yerine bekir veya semih kaya daha hoş olabilir gibi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hele Ismail'in sakatligi gecsin top oynamaya baslasin ozaman konusuruz bunlari Ismail mi Hasan Ali mi , su an icin Hasan Ali milli takimin solbekidir ve Hakan Balta'dan yetenek ve performans olarak daha üstündür bunu görmemek icin Galatasarayli olmak lazim
    İsmail hertürlü 2sindende üstün.Hakan Balta çok yetersiz oynuyor hücüm'u sevmiyorki bu olay tamamen Türk Milli takımına ters bir olgu.Hasan Ali'de önceki Milli Maçlarda çok ürkek oynuyordu.O ürkekliği sonradan alışarak geçer düşüncesindeyim.İsmail Köybaşı Hasan Aliden daha tecrübeli daha büyük maçlara çıkmış bir oyuncu.Hakan Balta'nın Milli takıma çağrılmayacağını İ.Köybaşı ve H.A.Kaldırım'ın değişmeli oynayacağı ama Favorinin İ.K olacağı kanaatindeyim.
    Bana göre 3 Oyuncunun sıralaması
    İ.Köybaşı > H.Ali Kaldırım >H.Balta

Nesil
    2007
    Yer
    34

Selçuk İnan'ı ilk 11'de oynatmamak Türkiye'ye ihanettir.

Nesil
    2007

Yine başlamış forma savaşları Abdullah hoca kafasına göre kadro kursun, resmi maçlardaki sonuçlara bakalım ona göre onu, kadro seçimlerini eleştiririz daha dün bir bugün iki. Yabancı sınırı olmasa kadronuzda bulunduğuna kızcağanız oyuncular için tartışıyorsunuz

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Selçuk İnan'ı ilk 11'de oynatmamak Türkiye'ye ihanettir.
    Selçuk İnan'a ben kendi kadroda yer bulamadım, ancak kadro rotasyonunda ortadaki ilk iki alternatif Hamit ve Selçuk olur. Nuri'den yada Emre'den daha iyi olduğunu düşünmüyorum ikisininde ama yakın kalitedeler. Dediğim gibi bol alternatifli bir ortasaha, Selçuk'u koysa neden koydu diyemem yada Hamit'i.

@zeck17 Nuri benim çok beğendiğim bir oyuncu, Nuri'nin realde oynadığı maçlardan derlenmiş bir video izledim tekrar hayran kaldım. Bu ortasaha'da Nuri'nin pasları öldürücü olacaktır, aynı zamanda topu sıkışık alandan çıkarmasını bilende bir oyuncu, diri ve koşanda bir oyuncu. Çok rahat çalım atabildiğini geçmişte görsemde sanırım adam geçmeyi genel anlamda çok düşünen bir oyuncu değil ki son yıllarda pek adam geçerken görmedim. Selçuk İnan'da üst düzey bir oyuncu olsada Nuri ve Emre ya ötesi yok benim için Nuri zaman zaman formsuz oluyor sahada varlığıyla yokluğu belirsiz oluyor o zaman mesela düşünmeden Selçuk yada Hamit'i oraya çakarım acaba da demem.
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Selçuk İnan'a ben kendi kadroda yer bulamadım, ancak kadro rotasyonunda ortadaki ilk iki alternatif Hamit ve Selçuk olur. Nuri'den yada Emre'den daha iyi olduğunu düşünmüyorum ikisininde ama yakın kalitedeler. Dediğim gibi bol alternatifli bir ortasaha, Selçuk'u koysa neden koydu diyemem yada Hamit'i.
    Benim sözüm size değildi, yanlış anlaşıldım sanırım. Ben genel olarak söyledim anladığım kadarıyla ortak kanı Nuri ve Emre ikilisinden yana. Böylesine formda olan bir Selçuk varken bence o bölgeye yazılacak ilk isim kendisidir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    3-egemen yerine bekir veya semih kaya daha hoş olabilir gibi
    Egemen yerli olarak en iyi stoperdir şuanda. Ne Bekir ne Semih ne de bir başkası kesemez şuanlık.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ben nuri-emre-topal üçlüsünü tercih ederdim. arda'ya kanatlarda sercan'dan ya da gökhan'dan daha çok ihtiyacımız var.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

geçen sezon 13 gol 15 assit yapan selçuk inanı 1. adam olarak düşünmemek futbola ihanettir ne nuri ne emre ne hamit nede topal(kaldıki en zayıfı aralarında) selçukun katkısını veremez selçuk defansif olarakta çoğundan baskındır geçen sezon 3-1lik fener maçında ortasahadaki tüm topları tek başına kesmişti mesela

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Hazırlık maçı için böyle düşündüm ben

Mevlüt
    Arda - Kerim Frei - Sararer
    Hamit - Nuri
    Hasan Ali - Toprak - Egemen - Gönül
    Volkan

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Nuri-S.İnan-Hamit oynarsa ortasahada iyi olur diye düşünüyorum.Selçuk daha defansif görevi üstlenir.Nuri sola,Hamit sağa kırılır.İlerde de Arda-Burak-Sercan.

Defans hattı klasik Volkan-Hasan-Egemen-Toprak-Gökhan.

Sercan'a mevcut kadroda çok ihtiyacımız var bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

orta sahada defansif olarak kesici bir oyuncuya ihtiyacımız var. overall'ı yüksek oyuncuları hep birlikte oynatmak aman eleştiri gelmesin hesabı kolaya kaçmak olur ve başarı da getirmez. puzzle gibi doğru parçaları birleştirmek önemli. benzer parçalardan bütün bir resim yaratmak zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hamit Altıntop'un maç yapmaya ihtiyacı var, şans bulur umarım. Onun dışındaki Galatasaraylılar'ın isterse hiçbiri oynamasın, umrumda olmaz. Milli Takım'ın hocası sorumlu kadro seçimi ve kimin oynayacağından, oynatmıyorsa kendi bilir, sistemine uymuyordur vs.

