Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupanın sahibi hangi takım olur?

Voters
70. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

33 47.14%
  • Galatasaray

37 52.86%
Sayfa 20 / 25 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 726 sonuç

Konu: Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Fatih Terim Engin'i haşlayacağının sinyallerini verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Engini haslasan ne yazar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Muslera yediği gollerde hatalı. İlk golde çok önde, ikinci golde sektiriyor. Direkten dönen topta yine saçmaladı. Ama çıkardıkları da var tabii ki.

Eboue çok iyiydi, arada Caner'i kaçırdı ama savunma ve hücumda iyiydi. Semih geçen sezon ki gibi değildi ama iyi olacak onda potansiyel var. Dany hızlı ama ikili mücadelerde risk alıyor. Kontrollü oynarsa iş yapar. Hakan Balta iyi bindirmeler yaptı, vasat üstü oyununa devam ediyor.

Hamit çok ağır, temposu yetersiz. Çok çalışması lazım yoksa işi zor. Selçuk bu takımın en iyisi, iyi ki var. Emre Çolak geçen seneye göre kendini geliştirmiş iyi top kesiyor, iş yapacak. Engin sözleşmesi fesh edilmeli, üzerine konuşmak gereksiz.

Elmander çok net goller kaçırdı takımı yakabilirdi ama presiyle muhteşem iş yapıyor. Umut harika oynadı ama o ilk kaçırdığı gol, bunları atması gerek.

Aydın yine saçma sapan gol kaçırdı, atsa şaşardım. Amrabat etkiliydi. Takımdan ve Fatih Terim'den umutluyum, taraftar da oldukça kötüydü.

Galatasaray adına gelecek umutlu gözüküyor, kupa hayırlı olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Aslında Engin'in hareketi çok iyi oldu en azından sezon içerisinde yada Şampiyonlar Liginde yapıpta Galatasarayın başına iş açmadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Takımımızın yarınki antreman programı

Temposuz koşu
    yan pas
    geri pas
    kaleciye pas

ve tabii ki 5e2
    Malesef aynen tarif ettiğin gibi,geçen sene süper final başlamadan önce takımın maçlarını izlemeyi bırakmıştım sebebi bu saçma sapan paslar,yol geçen hanına dönmüş orta saha,çoğalamayan Fenerbahçeydi.

Bu seneye bakıyoruz Vaslui maçları ve kupa maçı sonuç: aynı tas aynı hamam.

Gs öyle çok iyi top oynamadı ona rağmen bize yettiler 10 kişi kalmaları daha iyi oldu onlar açısından Engin gibi yoklara oynayan adam yerine Amrabat ileriye hareketlilik getirdi.

Demekki futbolun temeli artık orta saha olmuş ve orta sahamız yeterli diyen yönetici ve teknik adama artık saygım yoktur Kiğılı gitsin takım elbise satsın.

Geçen seneden değişmeyen bir zihniyet devam ediyor Vasluiyi hata kaza eledik Aykut Kocaman sen sadece Spotif Direktör olabilirsin teknik adamlığını desteklemiyorum 2 senedir aynı pilavı yiyoruz gram değişiklik yok.

Futbolculardan sadece Orhanı eleştirebilirim sen kesik yedin okadar zahmet edipte çalışsaydın kendini geliştirseydin adam top kontrolünden habersiz,diğer hepsi sistem kurbanı sen Alexle Baroniyi aynı anda sahada oynatmaya devam ediyorsan ben suçu Baronide aramam yada Topal Baroni orta sahası kolay geçiliyorsa suçu Topalda aramam.

Transfer gelene kadar Avrupa maçları hariç Fenerbahçeyi takip etmeyeceğim,en azından sağlığım ve huzurum bozulmasın bunların sinirini sevdiklerimden çıkarıyorum ne gerek var.

Geri geri,yana yana,sonra kaleciye,sonra uzun top rakibe,Allah akıl fikir versin.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

18376182 transfer yaptık ama hala Aydın kanatta oynuyor ve hala saçma sapan goller kaçırıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Arkadas Engin gidip birde kupa kaldırmış ilginç

Galatasaray hakettiği bir galibiyet aldı tebrikler.

Alex bir maç daha yırttı 0 oyun 1 gol taktiğiyle. Ne zaman görmeye başlayacağız Alex döneminin artık sona erdiğini bilmiyorum.

Baroni Bekir Selçuk, bunlara değinmeye gerek yok zaten bu taraftar alıştı Baroni bey 1 maç yatar 1 maç ara pas atar yetenekli futbolcu ilan edilir falan...

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Hocam her takımın bir sistemi vardır Galatasaray baskılı oynuyor en azından çalışıyor ve bunu belli ediyor hızlı oynuyolar . Barca pas sistemini oynuyo kanatlarda hızlı oyuncuları var 3 tane hızlı forvetle oynuyolar var ortada inanılmaz iki teknik oyuncu var arkalarında çok iyi süpürücü bir busquets al buda bi sistem . manchester united hızlı toplarla pas oyunu oynuyo hızlı kanatlarla içeri katedip pozisyon buluyolar al buda bir sistem abi bizim sistemimiz ne anlayan varsa biri izah etsin.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fatih hoca kafasına vuruyor Aydın gol kaçırdı diye e sen koydun adamı aydın ı girerken görünce yine mi diyorm hep.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Sow Kuyt çift forvet oynasın

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Engin büyük hata yaptı ve cezasını alacak, hakemin üzerine yürüyebilir, yakasını tutabilir ve cezasını alır ama küfür affedilemez. Bunlar ayrı mesele. Öbür yandan bu hırçınlığı futbolda çok faydalı oluyor. Sahip çıkmamız lazım. Bence çok faydalı olacak bir oyuncu bu sezon, yine kırmızı kart görebilir, yine hata yapabilir, bu iki şeyi birbirinden ayırmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Euro 2012 de Cüneyt Çakır'ın üstüne yürüyen oyuncular vardı , herkes O'na yüklenmeye çalışıyordu O'na yardımcı olmuyorlardı ama O kontrolünü kaybetmedi hiçbir zaman Türkiye'de ise herkes uysal herkes hakeme yardımcı ama hakem art niyetli , haklısınız. İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırsak biraz çok daha iyi olacak ama neyse böyle devam edelim biz.

Evet çok hatalı kararlar verdi bu maç bence ama sen adama nefes alıyor diye itiraz edecek duruma gelirsen o adam kontrolü kaybeder bu kadar basit.

Neyse geçti gitti Galatasaray'a tebrikler. 2. haftayı sabırsızlıkla beklemeye başladım bu akşamdan sonra.

Alex çok büyük topçu Alex..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

hakemi es geçiyorum. ortasaha demeyeceğim artık yoruldum. Sow bu takımın ilk forvetidir. Kuyt forvet oynayacak diyorsan çift forvet oynamak zorundasın. tek forvet yapamaz o adam.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Engin büyük hata yaptı ve cezasını alacak, hakemin üzerine yürüyebilir, yakasını tutabilir ve cezasını alır ama küfür affedilemez. Bunlar ayrı mesele. Öbür yandan bu hırçınlığı futbolda çok faydalı oluyor. Sahip çıkmamız lazım. Bence çok faydalı olacak bir oyuncu bu sezon, yine kırmızı kart görebilir, yine hata yapabilir, bu iki şeyi birbirinden ayırmak lazım.
    Dövebilir ama küfredemez?

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Kuyt mükemmel bir futbolcu yalnız.

Kuyt Sow

Alex

bu şekilde oynarsa Fenerbahçe iddaa ediyorum şampiyon onlar olur.

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Hocam her takımın bir sistemi vardır Galatasaray baskılı oynuyor en azından çalışıyor ve bunu belli ediyor hızlı oynuyolar . Barca pas sistemini oynuyo kanatlarda hızlı oyuncuları var 3 tane hızlı forvetle oynuyolar var ortada inanılmaz iki teknik oyuncu var arkalarında çok iyi süpürücü bir busquets al buda bi sistem . manchester united hızlı toplarla pas oyunu oynuyo hızlı kanatlarla içeri katedip pozisyon buluyolar al buda bir sistem abi bizim sistemimiz ne anlayan varsa biri izah etsin.
    Recep İvedikten alıntı olacak, Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene. Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    Dövebilir ama küfredemez?
    Dövmek demedim, maçın heyecanıyla hata yapıp yakasına yapışmış olabilir, bunu ceza ile telafi edersin ama küfretmeye 10 maç ceza versen ne olur? O küfür silinmiyor, maç heyecanıyla oldu diyemiyorsun onu diyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Engin"i severim ama yaptigi yanlisti engin cok iyi bir alternatif olcak bize....

Dany: "Kupa kazanarak lige baslamamiz cok cok iyi oldu."

Fatih Terim: "Rakibimizi tebrik ediyorum. Gecmis olsun. Birimiz kazanacakti. Ligde basarilar diliyorum onlara."

Fatih Terim: "Sezon basi kimse boyle bir heyecan beklemiyordu. Adeta bir lig maci gibi oldu."

Fatih Terim: "En cok oyuncularimi tebrik ediyorum. Engin'in gayri ciddiyetine ragmen digerleri oyun duzenini bozmadilar."

