stoperler yapıları itibarı ile genelde forvetlerden yavaş olurlar zaten. Bu normaldir. Takım savunmasının kalitesini arttırırsanız bu sorun göze batmaz.
stoperler yapıları itibarı ile genelde forvetlerden yavaş olurlar zaten. Bu normaldir. Takım savunmasının kalitesini arttırırsanız bu sorun göze batmaz.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
david luiz thiago silva türkiyeden dany yobo falan stoper değil o zaman
vay arkadaş bi anlamadınız sizde ben sanki welilton gelicek feneri darma duman edicek dedim en tehlikeli oyuncuları welilton olucak stoperlerin ağırlığından dolayı dedim bu yüzden defans geride kurulmalı ve ve fener ilk maçı yenilirse 2. maç kontralar tehlikeli olur oldumu ? ilk maçın deplasmanda olması avantajlı değil o yüzden
"genelde" istisnaların olduğunu belirtmek için kullanılır.
Stoperlerimiz, ya da defans hattımız yavaş değil. Ortalama bir defans oyuncusunun hızına sahip olan Egemen ve Serdar, ortalama bir defanstan daha hızlı olan Yobo var defansımızda.
Welliton'un etkili olacağı konusunda hemfikiriz, ama hızlı forvetlerden değil de, tüm çektiğimizi bitirici forvetlerden çekiyoruz biz. Welliton ne kadar bitirici bir oyuncu bilmiyorum ama, Shevchenko kadar bitirici olmadığını umuyorum![]()