Takımımı tebrik ediyorum, Hamit haricinde sahada kötü performans gösteren bir oyuncumuz yoktu.
Maçın başındaki presli ve baskılı oyun, kaçan pozisyonlar bizi heyecanlandırsa da kazanmasını bildik.
Pozisyonlar konusunda ise, Kuyt'a yapılan hareket faul, Baroni'nin eline çarpması istem dışı da olsa kendisine avantaj sağlıyor, topun yönünü değiştiriyor. Bu 2 pozisyon da hatalıydı Cüneyt Çakır, o kadarı da olur. Penaltı pozisyonu da gayet açık bence, orada o müdahaleyi yapan Caner'e bu hareketi neden yaptığı sorulmalı, hem de hiç gerek yokken.

Hamit böyle oynarsa, formayı kaptırır. Emre Çolak'da kesinlikle kesik yememeli, bu çocuğu kaybetmemeleyiz. Yetenekli, hızlı, ayaklarına da hakim birisi. Zamanla oyun görüşü gelişebilir, gücü artabilir bunu bilemeyiz. Ama üzerine titrenilmesi gerekiyor. Umut muhteşemdi, takım presi kusursuz. Ayrıca Selçuk Umut'a bu pasları attı, yanında bir de Burak olduğu zaman Umut ve Burak nasıl pozisyonlar bulabilir tahmin edebiliyorum ve tabi ki Fatih Terim'i özel olarak tebrik ediyorum, cesur ve zeki davrandı, iyi hamleler de bulundu. Fenerbahçe bizim üstümüze gelecek diye düşünürken, oyuna Amrabat'ı almak müthiş bir hamleydi.