Ergin Ataman: BJK' de sezon sonunda beklentiler karşılanmadı. Bende gurur duyduğum Türkiye'nin en büyük camiası Galatasaray' a geldim.

Ergin Ataman: Erceg ile ilgilendik ama CSKA devreye girince vazgeçmek zorunda kaldık. Ondan daha iyi bir oyuncu olan Macvan ile anlaştık.

Ergin Ataman: Gordon' u çok tutmak istedik ama Efes büyük bir teklif yaptı. Lucas hem Oktay hoca ile çalışmak hemde EL' de oynamak istedi.

Ergin Ataman: Lakovic geçen sene çok katkı veremedi. Benim sistemimde çok fazla verimli olamayacağını düşünüyorum. Domercant'ı tercih ettik.

Ergin Ataman: Shipp' in sakatlığı konusunda endişelerimiz vardı,Hawkins' i geçen seneki performansı, winner özelliği nedeniyle tercih ettik.

Ergin Ataman: Kaimakoglu ile anlaşmaya yakındık fakat EL takımları devreye girince sabırla beklediğimiz Macvan ile anlaştık.

Ergin Ataman: İstediğim bütün oyuncuları alma şansım oldu. Galatasaray yönetimine bu güvenden ve desteğinden dolayı çok teşekkür ederim.

Ergin Ataman: Oktay Mahmuti' yi kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Çok iyi bir yerli ve genç oyuncu kadromuz var.

Bu genç yerli kadronun üstüne İlkan, Engin, Cenk gibi eklemelerde oldu. Önümüzdeki 5-6 yıl milli takımın çekirdeğini oluşturacak bir kadro.

Ergin Ataman: Bir Galatasaraylı olarak Oktay Mahmuti'ye teşekkür ediyorum. Çok iyi iki sezon geçirdiler, EL' de büyük işler yaptılar.

Ergin Ataman: Bu büyük kulüp yapımız ve vizyonumuzla kısa bir süre içinde EL' de daimi olacağımız düşünüyorum.

Ergin Ataman: Galatasaray basketbol takımı katılacağı her kupada şampiyonluk hedefleyecektir.

Ergin Ataman: 2 yaşında ki oğlum bile 3 kupa diye baskı yapıyor. Bunu başarmış biri olarak yine yapacağıma inanıyorum.