Servet kaptı 2000 tane Cumhuriyet altınını. Tanesi 700 liradan desek 2000x700=fatal error !!1!1!!1
Helal olsun Servet o madalya ananın ak sütü gibi helal sana
Servet kaptı 2000 tane Cumhuriyet altınını. Tanesi 700 liradan desek 2000x700=fatal error !!1!1!!1
Helal olsun Servet o madalya ananın ak sütü gibi helal sana
Screw you guys, I'm goin' home
Gerçekten güzel haber.Şu madalya alan 2 sporcumuza yüklü bir prim verilmeli.
İnşallah diğer yarışacak diğer sprocularımızda bir kaç tane madalya alırda son sıradan kurtuluruz.Madalya sıralamasında son sıradaymışız.Rezalet...
Last edited by C h A o S : 10.Ağustos.2012 at 02:13
Nur Tatar yarın(bugün) tatamiye çıkacak 12.00'da. Yarı finale kadar yolu açık bence ama yarı final biraz kasabilir.
Döve döve aldık sonunda altın madalyayı.
Rezillik harbi son sıra ne ya Gamze ve Aslı'dan ümitliyim ben madalya alabilir birisi...Ne zaman yarışacak onlar ?
-----
Aslı ve Gamze yarın 22.55'te koşacak.
Marşı söyleyeydin iyiydi be Servet![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Abi şimdi kalabalık bi grup söylemeyince koro olmayınca ben de söyleyemiyorum ya tek kart bi ses hoş olmuyo![]()
yeni doodle süper![]()
Nur Tatar Grenadalı rakibini geçti ve çeyrek finale çıktı tekvandoda.
Nur Tatar Yarı Finalde!
Yarı final saat 7'de.
Şu an elenmeyen kaç sporcumuz kaldı bilen var mı ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Serbest güreşte sporcumuz var galiba 1-2 tane. Bahri Tanrıkulu var tekvandoda yarın. Burcu ayhan yüksek atlamada. Bu gece 1500m kadınlarda Gamze ve Aslı var.
teşekkürler Nur![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ve Nur Tatar finalde! 2.madanya da geliyor tekvandondan. Yarın da Bahri Tanrıkulu sevindirecek inşallah.
Oh. Madalyalar 3 ettiZaten bu tekvando bizim kökenlerimizde var. Benim büyüük büyük büyük dedem tekvandocuydu.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tekvandoda olmasa vallaumarım altın alır Nur...Şu son sıradan kurtuluruz inşAllah...Gamze ve Aslı'dan birisinin madalya alacağını düşünüyorum...
73 ülke arasında 41. sıradayız.
eto'o bitmiş.
Eğer altın alırsa Nur,32. olacağız büyük ihtimal.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Baktik guzelikle olmuyor dove dove aliyoruz Altinlari![]()
İspanya yeniliyordu yahu iyi çevirmişler valla...ABD acımaz ama![]()
bu geceki program,
21:21 Athletics Women's 4 x 400m Relay Round 1
22:55 Athletics Women's 1500m Final
CAKIR ALPTEKIN Asli
AsliCakir Alptekin
22:55 Athletics Women's 1500m Final
BULUT Gamze
GamzeBulut
00:15 Taekwondo Women's -67kg Gold Medal Final
TATAR Nur
NurTatar
1500 finali basliyor
2 Madalya aldık spiker delirdi Aslıııııııııııı
Aslı ve Gamze helal olsun sizlere.. gururumuzsunuz![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.