Fatih Terim: "Sampiyon takimin gelip Super Kupa'yi almasi daha da sevindirici."

Fatih Terim: "Galatasaray Camiasi'na, yonetimize herkese kutlu olsun bu kupa. Sezona kupayla baslamak anlamli."

Fatih Terim: "Umut'u yetistirenlere, onda emegi olan herkese de tesekkurler. Guclu bir isim. Insallah bu performansini devam ettirir."

Fatih Terim: Mactan sonra Engin konusunda bir karar vermek yanlis olur. Tam goremedim, net olarak da ogrenemedim. Hareketi yanlis bir kere.

Fatih Terim: "Kimseyi bir hareketiyle silmeyiz. Insanlari kaybetmek kolay, kazanmak zordur. Bakacagiz durumuna."

Fatih Terim: "Ceza gecikmez. Ne sekilde davranmak gerekiyorsa ona uygun davranmasini biliriz. Konusacagiz Engin'în kendisiyle de."

Hasan Sas : Antremanda kim iyiyse o kadroda olur. Ornegin Sercan iyi degildi, getirmedik.. Transferimiz guzel, goreceksiniz.

Ali Durust : Kadroda olmayan oyuncularimiz da buraya geldi. Takim ruhu budur. Sampiyonlugu ruh getiriyor, getirecek, inaniyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu arada dikkat ettim de engin hiç bişey yapmamışken sadece itiraz ediyoken kırmızı kart göstermiş dicek bişey yok bana yapsa aynısını bende yapardım

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    Recep İvedikten alıntı olacak, Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene. Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.Al egemen, ver baroniye, ver baroni bekire, bekir dön orhana, orhan sen cristiana, cristian hasana, hasan sağa sola bak dön volkana. volkan şişir topu, sonra kapmaya çalışın topu, at egemene.
    Takımın 2 yıldır özeti bu kardeşim.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bu arada Amrabat çok faydalı olur bu takıma..

Yapamaz, elini süremez hakeme. Sokaktan geçen herhangi bir adam değilsin orada, futbolcusun. 'sprocusun'.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Dövmek demedim, maçın heyecanıyla hata yapıp yakasına yapışmış olabilir, bunu ceza ile telafi edersin ama küfretmeye 10 maç ceza versen ne olur? O küfür silinmiyor, maç heyecanıyla oldu diyemiyorsun onu diyorum.
    Hocam bence enginin yaptığı maç heyecanından öte bişeydi. Hatta yakasına yapışmaktanda öte bir şeydi. Spiker "ben söylemek istemiyorum" dedi ama ben söyleyeyim Enginin yaptığı tam olarak tartaklamaktı. Bence küfür sinirden o anki psikolojiden ağızdan kaçabilir ama davranışın telafisi olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Takımın 2 yıldır özeti bu kardeşim.
    yok su oyunculara ne daum ne zico ne aragones geripas yapmamayi ögretemedi arkadas.. rakip ceza sahasinin cevresinde cevir topu niye defansa geri oynuyorsun he defansta pas yapabilen adam olsa anlarimda defanstaki adamlarda eskiden habire sisiriyordu topu luciano olsun lugano olsun simdi bekir ile egemende sürekli yan pas yapiyor...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Bu arada Amrabat çok faydalı olur bu takıma..
    aynen 15 dakika falan oynadi etkiliydi bence aydina ve necatiye cok guzel paslar verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Herkese iyi geceler diyeyim, Galatasarayımıza hayırlı olsun kupa.

Sarııııııııı...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bu arada dikkat ettim de engin hiç bişey yapmamışken sadece itiraz ediyoken kırmızı kart göstermiş dicek bişey yok bana yapsa aynısını bende yapardım
    Küfür etmiş olabilir. Sadece itirazdan kırmızı kart ile atılması pek mümkün görünmüyor bence. Hakemin üzerine yürüdüğü için ağır bir ceza alması gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umut Bulut,Elmander'i keser.
    Elmander bitirici bir forvet değil.Umut ona göre daha gola yatkın bir adam.Ayrıca Elmander'in yerli versiyonu Umut.Aybı baskıyı oda yapıyor.

Burak-Umut hücum hattı daha çok işler.

Muslera
    Eboue-Ujfa-Semih-Balta
    Melo ve Selçuk

Kanatlara Amrabat ve Hamit

İleride Umut ve Burak.

Bu durumda 1 yabancı boşa çıkar.Balta'nın yerine aslında Taiwo yada Vargas olsa of diyorum valla.

Sayfa 20 / 25 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon

Mesaj Yetkileri