Sayfa 50 / 65 İlkİlk ... 40484950515260 ... SonSon
1,471 ile 1,500 arası toplam 1929 sonuç

Konu: Karşıyakalı'nın Serüveni Ada'da Devam Ediyor [ 35 1/2 Karşıyaka-Man Utd 11. Sezon ]

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Hocam en baştan okumaya başladım 4 saatte bitti Farkettiğim kadarıyla daha Joppen, Caner Erkin'le oynuyorsun. 4-5 sene önce de onlarla oynuyordun. Hocam artık seviye atlama vakti 8 sezon geçmiş ne regen kanatlar, defanslar vardır. Bas parayı al 2 kanat bir de defans ŞL çorap söküğü gibi gelir.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Giallorossi View Post
    Hocam tam istediğim seti yapmışsın, kırmadığın için teşekkürler.
    Rica ederim Kardeşim

Quote Originally Posted by yekokeko4 View Post
    Şampiyonluk gelmiş hayırlı olsun hocam. Sırada sezonda 3-4 kupa var bekliyoruz.
    Sağolasın Şampiyonluk 3 sezondan beri bizdeydi zaten Avrupa olmadan bırakmak yok..

Quote Originally Posted by ALEN MARKARYAN View Post
    Hocam yanlış anlama merakımdam soruyorum regenleri scoutlar aracılığıyla mı buluyosun yoksa Genie Scout falan kullanıyo musun ?
    Genie Scout nedir kardeşim bilmiyorum onu öğretirsen sevinirim tüm oyuncularımı kendi seçtiğim scoutlar buldu ..

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Hocam en baştan okumaya başladım 4 saatte bitti Farkettiğim kadarıyla daha Joppen, Caner Erkin'le oynuyorsun. 4-5 sene önce de onlarla oynuyordun. Hocam artık seviye atlama vakti 8 sezon geçmiş ne regen kanatlar, defanslar vardır. Bas parayı al 2 kanat bir de defans ŞL çorap söküğü gibi gelir.
    İlgin alakan için sağol öncelikle..Bu transfer dönemi bakmaya başladım ama zaten kadroda regen var baya Fakat Caner ve Joppen in performansı da hiç fena değil. Ayrıca gerçeklikten çok da kopmamak istiyorum belki ondandır bu ısrarım..

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Genie Scout nedir kardeşim bilmiyorum onu öğretirsen sevinirim tüm oyuncularımı kendi seçtiğim scoutlar buldu ..
    Hocam Oyuncu Bulma Programı CA ve PA Gösteriyor En iyi poziysonları falan kaça alabilirsin onu gösteriyo

Ben şahsen Genie Scoutu bir nevi hile olarak görüyorum tüm regenleri PA sına göre sıralıyor

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by xRa View Post
    Hocam Oyuncu Bulma Programı CA ve PA Gösteriyor En iyi poziysonları falan kaça alabilirsin onu gösteriyo
    Quote Originally Posted by ALEN MARKARYAN View Post
    Ben şahsen Genie Scoutu bir nevi hile olarak görüyorum tüm regenleri PA sına göre sıralıyor
    Hımm Anladım . Hoşuma gitmedi pek oyunun zevkini iyice kaçırır..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default 2019-2020 Sezonu Başlıyor..

Yönetimin Başlangıç için verdiği Bütçe..

Daha Sonra hedefimizi Şampiyonluk için oluşturulunca bütçe arttı..

Ayrıca Okay Yokuşlu için FENERBAHÇE ile %90 oranında anlaştık. 5 Milyon Euro Nakit Paraya oyuncumuzu gönderiyoruz çok yakında..

HAZIRLIK KAMPI BELLİ OLDU

Avusturya'da gerçekleşecek ilk etap hazırlık kampında 3 tane hazırlık maçı oynayacağız.Arkasından 1 hafta İzmir'de Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerine kapanıcaz ve oradanda Fransa'ya geçip Fransız Güzide kulüplerle 3 tane hazırlık maçı yapıcaz..

Abi bütçe bence iyi.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Abi bütçe bence iyi.
    Aynen kardeşim paraya kıyıyorum bu sene karar aldım

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default 5 Milyon Euro Kasada

Kadromuza Serbest kattığımız ve senelerce verim aldığımız bir oyuncudan ayrılık zamanı geldiğinde 5 Milyon Euro gibi bir rakam kazanmak müthiş birşey yavaş yavaş Avrupa mentalitesi uygulamaya başlıyoruz sanki..

Nesil
    2011
    Yer
    istanbul

hocam sağlam transferler le senden bu sene olmadı seneye ŞL yi bekliyoruzz

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kademua View Post
    hocam sağlam transferler le senden bu sene olmadı seneye ŞL yi bekliyoruzz
    İnşallah artık gelmesi lazım bi kupanın avrupadan..

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    İlgin alakan için sağol öncelikle..Bu transfer dönemi bakmaya başladım ama zaten kadroda regen var baya Fakat Caner ve Joppen in performansı da hiç fena değil. Ayrıca gerçeklikten çok da kopmamak istiyorum belki ondandır bu ısrarım..
    Tabi o senin kararın hocam ama Avrupa Ligi neyse de Şampiyonlar Liginde başarı için takıma bir seviye daha atlatmalısın. Transfer bütçen de çok iyi. Elit kanatlar bulabilirsen Caner de yedeğin olur olası bir sakatlıkta fazla sıkıntıya düşmezsin. Satmana da gerek yok.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Tabi o senin kararın hocam ama Avrupa Ligi neyse de Şampiyonlar Liginde başarı için takıma bir seviye daha atlatmalısın. Transfer bütçen de çok iyi. Elit kanatlar bulabilirsen Caner de yedeğin olur olası bir sakatlıkta fazla sıkıntıya düşmezsin. Satmana da gerek yok.
    Eywallah Kardeşimm

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Abi bence de kadro kalitesi yükselmeden kupa gelmesi zor Avrupa'da.Ama bu şekilde devam edeceksen de saygımız sonsuz kararına
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Abi bence de kadro kalitesi yükselmeden kupa gelmesi zor Avrupa'da.Ama bu şekilde devam edeceksen de saygımız sonsuz kararına
    Çoşkuncum sıkıntı şu oyuncuları buluyorum seviye atlatıcak kulüplerini de ikna ediyorum. Ama herifler sözleşmeyi bir türlü kabul etmiyor .. Oyuncu da kalmadı eskilerden

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abi o zaman elimizdeki kadroya doğru taktiği oturtmamız lazım.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Abi istediğin oyuncuları alamıyor musun ? Yoksa yıldız mı almak istemiyorsun ?
    TariboWest

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Legendary View Post
    Abi o zaman elimizdeki kadroya doğru taktiği oturtmamız lazım.

2-3 futbolcuyu çıkarıyorum elden Joppen de gitti..Taktik işine bakıcaz 4-4-2 oynadım devasto mu ne öle bi taktik olmadı beğenmedim..

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Abi istediğin oyuncuları alamıyor musun ? Yoksa yıldız mı almak istemiyorsun ?
    Yıldız zaten kalmadı çoğu emekli bir çoğu da gelmiyor..Regenlar büyük bir kısmı da gelmiyor sözleşme de anlaşamıyoruz..

Abi oyuncu ararken asistandan gerçekdışı hedefleri ayıklamasını iste çıkan oyuncuların hepsi teklifini kabul edecek oyunculardır.. Olmadı adamları medya aracılığıyla öv

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Abi oyuncu ararken asistandan gerçekdışı hedefleri ayıklamasını iste çıkan oyuncuların hepsi teklifini kabul edecek oyunculardır.. Olmadı adamları medya aracılığıyla öv
    Tamam kardeşim çok sağolasın..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default İkinci 5 Milyon Euro'da Kasada..

Joppen'i 5 Milyon Euro'ya FC Kobanhavn takımına gönderiyoruz..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Avrupa Sıralamasında Yükselişteyiz !

Avrupa'da sıralamada her sezon üst sıralara tırmanıyoruz..

