Sayfa 220 / 447 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon
6,571 ile 6,600 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kiev ve Spartak harici diğer 3 takımı eleyebiliriz...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe - Spartak Moskova

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Spartak Moskow geldi.Hadi hayırlısı.Emenike
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Zor bir kura oldu.Ama eminim spartak moskova'yı da geçmeyi bilecektir temsilcimiz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

keşke kopenhag gelseydi... olsun, dinamo kiev'den iyidir en azından. zamanında rangers'ı elemiştik. ona yakın zorlukta geçer maçlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bence şartlar eşit. Deplasmanda ilk maç. İyi bir skorla dönersek neden olmasın.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Deplasmanda yenilmezsek eleyeceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Eee Emenike Türkiyeye gelebilecek mi? Zaten kendisi daha adımımı atmam demişti..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Oğlum Emenike! Kendine iyi bak, sakın sakatlanayım falan deme, başımıza iş açma… Para mara sayacaksan onu da kıyıda köşede say gözünü sevim.

İsin özü bu
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

gerekirse rus mafyası koruması altında gelir rusya oyuncusunu madur etmez bizim gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Pino ve Emenikeli Spartak Moskova eşleşmesi ilginç olacak. F.Bahçe'nin turu geçeceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Spartak çıksın istiyordum, en azından buradaki maçta olmayacak Emenike, geleceğini sanmıyorum ikinci maça. Ama gelmedi diye acaba UEFA bizi şike yaptık sanıp de men eder mi, bence ikna edilsin gelsin.

İlk maçın deplasmanda olması iyi, beraberlik olursa turu geçeriz diye düşünüyorum, acabalarla iş yapacaksak hiç oynamayalım avrupada.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Acaba Emenike maçlara çıkacak mı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kura pek iyi olmamış, bence ikinci maç esas tehlikeli olan. Spartak takımı çok etkili kontraya çıkıyor, hücum hattı etkili. Savunmaları ise vasat, Fenerbahçe'nin baskılı oynaması lazım. Şansları eşit görüyorum, futbol açısından iki güzel maç olacağı kesin. Umarım turu geçen temsilcimiz olur, şampiyonlar liginde Türk heyecanını hafta 2 gün yaşarız.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Suni Çimde oynuyorlar ve rusya ligi basladi galiba hazir takimlar , temsilcimize basarilar

emenike turkiyeye girebilirmis. ve emery - topal bulusmasi olcak tekrar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadrolarına baktımda orta sahalarında Kallström,De Zeuew,Bilyaletdinov,Mcgready gibi adamları var.Hücum silahlarıda kuvvetli.Fenerbahçe orta sahaya iyi birini almazsa zor bana göre işleri.Bu orta saha Fenerbahçe'ye üstünlük sağlar.
    Emenike'de geliyormuş.Menejeri söylemiş.
    Last edited by C h A o S : 10.Ağustos.2012 at 16:01

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe için zor kura olmuş. Umarım geçerler ama ben pek sanmıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Deplasmandaki çok zor maç olacak. Suni çim, farklı hava koşulları,seyirci baskısı,rakibin sezonu erken açması falan derken tam bizimkilerin istemediği koşullar altında oynanacak. Zor kura zor

Emenike muhtemelen İstanbul'a gelmez. Kulübü ile konuşup Türkiye'ye gelmeyeceğini, adli sorunların olduğunu söyler ve gelmez diye düşünüyorum. Gelmemesi de bize yarar, çok tehlikeli futbolcu.

Spartak Moskova'yı daha doğrusu Rus ligini yakından tanıyan Krasic ve Caner var. Muhtemelen ikisi sağ ve sol kanatta oynar maçlarda. CSKA Moskova ile 2008'de yaptığımız deplasman maçında 2-2 berabere kalmıştık, inşallah öyle avantajlı bir skorla döneriz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Emenike muhtemelen İstanbul'a gelmez. Kulübü ile konuşup Türkiye'ye gelmeyeceğini, adli sorunların olduğunu söyler ve gelmez diye düşünüyorum. Gelmemesi de bize yarar, çok tehlikeli futbolcu.

Spartak Moskova'yı daha doğrusu Rus ligini yakından tanıyan Krasic ve Caner var. Muhtemelen ikisi sağ ve sol kanatta oynar maçlarda. CSKA Moskova ile 2008'de yaptığımız deplasman maçında 2-2 berabere kalmıştık, inşallah öyle avantajlı bir skorla döneriz.
    Böyle açık ve vasat bir defansa karşı Stoch'u oynatmamak yanlış olur. Stoch-Krasic ya da Stoch-Topuz şeklinde başlayacağımızı ve çift forvet oynayacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

S.Moskova - Fenerbahçe maçı 21 ağustos salı günü Star ya da NTV'de...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    S.Moskova - Fenerbahçe maçı 21 ağustos salı günü Star ya da NTV'de...
    Şifresiz olması çok güzel oldu.

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Böyle açık ve vasat bir defansa karşı Stoch'u oynatmamak yanlış olur. Stoch-Krasic ya da Stoch-Topuz şeklinde başlayacağımızı ve çift forvet oynayacağımızı düşünüyorum.
    Aykut Hoca ligde Ankaragücü, Manisaspor gibi takımlara karşı bile çift forvet oynamazken Spartak Moskova maçında asla çift forvetle başlamaz.

Stoch sonradan girip yorulan savunmayı yıpratan oyuncu olur, Rus futbolunu bilen Caner oynamalı.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Hakkımızda hayırlısı olsun.Eleyemeyeceğimiz bir takım değil

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Aykut Hoca ligde Ankaragücü, Manisaspor gibi takımlara karşı bile çift forvet oynamazken Spartak Moskova maçında asla çift forvetle başlamaz.

Stoch sonradan girip yorulan savunmayı yıpratan oyuncu olur, Rus futbolunu bilen Caner oynamalı.
    Ankaragücü, Manisaspor gibi kilitli savunmayı açmak zordu, Alex burda devreye giriyor ve kilit paslarla arkaya kaçırıyordu gerek kanat oyuncularını, gerek forveti. Bana Kuyt - Sow'la başlar, ya da Alex - Kuyt'la başlayıp Sow'u sonradan alır gibi geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Ordan beraberlikle dönebilirsek turu geçme ihtimalimiz var aksi halde çok zor.Çok sakat kura çektik.Emenike atar bize en az bir tane kaderin cilvesi.

Mcgeady, De Zeeuw, Bilyaletdinov.. Zor kura. Umarım deplasmandan iyi sonuçla döneriz.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Kiev-Spartak ikilisini istemiyordum bende.Ama Spartak gelmese kesin Kiev gelirdi zatenİşin teknik kısmını yada şu olsa bu olmasaydı gibi varsayımları bir kenara bırakma vakti.Eğer ben Şampiyonlar Ligi'nde oynayacam diyorsan, bu saatten sonra gelecek her rakibi elemelisin.Zor kura şüphesiz.Ama ilk Vaslui ile 2. Vaslui arasındaki oyun farkını görünce, bi 11 gün sonra nasıl olur?Turla ilgili iyimserim açıkçası.İlk maçın deplasman olmasıda avantajımıza.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Spartak'ı çok konuştuk o geldi en zoru geldi adamlar Rusya ligine de fırtına gibi başladı işimiz çok zor...Emenike oynamasa bile adam çok onlarda...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Emenike gelirse ifade vermesi gerekiyormuş sanırım.
    Last edited by Nedvedmania : 10.Ağustos.2012 at 18:06 Reason: anlam bozukluğu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri