Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupanın sahibi hangi takım olur?

Voters
70. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

33 47.14%
  • Galatasaray

37 52.86%
Sayfa 3 / 25 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 726 sonuç

Konu: Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Aykut Hoca'nın gelişiyle midir bilinmez 2-3 senedir hakkında çok net ifadeler kullanamamaya başladığım bir derbi bu.Aykut Hoca'ya bağlıyorum çünkü Galatasaray tarihinin en kötü sezonunu geçirirken Kadıköy'de yıllar sonra ilk kez bir lig maçında yenemedik rakibimizi.Ki ondan sonra da 2 maçta daha yenemedik Kadıköy'de.Aykut Hoca ile birlikte Galatasaray ile 6 maç yaptık.2 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet aldık.7 atıp 7 yedik.

Geçen sezon Galatasaray baya iyiydi.Bu sezon da transferlerle üstüne koydular.Tabii bu demek değil ki Galatasaray geçen seneden iyidir.Olmayabilir de.Ben Aykut Hoca'nın bazı şeylerden ders aldığını umuyorum.Biraz cesur hareket ederek kazanabiliriz bu maçı.

Maç öncesi, maç esnası ve sonrasında çıkacak tartışmalar için ise , Galatasaray fanatikleri ile tartışmayacağımı şimdiden belirtiyorum.Galatasaray taraftarı kardeşlerim ile efendi efendi tartışmamızı yaparız.

İki takıma da başarılar.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hiçbir düsüncem yok maçla ilgili.Favorisiz bir maç.Aykut Hoca inşallah hatalarından artık ders cıkarmıstır.(Vol:23456)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

SON DAKİKA | Fenerbahçe'de Gökhan Gönül, tedbir amaçlı olarak Süper Kupa'da oynanacak Galatasay maçı için kadroya alınmadı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kötü oldu bu.Amrabat'ın karşısında Orhan oynayacak.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kahretsin ya! Vaslui maçında da harika oynadı ne güzel formdaydı.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Bence Orhan'da Gökhan kadar başarılı olacaktır.Geçen sene oynadığı maçlarda iyiydi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Kötü oldu bu.Amrabat'ın karşısında Orhan oynayacak.
    Amrabat daha hazir degil aga , belki 2.ci yari...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe ile Süper Kupa finalinde karşılaşacak Galatasaray'ın maç kadrosu belli oldu.

Dün takıma katılan Felipe Melo ile birlikte Çağlar Birinci, Ceyhun Gülselam, Yiğit Gökoğlan, Emmanuel Culio ve Milan Baros maç kadrosunda yer almadı. Öte yandan Tomas Ujfalusi ve Burak Yılmaz geçtiğimiz sezonun son haftasında kırmızı kart gördükleri için bu maçta forma giyemeyecek.

Fatih Terim'in, Fenerbahçe maçı için belirlediği 20 kişilik kadroda şu isimler yer aldı:

Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu - Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Albert Riera, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat - Johan Elmander, Umut Bulut, Necati Ateş, Sercan Yıldırım

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    çok rahat bi futbolla üç yada dört farklı skorla kazanırız...
    Konu Vaslui Fenerbahçe maçı değil Galatasaray Fenerbahçe maçı belirtmek istedim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gökhan'ın olmayışı bizim açımızdan avantaj, Orhan defansif anlamda iyi bir isim ama hücuma katkısı Gökhan ile kıyaslanamaz.

Tahmin ettiğim gibi Melo alınmamış kadroya.

Çağlar Birinci, Ceyhun Gülselam, Yiğit Gökoğlan, Emmanuel Culio ve Milan Baros
    Yiğit zaten gitti, Çağlar, Ceyhun ve Culio da gidici demek ki. Baros zaten satılık.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu - Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Albert Riera, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat - Johan Elmander, Umut Bulut, Necati Ateş, Sercan Yıldırım
    vs.

Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Salih Uçan, Alex de Souza, Milos Krasic, Dirk Kuyt, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Miroslav Stoch, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Moussa Sow, Recep Niyaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

vs.

Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Salih Uçan, Alex de Souza, Milos Krasic, Dirk Kuyt, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Miroslav Stoch, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Moussa Sow, Recep Niyaz.
    Yobo yok, Serdar Kesimal de yok ? Sakat mı ?

