Jordan Hill 2 yıl 8 MD'lık kontrat imzalamış genco.
Jordan Hill 2 yıl 8 MD'lık kontrat imzalamış genco.
Ne diyorsam oluyor valla
*Greg Stiemsma Timberwolves'da
http://sports.yahoo.com/news/ap-sour...4173--nba.html
Ömer Aşık 3 Yıl 25 Milyon Dolarlık kontratla seneye Rockets'ta oynayacak. Kevin McHale onu 10+ RPG lik bir oyuncu, aynı zamanda inanılmaz bir pota altı savunmacısı olarak görüyor. Zaman içinde ofansını geliştirebileceğini düşündüğü için seneye Rockets pota altını Ömer'e emanet etmiş.
Hayırlısı, umarım Play-off ları görür, biz de onu 30-35 dakika oyunda görürüz![]()
Last edited by Estranged : 25.Temmuz.2012 at 20:41
* Wolves ile Grizzlies arasındaki takas ile Dante Cunninghom Wolves'a ve Wayne Ellington Grizzlies'e gitti.
* Bulls, Marco Belinelli ile anlaştı.
* A.J Price artık bir Wizard.
* The Brooklyn Nets Williams'ın yedeği olacak C.J Watson ile anlaştı.
*Kirk Hinrich tekrar bir Bull.
Ömer için Houston en hayırlısı oldu bence.Umarım Yağız'ın dediği gibi 30-35 dakika süre alabilir.Bu sürelerde çok iyi işler çıkartabiliyor Ömer.Bu arada Prigioni imzalamış Knicks ile.
*Brendan Haywood Charlotte'a gitmek üzere
* Timberwolves - Suns - Hornets arasındaki takasla;
Hornets: Robin Lopez ve Hakim Warrick'i,
Suns: Wesley Johnson ile Wolves'un birinci tur draft hakkını,
Timberwolves: Jerome Dyson ile emekli olacak Brad Miller'ın 5.1M'lik kontratı ile 2 2.tur draft hakkını aldı. Wolves'un FA için salary cap açtığı söyleniyor.
*Ronny Turiaf Clippers'da.
Kirilenko 2 yıl için 20 milyon dolarlık bir kontrat ile T'Wolves'ta.
Delonte West ile Mavericks tekrar anlaştı. Önümüzdeki sezon 1 numara rotasyonunda West de olacak.
Collison - West
Mayo - Carter
Marion - Crowder
Nowitzki - JianLian
Kaman - Brand
Bence fena olmadı kadromuz.
kadro süper. bence collison west ilk beş başlarlar. mayo 6. adam olur. carter'ın rotasyonda 15 dakikadan fazla süre alması zor.
http://tracking.si.com/2012/07/02/dw...vericks-magic/
Dwight Howard'ın Mavericks'e gelmesi olası. Kalbim pır pır atıyor şu an![]()
Sen bi sakin ol da![]()
Howard için 3-4 adam gidecekse gerek yok. Kaman orayı idare eder.
Takasın olması durumunda Howard değerinin çok çok altında bir oyuncu maliyetiyle getirilecek, bu açıdan düşünürsek bence olabilecek bir transfer. 2-3 yıl sonra oluşacak süperstar açığını bir 10 yıl için kapatabilecek bir oyuncu. Kadroda "Howard karşılığında şu giderse kötü olur" diyebileceğim bir oyuncu yok, hepsi yeri doldurulabilir oyuncular (Nowitzki'nin takasta yollanmayacağını varsayıyorum). Takımın rotasyonu kuvvetli, 2-3 oyuncunun gitmesi çok büyük bir sorun olmaz.
D-Howard Lakers'ta. Lakers sadece Bynum'ı verdi. Denver ve Philly de bu takasa karışmış.
Yazın en büyük takası olan bu 4'lü takasta takımların kimleri kadrolarına kattığını açıklayayım ben:
Los Angeles Lakers: Dwight Howard
Denver Nuggets: Andre Igoudala
Philadelphia 76ers: Andrew Bynum, Jason Richardson
Orlando Magic: Aaron Afflalo, Al Harrington, Nikola Vucevic, Moe Harkless, her takımdan birer tane 1.tur draft hakkı.
Lakers hayallerine kavuşarak Dwight Howard'ı kadrosuna kattı ve Nash-Kobe-Howard üçlüsünü katarak takıma, Big Three karavanına onlar da katıldı. Orlando ise Howard ve Jason Richardson'ı verirken yerlerini onlar kadar yetenekli olmayan Afflalo ve Harrington ile doldurmaya çalışmış. Gerçi 3 1.tur draft hakkı aldılar, belki de gelecek takımı kurmaya çalışıyorlar.
76ers da karlı çıkmış bir nevi, geçen senenin en iyi Batı Pivotu olan Bynum ve Jason Richardson'ı kadrolarına kattılar, Igoudala'yı gönderirken. Play-off yapmayı başaran bir kadroya sahiptiler, şimdi çok yönlü Richardson ve dev Bynum ile daha yaratıcı oyunlar yaratabilirler.
nba yönetimi lakers'a çalışıyor galiba. ben anlayamadım bu olayı. yemişim orlando'nun birinci sıra pick'lerini. yüksek sırada kimse gelmez o takımlardan.
atletik 76ers kadrosunda richardson'a falan yer yok. şutlarlar muhtemelen. lou williams ya da evan turner'a yol açmış olabilir 76ers.
hawks'tan bir şey geldi mi bari?
Bu 5(nash-kobe-artest-gasol-howard) iş yapmaz bana kalırsa kobe çok bozucak bu takımı.Ayrıca Howard KESİNLİKLE Lakers ile sözleşme uzatmayacak. Bir sene deneme yapacak ve 2013'te yine Free Agent olacak.
bu orlandonun gm i sarhoş herhalde nasıl kabul eder böyle takasıvalla pota altı boş kaldı oynamak istiyorum desem beni bile alırlar
![]()
Lakers bu sezon rahat finali zorlar demedi demeyin..
artık karlı mı takas yaptılar onu gelecek sene draftlarından sonra görecegiz bilmiyorum nasıl oyuncular gelecegini bu seneyi herhalde playoff a kendini atma veya geçiş senesi olarak görüyolar ama resmen çuvalladılar bu howard konusunda madem howard ı yolladın Van Gundy ı niye kovuyorsun bazıları sevmeyebilir ama adamın sistemi yeter rahatlıkla playoff a kalıyolardı bide howardın bütün sempatik tavırları bi anda bende yok oldu geçen sene gundy la olan olaylar zaten komedi inşallah draftan yetenekli bi pivot bulurlarda onu yetiştirler sonuçta 5-6 yıl sonra lakers a lazım olur![]()
orlando alt sıralarda kalmazsa kaçıncı sıradan oyuncu seçecek ki? en fazla 12 13. hiç bir şey elde edemedi orlando. anca sonuncu falan olmaları lazım. yatsınlar birkaç sene.
Resmiyete dokuldu hayirli olsun. Lakersli olrak cok sevindim.. Ustad Mitch'e saygilarimi sunuyorum.
Lakers; C Dwight Howard, F/C Earl Clark and G Chris Duhon
Denver Nuggets; G/F Andre Iguodala,
Orlando Magic; G Arron Afflalo, F Al Harrington, F Moe Harkless, F/C Nikola Vucevic, F Josh McRoberts, G/F Christian Eyenga, future first-round picks and future second-round picks
76ers; C Andrew Bynum and G/F Jason Richardson.