Bana göre aday kadroda olan bütün Galatasaraylı oyuncular pekala ilk 11 oynayabilecek düzeydedir. Fenerbahçelisine göre Fenerbahçeliler öyledir, kadro kurarken elleri önce kendi oyuncularına gider. Bu durumları, niye çağırılmış çağırılmamış diyenleri garipsemiyorum artık.

Umarım Abdullah Avcı sistemine en uygun isimleri oynatır, birbirine alıştırır hangi takımdan olduğunun çok da önemi yok, adı üstünde Türk Milli Takımı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Buda Benim Kadrom Olsun.
    ----------------------BurakY. -------------------
    ---------------Arda - Nuri - Hamit---------
    -----------------Selçuk - Emre----------------
    Hasan Ali - Toprak - Egemen - Gönül
    -----------------------Volkan----------------------

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Selçuk geçen yıl forvet arkası özelliği kazandı zaten 13 gol 15 asistlik müthiş performansı o pozisyonun adamı olduğunu kanıtlar nitelikte.Buna göre Burak'ın arkasında Selçuk olmalı.

---------------Burak----------------
    Sercan-----Selçuk-----Arda
    ------------Nuri--Emre------------
    Hasan-Ömer-Semih-Gökhan
    ---------------Volkan-------------

İyidir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yalnız fark ettim de, herkes farklı farklı kadrolar yapmış ve hiçbirisi kötü değil. 1-2 sene öncesine göre çok alternatifli ve daha kaliteli kadromuz oldu. Çürükler kenara konulunca, milli takımdaki genç futbolcular da ortaya çıktı böylece.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yalnız fark ettim de, herkes farklı farklı kadrolar yapmış ve hiçbirisi kötü değil. 1-2 sene öncesine göre çok alternatifli ve daha kaliteli kadromuz oldu. Çürükler kenara konulunca, milli takımdaki genç futbolcular da ortaya çıktı böylece.
    Başarısızlığın getirdiği revizyon sayesinde oldu hepsi

-----

1 - Milli takımın 4-5 yıldır sol beki Hakan Balta'dır, şu durumda hala Hakan Balta. Ama şampiyona elemelerinden itibaren Hasan Ali'nin formayı alacağından eminim.
    2 - Milli takımın en iyi stoperi Ömer Toprak, 2. si Egemen olsa da form düşüklüğü yaşadığını ve takım değişikliğinden - az da olsa - etkilendiğini düşünüyorum. Semih ya da başka bir stoper düşünülebilir, imkanlarımız bol. Bu takım 2 sene öncesine kadar Ömer Erdoğan - Servet Çetin ikilisiyle oynuyordu, siz düşünün artık.

Hamit'in bu kadroda yeri olduğunu artık düşünmüyorum. Euro 2012 elemelerinden beri 3-4 yeni kanat oyuncusu denedik, hepsi gurbetçiydi ve hepsi çok iyi oynadı. Hamit 2014'te geleceği yaş itibariyle bu takımda kaptan ya da 2. kaptan olabilir fakat ilk 11 de başlayacak bir oyuncu olamayacaktır. Arda, Gökhan Töre, Sercan, belki Volkan, hatta Ozan İpek kanat rotasyonlarında düşünülür bence.

Bir diğer tartışılan oyuncu Emre. Emre'nin yaşı da Hamit'in yaşına yakın olsa da açıkçası ben milli takımda Emre gibi performans veren Selçuk dışında 2. bir orta saha oyuncusu görmüyorum. Nuri'nin oynadığı milli maçların hiçbirinde potansiyeline yakın, ya da kulüp takımında gösterdiği performansa yakın bir performans gösterdiğini kimse söyleyemez. İlkay oynadığı hazırlık maçında topu ayağında tutamadı bile. Eğer Abdullah hoca Mehmet Topal'lı bir 11 düşünüyorsa Emre de onla birlikte başlayacaktır diye düşünüyorum.

Milli takımın as forveti Burak Yılmaz, yedek forvetleri de Mevlüt ve Umut Bulut. Mustafa Pektemek belki 4. oyuncu olabilir. Bu mevkiide de oyuncularımız nispeten genç ve 2016 Avrupa Şampiyonasına kadar bu bölgede de gayet rahat olacağımızı düşünüyorum, Mustafa dışında hepsi 4-5 yıldır göz önünde olsa da neredeyse hepsi son zamanlarda yükseliş içinde.

Mevcut kadroya bakınca en mantıklı 11 :

Volkan
    Hasan Ali - Ömer Toprak - Semih - Gökhan
    Emre - Selçuk
    Umut - Arda - Gökhan
    Burak

olur bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

mustafa pektemek 1. forvet bile olabilir bence. beşiktaş'ta potansiyelini yansıtır umarım. tek forvette burak'a kalırsak işimiz zor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    mustafa pektemek 1. forvet bile olabilir bence. beşiktaş'ta potansiyelini yansıtır umarım. tek forvette burak'a kalırsak işimiz zor.
    Burak arkasındaki üçlü yaratıcı olunca tek forvette etkili olabilen bir isim. En azından bu sezon sonuna kadar 1. Forvetimizin o olacağını düşünüyorum.

Sayfa 18 / 41 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Mesaj Yetkileri