Avrupa'da Türk Takımları içerisinde Zirvedeyiz..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Yavaş Yavaş Transfere Başladık..

Bu seneki şuana kadar en iyi Transferimiz..

7.5 Milyon Euro'ya bize gelen Ekvator'lu Peralta Müthiş hızı ve son vuruşlarda ki becerisiyle diğer forvetlerden sıyrılıyor..

1 Milyon Euro'ya aldık Hajduk kulübünde genç yetenek Caner'e alternatif olacak uzun Maratonda. Hızına birşey söylememe gerek yok heralde

2.2 Milyon Euro'ya aldığımız Tolga Akbaba Beşiktaş'ta başarılı maçlar çıkarıp ilgimizi ona kaydırdı. 3 tane AML pozisyonun'da oyuncumuz var. Belki geçen sene burda yaşadığımız Caner'in sakatlığıyla olan sıkıntıdan olsa gerek burda biraz yığılma yaptık..

Geçen sezonun ortasında yine Hajduk'tan alıp bize yeni katılan genç hırvat sağ açık Golem hazırlık maçlarında iyi görüntü çiziyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Abi öncelikle yeni transferlerin hayırlı uğurlu olsun Fakat bu Peralta'nın soğukkanlılığı ve konsantrasyonu çok düşük abi. Onları idmanlarla yükseltmeye çalış yoksa kaçırdığı gollere inanmak istemezsin

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Abi valla transferleri hiç beğenmedim Özellikle Tolga tam bir fiyasko bence...
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Baştan sona okudum abi takımı çok iyi yerlere getirmişsin.

Sıra Avrupada kupa

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Bende Peralta'yı beğendim ama forvet mevkisinde de yığılma olacak. Çünkü sanıyorum bir regen daha vardı santraforda. Tek forvet oynuyorsan Tiago Alves de var. Fazla kullanamazsın onları. Olmadı 3 forvet oynayabilirsin.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Peralta'ya özel antrenmanda soğukkanlılık çalıştır abi.Harika bir poacher.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Abi valla transferleri hiç beğenmedim Özellikle Tolga tam bir fiyasko bence...
    Quote Originally Posted by vFor View Post
    Baştan sona okudum abi takımı çok iyi yerlere getirmişsin.

Sıra Avrupada kupa
    Bende Peralta'yı beğendim ama forvet mevkisinde de yığılma olacak. Çünkü sanıyorum bir regen daha vardı santraforda. Tek forvet oynuyorsan Tiago Alves de var. Fazla kullanamazsın onları. Olmadı 3 forvet oynayabilirsin.
    Quote Originally Posted by futureless View Post
    Peralta'ya özel antrenmanda soğukkanlılık çalıştır abi.Harika bir poacher.

Toptan cevap veriyorum, evet ozel antrenman yaptiricaz Peraltaya gelisim saglayacaktir oldukca genc zaten

Akbaba konusu o mevki de oynayacak 3.oyuncumuz orda yerli biri daha olsun istedim ozellikle yogun mac programinda Spor Toto Super Ligde bizi tasiyacak kadar seviyede.

Forvet fazlaligi demissiniz Samed kiralikti gitti, Tiago Alves de satis listesinde suan Peraltayla birlikte 3 forvet oyuncumuz olacak 3 ude yabanci ..

Ama ozellikle almak istedigim bir defansin gobegi,bir orta sahanin gobegi ve bir de sol acik vardi ki inanilmaz oyuncular bana pazarlikta kafayi yedirdiler. Sadece serbest kalma maddesi koydurmak istememem den dolayi gorusmeleri kestiler ve ozellikle stoper mevkiinde altyapidan ve gecen sene Basel den aldigimiz Memis Turkoglu isimli gurbetcimizle devam edecegiz. İki genc de cok kaliteli ve gelisime acik ayrica 2side Milli Takimimizda..

Abi daha iyi transferler yapabilirdik.

Sayfa 50 / 65 İlkİlk ... 40484950515260 ... SonSon

Mesaj Yetkileri