Basel yardırmış gidio bizde biraz üst sıralara çıkalım artık.son maçlar iyi hadi bakalım.
Basel yardırmış gidio bizde biraz üst sıralara çıkalım artık.son maçlar iyi hadi bakalım.
17.Hafta
18.Hafta
Yeni transferimiz, devre arasında kadromuza katılacak.
Puan Durumu
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Lorenzo'da teknik 0 ama tazı gibi hızlı adam oradan kurtarıyor![]()
19.Hafta
20.Hafta
21.Hafta ( Dengesizlik vol1 )
Puan Durumu
22.Hafta ( Dengesizlik vol2 )
Bu dengesizliği önceki mesajlarımda söylediğim gibi önümüzdeki sezon yani 4.sezon bitirmek için bir taktik yapacağım.Artık bi 5-0 kazanıp bi 5-0 kaybetmeyeceğiz
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
23.Hafta
24.Hafta
25.Hafta
Puan Durumu
Hocam Hasler'in profili rica edebilir miyim ?
26.Hafta
27.Hafta
28.Hafta
Luzern maçı kötü olmuş valla hocam. Orda da galip gelseymişiz çıkışı yakalarmışız. Var mı bir değişiklik puan cetvelinde?
İnşallah toparlarız.Hasler tam bir poachermış hocam.
Aslında daha 7 hafta varmış. Şampiyonluk neden olmasın?![]()
Evet çok memnunum Hasler'den. Takımın başına geçtiğimde şuanki seviyesinin çok çok altındaydı.Antrenman programıyla çoğu özelliğinde +2 lik bir değişim yaşanınca tadından yenmez bir golcü olduLeverkusen , Hannover ve Sociedad ilgileniyor kendisiyle.
Bugün sabahtan beri bir taktik deniyorum. 4. sezon başlamasıyla beraber denemeye başladım.Arada kazalar yaşadık ama iyi gibi duruyor taktik. Yeni sezon ss'leri gelince görürsünüz![]()
Hadi bekliyoruz o zaman yeni ss'leri hocam. Vaduz için varuz buralarda hocam![]()
Ahaha çok iyi slogan oldu
30.Hafta
31.Hafta
32.Hafta
Puan Durumu
Klasik dengesizliğimizi göstererek çok önemli bir noktada formsuzluk yaşadık.Son haftalara Luzern'in gerisinde giriyoruz ama onlarla evimizde maçımız var.
Hasler sakat. Yerine oynayan Nick Garcia bir türlü uyum sağlayamadı.Gol yollarında sıkıntı çekmemizin sebebi bu. Nick'i yollayacağız sezon sonu.
Young Boys'un bir maçı da eksik hocamAcil takım toplantısı yapman lazım
Aynen öyle yaptık
Bir şeyi iyi yapıyoruz.O da zora soktuğumuz şeyleri başarmak.
33.Hafta
34.Hafta
35.Hafta
36.Hafta
Puan Durumu
İkinci olmayı Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmek için istemiştim.Fakat Lihtenştayn kulübü olarak görünüyoruz Avrupa Kupaları'nda, bunu hesaba katmadıkŞampiyonlar Ligi'ne bizi değil bir altımızdaki Young Boys gitti
Dikkat çekmek istediğim bir konu; Hasler yokken takım zor gol atıyor.Demek ki maalesef taktiğimizi her takıma cuk diye oturacak taktiklerden yapamamışız.Zaten çok da gol yiyorduk.Taktik değiştirme zamanı geldi
Abi oyuncu geliştirmeyi iyi yapıyorum aslında ama antrenman programım hazır. Çünkü oyunun açığını kullanamıyorum o konuda.Oyunun bir açığından faydalanmış adam aslında çok ağır olması gereken antrenman ortalama bir yoğunluk gösteriyor, futbolcular da isyan etmiyor.Onu kullanıyorum.Özelden vereyim linkini.
Gol Krallığı
Asist Krallığı
Ortalama Puanlar
Asist Türlerimiz
Asist türleri ss'ini özellikle her sezon koydum ki o forvete o kadar golü kornerle attırmadığımı görün diye.Korner ayarlarımız üç sezondur normaldi.Ön direk, ön direğe atak, arka direk, arka direğe atak ve bir de kaleciyi oyalayan oyuncu.Ortayı da altıpasa yaptırıyordum.Yakın direğe değil.
Bunu niye yazdım ? Çünkü 4.sezon için yeni yaptığım ve buradan da paylaşacağım taktikle beraber artık korner taktiğini de kullanmaya başlayacağız.
Daha önceki serilerde 6 pas alanına yapılan kornerler daha etkili oluyordu. Bu seride ön direk mi moda oldu?(gayet ciddi bir soru
)
Avrupa Kulüpler Sıralaması
Yeni Sezon Bütçe ve Beklentisi
Yeni Sözleşmemiz
Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Kuraları
4.sezonum bittiğinde ben ss'i atarım asist türlerinin yine abi.Bakalım ben kaç tane attırabilecem kornerden![]()