1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçek şu. Melo yok. Engin kırmızı kart görüyor. Terim, hücum gücünü artıran hamleler yapıyor. Ama Selçuk yine de Fenerbahçe orta sahasının tamamıyla başa çıkıyor. Selçuk sadece dün maçı değiştiren adam değil, geçen hazirandan bu yana Türk futbol tarihini değiştiren adam. Çünkü o kimdeyse o kazanır. İki asist ve bir golün yanı sıra Umut’u da kazandırdı Galatasaray’a. Efsane olmaya gidiyor.

Mehmet Demirkol

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Gerçek şu. Melo yok. Engin kırmızı kart görüyor. Terim, hücum gücünü artıran hamleler yapıyor. Ama Selçuk yine de Fenerbahçe orta sahasının tamamıyla başa çıkıyor. Selçuk sadece dün maçı değiştiren adam değil, geçen hazirandan bu yana Türk futbol tarihini değiştiren adam. Çünkü o kimdeyse o kazanır. İki asist ve bir golün yanı sıra Umut’u da kazandırdı Galatasaray’a. Efsane olmaya gidiyor.

Mehmet Demirkol
    Tek korkum Selçuk'a nazar değmesi, sakatlanması. Milli maçlarda yedek diye nasıl oluyor diye tepki gösterenler oluyor malum, bense tam tersi seviniyorum. Sistemin en önemli ismi Selçuk, yokluğu büyük sıkıntı yaratır. Alternatif bir yabancı çok lüks olacaktır, yerli olarak Alper Potuk var Eskişehir de elenmişken tekrar bir girişim olabilir mi acaba diye düşünmeden edemiyorum. Fatih Terim iki sezondur Riera dışında iyi transferler yapıyor, muhakkak görüyordur Hakan ve Selçuk'un alternatifinin olmadığını.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tek korkum Selçuk'a nazar değmesi, sakatlanması. Milli maçlarda yedek diye nasıl oluyor diye tepki gösterenler oluyor malum, bense tam tersi seviniyorum. Sistemin en önemli ismi Selçuk, yokluğu büyük sıkıntı yaratır. Alternatif bir yabancı çok lüks olacaktır, yerli olarak Alper Potuk var Eskişehir de elenmişken tekrar bir girişim olabilir mi acaba diye düşünmeden edemiyorum. Fatih Terim iki sezondur Riera dışında iyi transferler yapıyor, muhakkak görüyordur Hakan ve Selçuk'un alternatifinin olmadığını.
    Engin var işte alternatif.Alper Potuk'u alıp yanında mı oturtacak ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Engin var işte alternatif.Alper Potuk'u alıp yanında mı oturtacak ?
    Engin bundan sonra zor forma bulur, Yekta var desen anlarım.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Alper'in oyununu biraz daha Melo'ya benzetiyorum , Soner Aydoğdu'yu Selçuk'a çok benzetiyorum.

Keşke Soner'i kaçırmasaydık Soner ve Alper alınıp Yekta , Ceyhun hatta Engin bile gönderilebilirdi.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Mesaj Yetkileri