Edit: Sakatmış. Caner'e sol bek dersek Fenerbahçe'nin kadrosunda iki sol bek, bir sağ bek ve iki stoper var. Sakatlık veya kart durumunda sıkıntıya düşebilirler, Fatih Terim'den bir Amrabat hamlesi beklenebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yobo da göbek varmış Serdar ı bilmiyorum
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Serdar sakat.Ayrıca Zidane Selçuk ve Topal gerek olursa stoper oynayabilir

GALATASARAY 11 : Fernando Muslera, , Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue - Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Emre Çolak,Nordin Amrabat - Johan Elmander, Umut Bulut

fENERBAHÇE 11 : Volkan Demirel , Egemen Korkmaz , Bekir İrtegün , Hasan Ali , Orhan Şam , Selçuk Şahin ,Cristian Baroni , Caner Erkin , Alex De Souza , Milos Krasic , Dirk Kuyt

Benim tahminim bunlar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    GALATASARAY 11 : Fernando Muslera, , Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue - Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Emre Çolak,Nordin Amrabat - Johan Elmander, Umut Bulut

fENERBAHÇE 11 : Volkan Demirel , Egemen Korkmaz , Bekir İrtegün , Hasan Ali , Orhan Şam , Selçuk Şahin , Caner Erkin , Alex De Souza , Milos Krasic , Dirk Kuyt

Benim tahminim bunlar
    Fenerbahçe ilk 10'u olmuş o hocam 11 değil

Fenerbahçe ilk 10'u olmuş o hocam 11 değil
    Baroniyi yazamamışım bak ne kadar gereksiz olduğu burda bile karşımıza çıkıyor

Bana göre Aykut Kocaman 2.Vaslui maçında ki kadroyla başlar . Gökhan'ın yerine Orhan , Selçuk'un yerine de Topal oynayabilir . Onun dışında Krasic,Stoch ve Sow'u işler kötü giderse oyuna alır düşüncem bu yönde .

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Aykut Kocaman bizi korkak oynatmaya devam ettiği sürece bırakın Galatasarayı hiçbir maçta favori olamayız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Fatih Terim'in ertelenen bir cezası vardı.. Bu maçta da mı geçerli olmayacak?

Ertelenen cezalar da geçen yılın süper kupası gibi hasıraltı edilmeye mi başlanıyo yoksa..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim'in yararlandığı kurala göre, yapılan eylem tekrarlanırsa cezasını o zaman iki katı olarak çekecek.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Fatih Terim'in ertelenen bir cezası vardı.. Bu maçta da mı geçerli olmayacak?

Ertelenen cezalar da geçen yılın süper kupası gibi hasıraltı edilmeye mi başlanıyo yoksa..
    O cezayı çekmeyecek bildiğim kadarıyla.Aynı sebepten bir ceza alırsa daha yüklü bir ceza alacak sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

O zaman bu kural diğer türlü cezalara da uygulanabiliyor.. Mesela oyuncu atılsa 3 maç ceza alsa bu ceza da ertelenebiliyor mu?

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by barahir View Post
    O zaman bu kural diğer türlü cezalara da uygulanabiliyor.. Mesela oyuncu atılsa 3 maç ceza alsa bu ceza da ertelenebiliyor mu?
    Uefa ve Fifa'nın talimatları ve ek olarak Federasyonun Disiplin Talimatının 105. maddesine göre oldu bu erteleme. Madde yorumlara açık, erteleme talebi üzerine duruşma oluyor ve buna göre karar veriliyor. İlk olarak Selçuk İnan milli maçta yararlandı bu ertelemeden, yapılan eylemin şekline ya da niyetine bağlı olarak değişim gösterebilir. Zaten ertelendi dendiğinde 1 yıl süreyle diye belirtilmişti, henüz 1 yıl olmadı, 1 sezon oldu sadece.

Skor tahminim: G.Saray 2-0 F.Bahçe

G.Saray zorlanmadan kazanır diye düşünüyorum. Üstünlüğün G.Saray'da olacağı bir maç olacak. Fatih Hoca muhtemelen Burak-Umut ikilisi ile başlar ileri hatta, sağda Engin, solda Amrabat, göbekte Hamit ve Selçuk ile devam eder.

F.Bahçe'de Gönül'ün olmaması dezavantaj, yerine ben olsam M.Topuz'u oynatırdım. Şöyle bir kadro ile çıkardım:
    Volkan, Topuz, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Krasic, Topal, Baroni, Stoch, Alex, Kuyt

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    yorumlarımı takip edersen realle bile oynasak aynı yorumu yapıyorum bi çeşit motivasyon diyelim

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Burak Cezali , Amrabat daha hazir degil hoca oynatmaz.

benim kadrom bu sekilde.

Muslera

Eboue - Semih - Dany -Balta

Hamit - Selcuk - Engin - Emre

Umut - Elmander

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Burak Cezali , Amrabat daha hazir degil hoca oynatmaz.

benim kadrom bu sekilde.

Muslera

Eboue - Semih - Dany -Balta

Hamit - Selcuk - Engin - Emre

Umut - Elmander
    ofansta iyi de bu orta saha defansta pek iş yapmaz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim Fiorentina maçina basladigi gibi baslar buyuk ihtimalle yani

Muslera-Eboue-Dany-Semih-H.Balta-Hamit-Engin-Selçuk-Emre-Necati-Elmander

Inşallah Necati yerine Umut oynar.Necati takimi cok yavaslatiyor.Ikinci yari Amrabat mutlaka girer.Yekta'nin da gireceğini düşünüyorum.Bide Aydin var tabi.

Sayfa 3 / 25 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri