Fernandes'i kimse istemesin zaten.Satalım da para kazanalım diye düşüncemiz yok.
So what?
Saike
Abdullah Kiğılı: Transferi noktaladık. Teknik ekibimiz ihtiyaç olduğunu söyler ve buna göre bir rapor verirse çalışmalarımız olabilir
kaynak : Tribun Dergi
Doğruluğu nedir acaba bu haberin ?
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Kendim dinledim , aynen öyle dedi.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Facx
Fernandes'in Beşiktaş'a gelmeden önce Milli takıma alınıp alınmadığını bilmiyorum. Ama Beşiktaş'taki performansıyla yanılmıyorsam 3,4 kez kadroya çağrıldı. Portekiz maçlarını takip etmediğim için çıktığı maç sayısını bilemiyorum. Avrupa şampiyonası kadrosunda olmamasının en başlıca sebebi Play off maçlarındaki kötü performansı. Şahsen öyle düşünüyorum. Play off maçlarında iyi oynayan Quaresma ve Almeida çağrıldı. Hoş gerçi Almeida ülkede forvet olmadığından çağrıldı.
En doğru yorumu Genç Kartal yapmış. Doğrusu kimse istemesin Fernandes'i bizde kalsın![]()
Fernandes Portekizdeki bütünj ortasahalardan üstün bir performans sergiliyor.Raul Meireles olsun Miguel Veloso olsun , Moutinho olsun hepsinden oyunu daha iyi kuruyor , daha iyi sonuca gidiyor.Fakat Bento'nun saçmalıklarından biride En iyi ortasaha oyuncularından birini milli takıma bile cağırmadı.
1- veloso dmc
2- meireless ve moutinho dan iyi mitamam fernandes iyidir de meireless le moutinho yani buda
3- danny gibi bi oyuncu da -ki kendisi fernandesten daha iyidir bana göre hatta sadece bana göre değil izleyen çoğu kişiye göre oynadığı takımlara bakıldığında da öyle olduğu anlaşılıyo -çağırılmadı milli takıma euro 2012 de
fernandes iyi oyuncudur avrupaya 8-15 m € arasında meblağa transfer olabilir ama abartmayın bence
coupe ve topal bakınca benzer tip oyuncular gibi geliyor. coupe daha kaliteli ve görevi gereği de daha fazla sorumluluk alıyor olabilir. topal'ın daha çok suya sabuna dokunmayan bir hali var. her ikisi de üçlü orta sahaya uygun oyuncular. topal dmc'ye, coupe ise mc'ye daha uygun.
Capoue , bence emrenin yerini doldurur rahatlıkla doldurur hemde
Capoue, Mehmet Topal gibi kesici bir oyuncudur fakat dediğim gibi bir DMC ye göre tekniği yüksek olduğundan izleyenlere oyunu çift yönlü oynayan biri olarak gelebilir. Ha oynayamaz mı? Elbette oynar ama asıl mevkisi DMC olduğundan ne kadar etkili olabilir bilemem. Bize daha çok Sissoko lazım. Aslında Topal - Sissoko - Capoue 3 lüsü 4-3-3'ün ortasına süper olur da neyse![]()
Yetenek bakimindan Meireles yada Moutinho'dan daha yetenekli oldugunu düsünmüyorum ben.. Moutinho hem yetenek hemde oyun zekasi bakimindan Fernandes'ten üstün bir oyuncu.. Meireles belki Fernandes gibi dripling yapamaz bu Fernandes'in ondan iyi oldugunu kanitlamaz.. Türkiye ligi icin star statüsünde bir oyuncu ama Avrupa liglerinde siradan bir rotasyon oyuncusudur.. O kadar abartilacak bir oyuncu degil Besiktasli arkadaslar formalarini cikaripta yorum yapsinlar.
.....................Fenerbahçe, Sneijder ile yaptığı ilk görüşmede Sneijder "1 yıl daha Inter'de kalmak istiyorum, Türkiye çok güzel bir ülke, ilerleyen yıllarda oynamak isterim Fenerbahçe'de" dedi. Fenerbahçe yönetimi ikna etmek için uğraşıyor.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Kaynak da koysaydınız keşke.
Football is simple,but Football Manager is not
Sneijder'in gelmeyecegi zaten belliydi.. Sneijder'e ihtiyac yok zaten Emre tipinde bir oyuncu bulunsa takim 10 numara olacak ama Emre gibi adam olmadikca SL'ne kalsak bile cok zorluk cekeriz.
Orta sahaya nokta transfer yapılarak transfer kapanmalı . Umarım Aykut Hoca yönetime nazını geçirir . Çift yönlü top taşıyabilecek , orta seviye savunması pres gücü olan ve pas akışını sağlayabillecek bir yabancı ile çok iyi işler yapabiliriz . Tino Costa tam oturur ama zor biraz bu zamana kadar alınamadı bundan sonra da zor .
Transfer Galatasaray maçına bağlı bence.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
O zaman dua edin de Fenerbahçe ortasahası o maçta çöksün. Yoksa ortasaha transferi göremezsiniz bu gidişle.
Football is simple,but Football Manager is not
Benim bildiğim fenerbahçe her sene en az 1 pozisyonunu eksik bırakmadan rahat etmezo yüzden sanmıyorum alalım orta saha.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aykut Hoca bugun ben Salih'i oynaticam ondan transfer istemiyorum dese herkes arkasinda durur , yarin obur gun basarisizlik olursa yarimiz bu soylediklerini unutur , istifaya davet eder , ondan bu adamlarin da isi zor , sezer - salih denenmeli orda eger yapilmayacaksa transfer.
İyi bir adam alinmaya calisiliyor buna eminim ama oyle olmayacaksa da anlamsiz bir adam,almak yerine eldekiler oynasin.
Transfer yapmıycazın meali ;
Spartak Moskova'yı eler de CL'ne kalırsak bi orta saha alırız.
Sezer neden gönderilmek isteniyor onu anlamıyorum ben.Ben hala Sezer konusunda ümitliyim adamı düzgün izleyemedik bile.