Tebrikler abi şampiyonluk için. Ben olsam bende dönerdim doğru seçim![]()
Tebrikler abi şampiyonluk için. Ben olsam bende dönerdim doğru seçim![]()
Geçen sezon bu iki oyuncu toplamda 44 gol atmış.
Carbonero
Ighalo
İghalo'yu ilk gördüğümde heyecanlanmıştım fakat bitik olduğunu görünce üzüldüm. Nedeni de yaşadığı ağır sakatlıklar. 2012' de 4 ay, 2015'de 8 ay ve 2016'da 4 ay olmak üzere 3 ağır sakatlık geçirmiş. Toparlanamaması da o yüzden sanırım.
TariboWest
Fenerbahçe'de Transfer Taarruzu Başlıyor !
Öncelikle elindeki kadroyu boşaltmak isteyen Ümit Boğa önceki takımlarında olduğu gibi yine revizyona gidecek gibi görünüyor. Öncelikle 30 Haziran'da sözleşmesi sona erecek olan İssiar Dia ve Maxime Josse ile sözleşme yenilenmeyeceği bildirildi. Mehmet Topuz da 30 Haziran'da futbolu bırakacağını açıklamıştı. O da yeni sezonda takımla olmayacak. Bundesliga ve Premier Lig'den isimlerle görüştüğü söylenen Ümit Boğa'nın yönetime siz finansı sağlayın gerisini ben hallederim dediği belirtiliyor...
TariboWest
ayran gönüllü![]()
Ighalo beğenmedim ama diğerki fenerliyi çok beğendim![]()
Transferleri bekliyorum![]()
O kadar taarruz lafından sonra ben bombalar bekliyorum valla şöyle en az 4 buçuk yıldızlık![]()
Teşekkür ederim.
Carbonero iyi de yıllık 4.8 m € alıyordu. O yüzden gitti.
İnşallah hocam inşallah.
İghalo yukarıda yazdığım gibi ağır sakatlıklardan dolayı bitmiş durumda...
Geliyor birazdan.
İyi transferler yapacağız ama o kadar yıldızı olur mu bilmem.![]()
TariboWest
Ve Fenerbahçe'de Beklenen Operasyon Gerçekleşti !
Carbonero, Ighalo, Romo, Narsingh ve Stoch gibi isimlerin takımdan ayrılması taraftarı çıldırtmış durumda.Sadece taraftar değil bu yüzden Oğuz Çetin'den de büyük eleştiri aldık. Yapacağımız kaliteli transferler için transfer bütçesini arttırmamız gerekiyordu ve bunu yaptık...
TariboWest
Ümit Boğa İngiltere'ye Gitti !
Sabah saatlerinde özel uçakla İngiltere'ye uçan Ümit Boğa'nın bazı futbolcular için transfer görüşmesi gerçekleştirmesi bekleniyor. Dzeko için büyük çaba sarfeden Ümit Boğa sözleşmesi bu sezon sona erecek olan Edin Dzeko'yu bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye kazandırmak istiyor...
TariboWest
Sinan Bolat 10 m € ya Fenerbahçe'de !
Senelerdir kaleyi Türk kalecilerin koruduğu Fenerbahçe'de gelenek Romo ile bozulmuştu. Sinan Bolat ile beraber geleneği sürdürdüğümüzden dolayı mutluyum.
Ceyhun Gülselam 3.8 m € ya Fenerbahçe'de !
30 yaşındaki Ceyhun Gülselam'ı Gaziantepspor'dan sıkı pazarlıklar sonucu aldık. Yabancı sayısına göre ilk 11 de oynayıp oynamayacağı belli olacak...
Arda Turan Fenerbahçe'de !
Yaşı ilerlemiş olan ve fizik olarak eski gücünü kaybetmiş olan Arda Turan'ı sezon sonuna kadar kiraladık. Rotasyonda kullanmayı düşündüğüm bir oyuncu...
TariboWest
Yaşlı oyunculara yönelmen bence yanlış ama tecrübe açısından düşünürsek doğru olabilir, Başarılar
Yahu bu sinan 7'sinde neyse 70inde de aynıymış![]()
Gençleşme Projemizin İlk Etabını Gerçekleştirdik.
Brian Lanzini
Muhteşem bir oyuncu ile sözleşme imzaladık. Sol ayaklı olması da bir stoper için büyük avantaj. İlerleyen yıllarda takımın sembollerinden olacağını düşünüyorum.
Boubacar Bagayoko
Afrikalı olmasına rağmen çok teknik bir isim. Boubacar da bu sene ilk 11'de oynayacak.
Michael Gregoritsch
Manu ile sözleşmesi sona eren Gregoritsch'i bedelsiz olarak kadromuza kattık. Forvetteki ilk tercihimiz olacak.
Gökhan Barman
2. forvet olarak da Gökhan'ı kullanacağız. Onun da geleceği çok parlak...
Gürkan Engin
Pozisyon olarak AMR'sini geliştirmeyi planlıyorum. Rotasyonda kullanılacak isimlerden olacak.
Sadullah Kasap
Sinan Bolat ile kendisini geliştirip 2 yıl içinde kaleyi devralmasını bekliyorum.
Serhat Atkın
Beşiktaş'tan beri takip ettiğim bir isimdi. Beşiktaş'a alamamıştım, Fenerbahçe'de iken nasip oldu. Onu da MC pozisyonuna alıştırıp oyun kurucu olarak rotasyonda kullanacağım.
TariboWest
Maşallah Fenerbahceyi bu transferler ucurur inşallah bu sene şampiyonlar ligini domine ederiz başarılar dilerim
Transferler süper de Dzeko'yu İngiltere'de unutmuşuz galiba![]()
Valla helal olsun hocam Inter'de de şov yapmışsınAma Fener'deki transferleri pek beğenmedim. Süper Kupa'dan sonra ben evdeki topları patlattım, sen de ''ALIYOM LAN BUNU DA ALIYOM'' diye bütçeyi patlatmışsın herhalde
![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."