Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupanın sahibi hangi takım olur?

Voters
70. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

33 47.14%
  • Galatasaray

37 52.86%
1 ile 30 arası toplam 726 sonuç

Konu: Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Muslera yediği gollerde hatalı. İlk golde çok önde, ikinci golde sektiriyor. Direkten dönen topta yine saçmaladı. Ama çıkardıkları da var tabii ki.

Eboue çok iyiydi, arada Caner'i kaçırdı ama savunma ve hücumda iyiydi. Semih geçen sezon ki gibi değildi ama iyi olacak onda potansiyel var. Dany hızlı ama ikili mücadelerde risk alıyor. Kontrollü oynarsa iş yapar. Hakan Balta iyi bindirmeler yaptı, vasat üstü oyununa devam ediyor.

Hamit çok ağır, temposu yetersiz. Çok çalışması lazım yoksa işi zor. Selçuk bu takımın en iyisi, iyi ki var. Emre Çolak geçen seneye göre kendini geliştirmiş iyi top kesiyor, iş yapacak. Engin sözleşmesi fesh edilmeli, üzerine konuşmak gereksiz.

Elmander çok net goller kaçırdı takımı yakabilirdi ama presiyle muhteşem iş yapıyor. Umut harika oynadı ama o ilk kaçırdığı gol, bunları atması gerek.

Aydın yine saçma sapan gol kaçırdı, atsa şaşardım. Amrabat etkiliydi. Takımdan ve Fatih Terim'den umutluyum, taraftar da oldukça kötüydü.

Galatasaray adına gelecek umutlu gözüküyor, kupa hayırlı olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Muslera yediği gollerde hatalı. İlk golde çok önde, ikinci golde sektiriyor. Direkten dönen topta yine saçmaladı. Ama çıkardıkları da var tabii ki.
    Ne yazık ki sana katılamıyorum.İlk golde bir yan top kalenin içinde durmak anlamsız önde durarak kendi avantaj sağlamıştı barajı çarpması büyük şanssızlık.2. golde de Muslera'ya suç bulmak anlamsız çünkü oradaki herkes yan hakeme ve orta hakeme bakıyordu o kadar yakında o topu sektirmeden alabilmek zaten büyük başarı Muslera'ya suç bulmak bence çok yersiz çok başarılı bir maç çıkardı 2 gol yemesine rağmen bence illa birilerini eleştirmeye gerek yok
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Ne yazık ki sana katılamıyorum.İlk golde bir yan top kalenin içinde durmak anlamsız önde durarak kendi avantaj sağlamıştı barajı çarpması büyük şanssızlık.2. golde de Muslera'ya suç bulmak anlamsız çünkü oradaki herkes yan hakeme ve orta hakeme bakıyordu o kadar yakında o topu sektirmeden alabilmek zaten büyük başarı Muslera'ya suç bulmak bence çok yersiz çok başarılı bir maç çıkardı 2 gol yemesine rağmen bence illa birilerini eleştirmeye gerek yok
    Ben Evet diyorum.

Musleranın hatası yok. Börk'ün dediği gibi ilk golde önde olması lazımdı. 2. golde de herkes şaşkındı zaten.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Börk View Post
    İlk golde topun gerisinde Hagi olsaydı o kadar ilerde duran kaleciyi gördüğünde çatala zımbalar, affetmezdi. Bu tarz gollere örneklerde var, çizgide durmalıydı demiyorum ama fazla öndeydi. İkinci golde Muslera şaşkına bağlıyor, bütün takımın hatası var hakem eli vermeyebilir veya ofsayt beklersin ama değildir, hepsi biliyor ki itirazların %99.9'u olumsuz oluyor, üstüne ceza alıyorlar. Orada konstransyonunu kaybetmemeliydi bence Muslera.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İlk golde topun gerisinde Hagi olsaydı o kadar ilerde duran kaleciyi gördüğünde çatala zımbalar, affetmezdi. Bu tarz gollere örneklerde var, çizgide durmalıydı demiyorum ama fazla öndeydi. İkinci golde Muslera şaşkına bağlıyor, bütün takımın hatası var hakem eli vermeyebilir veya ofsayt beklersin ama değildir, hepsi biliyor ki itirazların %99.9'u olumsuz oluyor, üstüne ceza alıyorlar. Orada konstransyonunu kaybetmemeliydi bence Muslera.
    Zaten o topun ilk önce o kadar yüksekten geldiğini görünce o mesafeden pozisyon alma şansı vardı ama kendini o topun alçaklığına endeksledi ve top baraja çarpınca tekrardan pozisyonunu alamadı.2.golde ise Muslera dahil herkes şaşkında eğer eleştireceksek o pozisyondaki herkesi eleştirelim ilk önce de ofsaytı bozan Umut'u eleştirelim ama öncesinde bir faul var ve eleştirilecek birisi yok o hatta ilk topu da gayet iyi çıkardı bence.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Mesaj Yetkileri