Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupanın sahibi hangi takım olur?

Voters
70. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

33 47.14%
  • Galatasaray

37 52.86%
1 ile 30 arası toplam 726 sonuç

Konu: Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Engini hiçbir zaman hiçbir gs taraftarı bağrına basmamış yaptığı hiçbir hareketi meşru göstermeye çalışmamıştır. Üstte videoyu her izlediğimde inanın ben utanıyorum ciddi ciddi. Sen nasıl olurda bir hakemi yaka paça tutup sürüklersin. Engin baytarın bir öfke ahlak ve psikolojik sorunu olduğu çok belli. Ve sen nasıl olurda bu kabul edilemez tutumlardan sonra gelir o kupanın ucundan tutar hiçbirşey olmamış gibi sevinirsin? Yaptıklarının tamamına baktığımızda Neden büyük önderin sporcu tanımının sonuna AHLAK eklentisini yaptığını anlıyoruz. Burdan birkez daha sözlüyorum ve diğer GS taraftarlarınında benimle aynı hisler içinde olduğunu biliyorum. "ENGİN SENDEN NEFRET EDİYORUZ"...

Endişe ve saygılarımla

EDİT: Ayrıca videoyu eklemenin amacını anlamış değilim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    EDİT: Ayrıca videoyu eklemenin amacını anlamış değilim
    10 kere Eboue videosu eklenmis bir Engin videosu cok gormeyin

Iddialara gore ettigi kufur " sen once fener formani cikar oyle gel ............ ............"

Bide sunu buldum

TFF Futbol Disiplin Kurulu, mensuplarına ve müsabaka görevlilerine yönelik saldırıları asla affetmiyor. Bülent Ataman, 17 Mart 2007'de yine Cüneyt Çakır'a saldırmıştı. PFDK da tecrübeli kaleciye 20 maç ceza vermişti. Tahkim Kurulu daha sonra bu cezayı 12 maça indirdi

Mesaj Yetkileri