Fatih Terim: 1-2 takviye daha yapabiliriz.
Fatih Terim: 1-2 takviye daha yapabiliriz.
Acaba hangi bölgelere yapılacak?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sol beke düşünüyordur bence.Valla maç konusunda da yazdım.Umut çok katkı yapar bize.Elmander'i keserse şaşırmam.
Yada Hamit'in yerine Nene tarzı biride gelebilir.Tabi bu biraz benim fantezim oldu.Aşırı maliyetli adam almayız bundan sonra.
Hamit çok sönüktü.Umarım performansını arttırır yoksa yedekte bulacak kendini bu performansla oynayamaz.Adını 1 yada 2 kere duydum olmaz böyle.
bence ligde elmander kesilcek. umut-burak ligde oynucak gibi. avrupadada elmander-burak olabilir.
Umut, bu formunu devam ettirirse bu takımın banko forvetidir. Elmander'in yeri de garanti gibi. Hamit-Burak-Amrabat 3'lüsünün bunu iyi düşünmesi gerek, Amrabat'ı yine biraz dışına koyuyorum, Hamit veya Burak'tan biri formunu artırmazsa yedek kalacak. Özellikle Hamit'in işi zor bu gidişle.
Burak bence yedeğe çekilir Umut-Elmander formda bi ikili hocanın bu ikiliyi bozacağını sanmıyorum...Elmander'i zaten hoca gol atsın diye oynatmıyor adam çok iyi basıyor rakibe mücadeleci hırslı Bekir'den topu çok iyi aldı bu maç Emre'ye attı Emre'de kaçırdı güzel pozisyon yarattı bugün şuttan çok pası düşündü kaçırdığı golde şanssızlık...
Bence beceri eksikliği.Üstünden aşırabilirdi veya çalımlayıp atabilirdi ama yanından vurmayı düşündü.Çok da kötü vurdu yani.kaçırdığı golde şanssızlık...
So what?
Saike
Bugünkü maçtan sonra bence bu takıma bitirici net bir forvet lazım. Yoksa büyük maçlarda çok saç baş yolarız gibime geliyor.
galatasaray altyapısında semih kaya fiziğine benzer fizikte bir sol bek var mı bilen var mı ?
genelde altyapıda ki oyuncular fiziken çok zayıf oluyorlar bizim büyüklerde ama bu fizikte bir sol bek varsa en geç seneye F.Terim onu kazandıracaktır takıma
Ali Dürüst: "Galatasaray'da transfer bitmedi. Bekleyin.-"
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yapmayın,istemiyoruz.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Umut böyle giderse Elmander'i keser.Adam hazırlık maçı demedi kupa maçı demedi sürekli gol attı.Burak'ın da oynaması şart.Elmander ve Umut bitiricilik konusunda çuvallıyor biraz.Sol beke de bir yabancı alınabilir alınırsa da çok iyi olur.
Fatih Terim hayal kurmadı ama çok umutlu konuştu, takviye olmazsa lig ve kupa için içim rahat, eminim takımdan -sakatlık falan önemli tabii-, hedef Avrupa'da gruptan çıkmak veya 3. olarak bir çeyrek final yarı final görebilmekse bence sol bek ve bir orta saha daha şart. Tabii bunlar lüks olacak. Yönetim ve Fatih hocamız iş birliği içinde, gereken yapılacaktır transfer konusunda.
Şu andaki takım bir çok farklı taktiğe uygun, geçen seneden alışkanlık olan 4-4-2 ve sezon başı denenen 4-3-3'e uygun isimler var. Fatih Terim klasik taktikler de kullanmıyor zaten, örneğin dün hucumda 3-6-1 dönüyordu takım. Eboue sağ kanada geçiyordu, Hamit - Selçuk - Engin üçlü bir orta saha, Emre ve Umut sol tarafı paylaşıyordu, Elmander ilerde kalıyordu.
Sol bek etkili bir isim gelirse Hakan'dan formayı rahat kapar gibi, takımda en zayıf halka o şu anda. Ekstra bir isim daha sistemimize uygun olursa derinlik sağlar. Kadroda düşünülmeyen oyuncuların da bir an önce elden çıkarılması lazım, fazla şişiyor bu şekilde.
4-3-3 Forvet açısından sağlam olur sağa burak sola amrabat ortaya elmander-umuttan birisi.Ortasaha Engin-Melo-Selçuk iş yapar gibi.
Bana kalırsa bu takımda Elmander-Umut bozulmamalı aslında Burak'ı kanatta denesek bence fena olmaz eski mevkisi ne de olsa Hamitte formsuz bi sakıncası olmaz bence...Bu arada transfer nereye yapılacakki önce gidecekler halledilmeli bol alternatifli bir kadromuz var çünkü...
aynen once su eldekileri yolluyalim , baros , riera , falan.
Burak daha önce Fenerbahçe olması gerek sağ açıkta denenmiş ve başarısız olmuştu.Burak Fenerbahçe'den forvet oynamadan ayrıldı neredeyse.Bizde de sağ açıkta çuvallayabilir.Ben Burağın forvet oynaması taraftarıyım.Ayrıca hazır yazmışken Hamit için de birşeyler demek isterim.Hamit geçen seneyi neredeyse boş geçiren bir futbolcu Realde.Adam akıllı forma şansı bulamadı bu yüzden bizde daha yeni yeni forma şansı bulduğu şu zamanlar oynadıkça daha da iyi olacağı kanaatindeyim Hamit'in
Niye kendimize durup dururken iş çıkarıyoruz ki? Burak forvettir nokta.Zaten çift forvet oynuyoruz.Ömümüzde bir yığın maç var herkes yeterince süre alacaktır sorun olacağını sanmıyorum.
Eğer Hamit kesilip forvetlerden biri kanada geçecekse o adam Umut'tur. Burak'ı kanatta oynatırsak fiyasko olur.
Screw you guys, I'm goin' home
Burak,Umut Trabzonspor'da iken sağ kanat oynuyordu.Sanırım 19 gol ile bitirmişti sezonu![]()